CptBill Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Eγώ τόσα χρόνια που το χρησιμοποιώ μια χαρά FW κάνει... Βασικά το hotmail το έχω μόνο για το messenger το οποίο έχουν πολλοί.Btw θυμάται κανείς την πατάτα το walla mail?Που ναι μεν είχες 1GB χώρο αλλά δεν μπορούσες να στείλεις e-mail LOL! Στον msn messenger μπορεις να δηλωσεις και non-hotmail address ασχετα εαν πολυ νομιζουν πως πρεπει υποχρεωτικα να δηλωσεις hotmail για να εχεις messenger account.
mcrenas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Γιαυτο που λετε με τα spam εγω ενα εχω να πω.. Απο τοτε που ενεργοποιησα το junk filter (η οπως λεγετε τελος παντων) δεν ειχα ουτε μισο spam mail.
deathlok Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Στον msn messenger μπορεις να δηλωσεις και non-hotmail address ασχετα εαν πολυ νομιζουν πως πρεπει υποχρεωτικα να δηλωσεις hotmail για να εχεις messenger account. 1) το ξέρουν ελάχιστοι 2) Η διαδικασία εγγραφής (αν θυμάμαι καλά) γίνεται μόνο μέσω windows messenger και όχι msn messenger (που χρησιμοποιεί η πλειονότητα), άσχετα αν το πρώτο υπάρχει σε όλα τα pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα