patsi Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Καλημέρα σας παιδιά.Δεν ξέρω αν ειναι σωστό το post αλλά δεν ήξερα που να το βάλω.Έχω το Beijing 2008 για pc αλλά θέλω τώρα να πάρω χειριστήριο για να το παιζω 'ανετα.Βρηκα LOGITECH 963435 CHILLSTREAM αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να πάρω ένα χειριστήριο κλώνο του x-box,μηπωσ δεν με βολέυει σε άλλα παιχνιδια.Εχετε να μου προτείνετε καποιο χειριστήριο η να με βοηθήσετε στην απόφαση?Ευχαριστώ
dterzakis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Αυτο το χειριστήριο το έχω εγώ και είναι πολύ καλό. Το γεγονός ότι είνια κλώνος είναι καλό με την έννοια ότι στα windows και στα παιχνίδια αναγνωρίζεται ως xbox360 controller και δεν έχεις κανένα πρόβλημα με τις αναθέσεις πλήκτρων. Πέρα από αυτό έχει και αυτούς τους ανεμιστήρες οι οποίοι έχουν το χαβαλέ τους αλλά κάνουν λίγο θόρυβο. Ίσως με λίγα παραπάνω ? να ήταν καλύτερη επιλογή το γνήσιο χειριστήριο του xbox360 για windows.
Erwdios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Εγώ θα σου πρότεινα αυτό: ασύρματο ή ενσύρματο, ανάλογα τις ανάγκες σου. Πάντως αν προτιμήσεις ασύρματο, μη λησμονήσεις να αγοράσεις και ΄'ενα σετ επαναφορτιζόμενες μπαταρίες με φορτιστή. Ειδάλλως, θα μπείς μέσα οικονομικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.