Προς το περιεχόμενο

Ποια έκδοση xp να διαλέξω

stimuli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και τις <<βρήκες>> στο διαδίκτυο δεν είνα και πολύ νόμιμο να το συζητάμε εδώ...

Οι αυθεντικές εκδόσεις των Windows Xp είναι : Home Edition, Proffessional, Media Center, Xp x64(Ελπίζω να μην ξέχασα κάποια).

Τώρα κάτι εκδόσεις του στίλ Black Edition ή Dark ή ό,τιδήποτε άλλο από προσωπική εμπειρία δεν κάνει για ένα σταθερό και αξιόπιστο σύστημα..και ας λένε αυτοί που τις φτιάχνουν ότι είναι super εκδόσεις βελτιωμένες.

Για να επανέλθουμε, όποια έκδοση και να βάλεις εκ των αυθεντικών πάνω κάτω τα ίδια θα προσφέρει εκτός και αν έχεις πάνω απο 4 γίγα μνήμη οπότε και βάζεις την x64 Edition.

Δημοσ.

αναμεσα στις home και professional που ειναι οι επισημες, βαλε professional. σε οσα μηχανηματα εχω βαλει home θα ειχαν παρουσιασει καποιο προβλημα και ποτε δεν μου φανηκαν ποιο σταθερα απο pro

Δημοσ.

Οι καλύτερες εκδόσεις των Windows XP ειναι τα Professional και τα Media Center Edition 2005. Εγώ, προτείνω τα Windows XP Media Center Edition 2005, γιατί προσφέρουν πολύ περισσότερη διασκέδαση σε σχέση με τα άλλα Windows XP, αλλά και τα προγενέστερά τους.

Δημοσ.
Εγώ, προτείνω τα Windows XP Media Center Edition 2005, γιατί προσφέρουν πολύ περισσότερη διασκέδαση σε σχέση με τα άλλα Windows XP, αλλά και τα προγενέστερά τους.

τα media center εχουν κατι παραπανω απο το προγραμμα windows media center ;

Δημοσ.
τα media center εχουν κατι παραπανω απο το προγραμμα windows media center ;

Ουσιαστικά αυτό είναι το παραπάνω.

Δημοσ.
Μιας και τις <<βρήκες>> στο διαδίκτυο δεν είνα και πολύ νόμιμο να το συζητάμε εδώ...

Οι αυθεντικές εκδόσεις των Windows Xp είναι : Home Edition, Proffessional, Media Center, Xp x64(Ελπίζω να μην ξέχασα κάποια).

Τώρα κάτι εκδόσεις του στίλ Black Edition ή Dark ή ό,τιδήποτε άλλο από προσωπική εμπειρία δεν κάνει για ένα σταθερό και αξιόπιστο σύστημα..και ας λένε αυτοί που τις φτιάχνουν ότι είναι super εκδόσεις βελτιωμένες.

Για να επανέλθουμε, όποια έκδοση και να βάλεις εκ των αυθεντικών πάνω κάτω τα ίδια θα προσφέρει εκτός και αν έχεις πάνω απο 4 γίγα μνήμη οπότε και βάζεις την x64 Edition.

Τα black edition παντως εδω και ενα χρονο μου τρεχουν κανονικα χωρις να μου εχουν παρουσιασει το παραμικρο...:-)

Δημοσ.

Τα Windows XP Media Center Edition 2005, δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω από το πρόγραμμα Windows media center, πάντως έχουν πιο ωραία εμφάνιση σε σχέση με τα Windows XP Home Edition και Professional. Στο μεταξύ, το Media Center, στα Windows Vista, είναι ένα απλό πρόγραμμα, ενώ στα Windows XP, είναι τόσο σημαντική ανακάλυψη που αναφέρεται στην ονομασία τους!

Δημοσ.
Εγω λεω να βαλεις vista :D

Κ εγώ συμφωνώ..Αν κ εφόσον έχεις pc 2-3 χρονών..

darklordvader77, και εγώ το έχω κάνει αυτό.

Που να δεις στα vista..

Δημοσ.

Τα Vista είναι αρκετά καλύτερα σε εμφάνιση σε σχέση με τα Windows XP και Windows XP Media Center Edition 2005. Οι δυνατότητες του ηλεκτρονικού υπολογιστή του, παρόλο που είναι 2-3 ετών, μπορεί να επαρκούν για να βάλει τα Windows Vista, γιατί εκτός από τα Home Basic, όλες οι άλλες εκδόσεις έχουν περισσότερες απαιτήσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...