patrickdrd Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Καλημέρα σε όλους κ πάλι! Τι πρέπει να προσέξει κάποιος πριν αγοράσει mp3 για αυτοκίνητο; Σαν μάρκες/μοντέλα είναι κάποιο που θα μου προτείνατε; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
nucleuspower Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Καλημέρα φίλε Είχα πάρει ένα ραδιοcd με mp3 και bluetooth της LG. Ήταν καλό στη μουσική αλλά πολλές φορές δε μπορούσε να συνδεθεί με το bluetooth στο τηλέφωνο, και όταν το κατάφερνες ο συνομιλητής σου δε σε άκουγε καθαρά. Πέρα από αυτό, από όσα έχω ακούσει, τα pioneer είναι πολύ καλά. Ακόμη και τα φτηνά μοντέλα έχουν πολύ ωραίο ήχο. Σου προτείνω να πας σε κάποιο μεγάλο κατάστημα ηλεκτρικών να τα ακούσεις ή σε ειδικευμένα καταστήματα για ηχοσυστήματα στο αυτοκίνητο.
patrickdrd Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 "ειδικευμένα καταστήματα για ηχοσυστήματα στο αυτοκίνητο" δεν ξέρω, μπορείς να αναφέρεις κάποια; επίσης, αν το αγοράσω από "μεγάλο κατάστημα ηλεκτρικών", θα πρέπει να βρω μετά (και να πληρώσω φυσικά) και ηλεκτρολόγο αυτοκινήτου για να μου το περάσει; ή το περνάνε οι ίδιοι;
dimitris74 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 να προσεξεις να εχει usb στην προσοψη. παιρνεις και ενα φλασακι 1 giga δεν θες τιποτα αλλο. βολευει αφανταστα οταν θες να γραψεις γρηγορα καποια τραγουδια χωρις να σπαταλας ενα cd Καθε φορα. για την τοποθετηση αν εχεις και αυτοκινητο δεκατιας λογικα θα εχει φυσες din που απλα ξεκουμπωνεις το παλιο και βαζεις το καινουριο. δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη διαδικασια. απο καταστηματα το μονο που ξερω Online ειναι το http://www.kalogeropoulos.gr
tomasss Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Ο Καλογερόπουλος είναι η τελευταία σου επιλογή. Είναι πανάκριβος σε όλα του τα προϊόντα. Δες από Pixmania ή από καταστήματα ηλεκτρικών π.χ. Media Markt. Και ακόμη καλύτερα από e-shop εξωτερικού. Από καλές μάρκες, δες Alpine , kenwood...βέβαια μας ενδιαφέρουν περισσότερο τα ηχεία. Αν τα ηχεία δεν είναι ποιοτικά, τότε ότι και να βάλεις το ίδιο είναι. Τί αυτοκίνητο έχεις? Τί ηχεία?
patrickdrd Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Τί αυτοκίνητο έχεις? Τί ηχεία? το αυτοκίνητο είναι opel corsa και τα ηχεία είναι της μάνας του
felikas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 αλλάζεισ ηχεία (μην σου πω κ αμάξι - just joking) και παίρνεις μία πηγή pioneer από 80(χωρίς USB) εώς 200 ευρώ(με USB, που όπως είπαν παραπάνω, μετράει πολύ!) και μία τετράδα ηχεία pioneer, blaupunkt κ όχι sony τριών δρόμων άμα μπορείς (λόγω κόστους εννοώ) κ θα δείς διαφορά!
sYn Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Κοίτα.. Όλες οι μάρκες, πλέον προσφέρουν πάνω - κάτω τα ίδια. Απλώς κοίτα να έχει καλό service και φυσικά όποιο σου αρέσει οπτικά.
tomasss Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 το αυτοκίνητο είναι opel corsa και τα ηχεία είναι της μάνας του Bάλε 2 ηχεία μπρος. Πίσω δεν χρειάζεται να βάλεις. Να διαλέξεις ηχεία γύρω στα 80-90 ευρώ. Βάλε πηγή με USB ή χωρίς, γύρω στα 130 ευρώ. Κάτι που θα προσθέσει ιδιαίτερα στην ποιότητα του ήχου, είναι η ηχομόνωση στις πόρτες. Την κάνουν είτε σε μαγαζιά με στερεοφωνικά, είτε την κάνεις μόνος σου, αφού πρόκειται για εύκολη διαδικασία. Τα υλικά είναι βασισμένα στην πίσσα. Πισσόχαρτο 2-3 στρώσεις ή Dynamat Extreme. Και τα 2 τοποθετούνται στην εσωτερική λαμαρίνα της πόρτας. Η ηχομόνωση αποτελεί, κατά την γνώμη μου ( και πολλών άλλων), την απαραίτητη υποδομή για οποιαδήποτε ηχητική αναβάθμιση. Θα κερδίσεις γεμάτο ήχο, περισσότερη ένταση, μπάσο, λιγότερο τενεκιεδένιο ήχο. Ακόμη θα μειωθεί ο θόρυβος από τον δρόμο και η πόρτα θα γίνει πιο στιβαρή. Κόστος με Dynamat Extreme για 2 πόρτες: περίπου 120 ευρώ αν το κάνεις μόνος σου. Άρα όλα τα παραπάνω με κόστος πάνω από 300 ευρώ. Αλλά η διαφορά θα είναι μέρα με την νύχτα.
Sta Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Απόφυγε πάση θυσία μάρκες τύπου Bluesky κ.τλ. χαλάνε για πλάκα. Επίσης, η JVC στο service μου είχε βγάλει την πίστη. Περιέργως τα Sony μου έχουν παίξει ok.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.