gusteg Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 εχω μια μητρικη abit ip35 κατα το boot ελεγχει την μνημη και θελει esc για να το παρακαμψει. γνωριζει κανεις πως απενεργοποιείται αυτο απο το bios? ψαχνω να βρω καποια ρυθμιση αλλα δεν βρισκω. επισης κατα το boot βρισκει τα cd drives και μετα ζητα press any key to continue.αν δεν πατησω τιποτα συνεχιζει μονο του αφου περιμενει 3-4 seconds. αυτο γινεται να το αποφυγω? ευχαριστω προκαταβολικα
v-tidus Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Για τα cd drives, έχεις βάλει να κάνει πρώτα boot από cd. Μέσα από το bios θα το αλλάξεις αυτό και θα βάλεις να κάνει boot από τον σκληρό που έχεις πάνω το λειτουργικό.
gusteg Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 δεν λεει boot from cd απλα τα βρισκει. στο boot sequence ειναι μονο ο σκληρος
antonl Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Για τα CD drives νομίζω δε μπορείς να κάνεις κάτι. Έχει να κάνει με το chipset. Για το memory check κάνε enable το quick POST.
gusteg Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 εχω την εντυπωση οτι ειναι enabled. δεν ειμαι σε μπροστα του, θα το βρω το απογευμα.Ειχα την εντυπωση οτι παιζει ρολο κατι απο την ρυθμιση συχνοτητας των μνημων. ευχαριστω για τις απαντησεις
antonl Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Αν είναι enabled θα κάνει ~3-4 sec (για κάθε 2GB RAM). Αν είναι disabled θα κάνει μερικά λεπτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.