Hal9000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Η Microsoft ξεκίνησε τη προώθηση της νέας έκδοσης του Hotmail, της δημοφιλούς διαδικτυακής υπηρεσίας email με εκατομμύρια συνδρομητές. Η νέα έκδοση που αναμένεται σύντομα, έχει μια σειρά από σημαντικά χαρακτηριστικά όπως 70% πιο γρήγορη σύνδεση για χρήστες broadband συνδέσεων και 50% για χρήστες απλών dial-up συνδέσεων νέο γραφικό περιβάλλον, συνδυασμός της classic έκδοσης με τη full έκδοση, που φέρνει το Hotmail πιο κοντά στο Outlook βελτιώσεις στον αποκλεισμό spam μηνυμάτων μεγαλύτερη χωρητικότητα. Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί, σύμφωνα με την beta έκδοση, οι νέοι χρήστες θα δούν στο όριο τους να προστίθονται 250mb μηνιαίως ενσωμάτωση δυνατότητας ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων με χρήστες του Windows Live Messenger, αντίστοιχο της ενσωμάτωσης Gtalk στο Gmail ενσωμάτωση του Windows Live Calendar δυνατότητα αποστολής group e-mail Υπάρχουν ακόμα φήμες για περισσότερα νέα χαρακτηριστικά όπως υποστήριξη της υπηρεσίας Skydrive για αποθήκευση δεδομένων καθώς και δυνατότητα POP για σύνδεση από το αγαπημένο σας e-mail πρόγραμμα. Site: Νέα χαρακτηριστικά του Hotmail Wave 3.0 Εικόνα: Screenshot
alexzzz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Για εμάς που ξεκινήσαμε και παραμείναμε σε hotmail είναι καλά νέα αυτά.
corsakias Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 καταλαβαι ο "hotmail" ότι υπάρχουν και άλλοι πάροχοι email και ξύπνησε
ArisG88 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μπα το gmail απλα δεν προκειται να το φτασει
deathlok Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 ξεκίνησα το hotmail αλλά η άρνηση του να ακολουθήσει τις εξελίξείς της εποχής με έστρεψαν αλλού. Μήπως πλέον είναι πολύ αργά για το hotmail (και δεν ενοοώ ότι θα μείνει χωρίς χρήστες αλλά αυτές οι κινήσεις έπρεπε να γίνουν πριν χρόνια όχι τώρα)
poscaman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 αυτη τη φορα θα μας αφησει να κανουμε mail forwarding? η παλι θα μας σκοτιζει τα μπαλακια;
adamakos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 οτι και να κανει εγω απο το gmail δεν φευγω η ms κλασικα καθυστερημενη οσον αφορα τις εξελιξεις
De@th L0rd Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 αυτη τη φορα θα μας αφησει να κανουμε mail forwarding? η παλι θα μας σκοτιζει τα μπαλακια; Eγώ τόσα χρόνια που το χρησιμοποιώ μια χαρά FW κάνει... Βασικά το hotmail το έχω μόνο για το messenger το οποίο έχουν πολλοί.Btw θυμάται κανείς την πατάτα το walla mail?Που ναι μεν είχες 1GB χώρο αλλά δεν μπορούσες να στείλεις e-mail LOL!
poscaman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Eγώ τόσα χρόνια που το χρησιμοποιώ μια χαρά FW κάνει... δε μου λες κι εμενα πως γιατι πρεπει να ειμαι πολυ γιδι....
alexzzz Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 γιατι πρεπει να ειμαι πολυ γιδι.... Ολ'τα γίδια δεν'ν ίδια...
Angeldust Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Ας αποφασίσουν να φτιάξουν μια σοβαρή spam-list και μετά τα ξαναλέμε. Εχω γεμίσει spam. Στο gmail δεν περνάει ΤΙΠΟΤΑ απολύτως.
_tasos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Ας αποφασίσουν να φτιάξουν μια σοβαρή spam-list και μετά τα ξαναλέμε. Εχω γεμίσει spam. Στο gmail δεν περνάει ΤΙΠΟΤΑ απολύτως. Έχω ελάχιστα spam στο hotmail account μου. Δεν ξέρω τι παίζει με το gmail αλλά εγώ είμαι ευχαριστημένος. Το μόνο που κάνω είναι να ανφέρω τα ανεπιθύμητα mail ως spam.
freakystyley Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 για μένα, το hotmail έχει γίνει τρομερά αποτελεσματικό με τα spam mail!
Federer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μου στελνει spam μια Barbara Wilson ([email protected]) για κατι φαρμακα..την κανω block σαν spam... Την αλλη μερα μια Barbaroula Wilsone (barberaa@@@@) παλι block για spam... Την 3η μερα μια Zeta Woulson (ZetWils@ ...) παλι block για spam... Ε απο τοτε καθε μερα μου ερχονται spam για φαρμακα απο παραπλησιο ονομα αποστολεα και παραπλησιο email!Οσα block κ αν τους κανω καθε μερα ειναι και διαφορετικο...εχω κ εγω παραπονα για το spam τους λοιπον...εκτος κ αν εχει καποιος καποια λυση στο προβλημα μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα