trustfm Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 katarxas plhktrologio de 8es kan . 8es mono asurmato mouse allh lush einai o bsi load maker kai windows tipote allo . (egw etsi kanw http://homepages.pathfinder.gr/bsiloadmaker/Bsi%20Load%20Maker.exe ) Epishs uparxei kai ena progie pou sou anoigei kapaki to dvd gia na desi tis tainies sou me bsplayer automata me to pou bazeis mesa cd http://homepages.pathfinder.gr/bsiloadmaker/bsplayerautorun.exe . Douleuei mono mesw xp Me ton bsplayer bazeis thlekontrol (dexete) kai bazeis oti koumpia 8es .
HaPagan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Ποπο μην μου βάζεις ιδέες Τάσο ! Θα το φτιάξω με έναν φίλο μου και θα το κάνουμε τέλειο . Άντε και μόλις το τελειώσουμε , θα γράψουμε review με πολλές-πολλές φωτογραφίες !
capthookb Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Κάτι άλλο που θα ήθελα να προσθέσω εδώ είναι το ότι η ανάλυση του Χbox είναι πολύ μεγαλύτερη από το tv-out οποιασδήποτε κάρτας γραφικών (φθάνει νομίζω 1920 x 1080). Βέβαια πρέπει να έχεις και την ανάλογη τηλεόραση για να εκμεταλευτείς την υψηλή ανάλυση.
Mitseas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 trustfm ektos apo to mini-itx iprxei kanena site me info gia teties kartes kai tetia projects elliniko i kapio elliniko eshop gia paragelies???
trustfm Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 apo oso 3erw oxi Pantws an 8es twra na ftia3eis mini atx AUTH H MHTRIKH einai IDANIKH LYSH ! ( http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1015&Product_Id=144212&Merchant_Id=1&sts_cid=3 ) Exei kai polukanalh exodo polu kalh kinhsh 8a elega !
Nfountou Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 vre paidi kserei kanei pou mporw na vrw desktop kouti sthn Ellhnikh agora? Mono midi kai full tower friskw....
dimip Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 gia na min pedeveste mia kali lisi ine edo......h..p://de.shuttle.com/sn41g2.htm#sn41g2
sotris99 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 ΜΙΚΡΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ Η/Υ - SMALL FORM FACTOR PC MSI Mega PC 180 for AthlonXP • Hi-Fi Audio + Performance PC + Home Theater • AM/FM Radio Tuner • Audio CD Player • MP3 Music CD Player • Color LED • Provided Remote Controller • 6-in-1 Card Reader Function • SRS M/B . MS-6796(Proprietary F/F) . 185 x 290mm(6 layers) CPU . Support Socket 462 for AMD®/Duron™/Athlon XP™ up to 3000+ Chipset . nVIDIA nFORCE2 (Crush 18G) + MCP2T Memory . DDR 333 x 2 . Support memory up to 2.0GB(Dual Channel support) On-Board Audio . AC97 Codec integrated in Reltek650 . Support 5.1 Channel . SPDIF In/Out On-Board VGA . Integrated in nFORCE2(AGP 8X) On-Board Communication . LAN: RTL8201BL(10/100Mb) . Modem: 56K MDC module . WLAN: Mini-PCI WLAN Card(For Deluxe model) On-Board TV-out . Integrated in Crush18G On-Board USB . Front Panel x 2 . Rear Panel x 2 . On-Board x1 for Card Reader On-Board IEEE 1394 . Agere FW802B . Front x 2(4pin, 6pin) Expansion Slots . PCI 2.2 x 1 . AGP(8X) x 1 Power Off Function . Playback Audio CD, MP3, AM/FM Radio Tuner(with Remote Controller) Power Supply . 200W(PFC 5V/12V SB) Full Range Chassis . 202(W) x 320(D) x 151(H) mm On-Board Headers & Connectors . Rear Panel: - Parallel Port x 1 - VGA x 2 - PS/2 x 2 - Mic in/Line in/Line out x 1 - USB x 2 - LAN(RJ45) x 1 - SPDIF/O x 1 - Phone Jack(RJ11) x 1 - TV-out(S-Video) . Front Panel: - Mic-in x1 - Headphone x 1 - USB x 2 - SPDIF/I x 1 - 1394 x 1(4-pin) - 1394 x 1(6-pin) BIOS . 4MB Flash Clock Generator . Integrated in Crush 18G and MCP2T Others . Microsoft® PC 2001 . LAN Wake Up Function . Suspend to RAM/Disk Function . Top Tech III(Thermal Overheat Protection Technology) . PC Alert System Hardware Monitor . On-Board BlueBird Module for Power-Off features . Color LED . Media Center Deluxe III Τιμή: 342.0 Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 18%
thcp Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Λοιπόν... Καλα τα ΗΤPC's... ( http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=4399 ) αλλά για μένα που δεν έχω γκαφρά να πάρω νέο μηχάνημα προτιμώ να πειράξω ένα παλιό μου. Καλό και το XBOX αλλά η εταιρία που το βγάζει ανήκει στο λαλάκα και εγώ άλλα λεφτά δεν του δίνω... Κουτί: Desktop case είχε ένα όμορφο το e-shop αλλά πλέον δεν το έχει στη σελίδα, δεν ξέρω γιατί - δεν ρώτησα -, τελίκή γύρω 60euro. Σε περίπτωση ιδιοκατασκευής δώστε τη δέουσα σημασία ενός ΑΓΩΓΙΜΟΥ κουτιού για να υπάρχει γείωση (καλή η πατέντα με τις λαμαρίνες αλλά δεν είμαι μηχανουργός και την έχω πατήσει μία φορά με ένα ξύλινο casing χωρίς γειώσεις... Μητρική: Αν ψάξεις, βρίσκεις, και μάλιστα σε στοκ μαγαζιών, σκοτωμένες τιμές. Components: ΠΡΟΣΟΧΗ σε όσους έχουν σκοπό να βάλουν SBLive για πολυκάναλο ήχο, ή NVIDIA για κάρτα γραφικών, γιατί δεν τα πάνε καλά με τα τσίπσετ της VIA με αποτέλεσμα παράσιτα στον ήχο, εκτός και αν το μηχάνημα είναι τάξης Ρ4 και το βάζετε χωρίς DMA και με Audio-Video H/W acceleration απενεργοποιημένα... Χειρισμός: Τα ασύρματα σετάκια k/b,mouse δίνουν και παίρνουν τελευταία, σε ελεηνές τιμές. Δίνω έμφαση στα παλια, αυτά με υπερυθρες γιατί έχουν μεγαλύτερη εμβέλεια και λιγότερη κατανάλωση, αν και σε γωνία λήψης είναι ψιλοτραγικά... Χειριστήρια θα βρείτε σε καταστήματα ηλεκτρονικών, και software για αυτά υπάρχει στο νετ. Λογισμικό: Εδώ δεν ξέρω... Όποιος ξέρει Linux το στήνει, όποιος θέλει μαθαίνει πως, και εμείς οι θνητοί θα παίξουμε με win! Υ.Γ. Υπάρχει επίσημο και free GNU project για αναπαραγωγή DVD?
thcp Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Τι σου συνέβη στο ξύλινο κουτί? Αν διαβάσεις κάποιο ποστ μου με μια μητρική που δίνει ρεύμα αλλά νιετ οτιδήποτε άλλο, ε αυτή είναι! Μάλλον, έπαθε ζημιά το bios, δεν ξέρω σίγουρα, αλλά πάντως δεν παίζει πια.΄ Το θέμα είναι ότι το ξύλινο κουτί χωρίς εσωτερική μεταλλική "μόνωση" (π.χ. φύλλα αλουμινόχαρτου) είναι και βλαβερό για εμάς τα ζώα αλλά και για την ίδια την μητρική. Δεν είναι ακριβώς μόνο θέμα γείωσης, (κάνε ένα search "Faraday effect" και θα δεις) αλλά το λεω έτσι για να δωθεί η δέουσα σημασία. Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες καθώς δεν τις θυμάμαι καλά. Υ.Γ. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει να τσεκάρουμε/επαναπρογραμματίσουμε το bios, κερνάω καφέ ή ποτό, ή ακόμα και κανα τριωράκι multiplayer αμα λάχει... Είναι κρίμα να έχεις h/w και να κάαααθεται....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.