Προς το περιεχόμενο

log in και αμέσως log off στα win...

karabouzouk...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις φορτώνουν τα windows και φτάνουν στο σημείο να πρέπει να να επιλέξω user1 , user2 κλπ και πατάω στον οποιοδήποτε χρήστη δείχνει να συνδέεται και μετα αμέσως λέει αποθήκευση δεδομένων και αποσύνδεση.... Πρέπει με οποιονδήποτε τρόπο να γλητώσουμε το format γιατί έχει περίεργες εγκαταστάσεις προγραμματών με διπλά interface και τέτοια και προγράμματα για φαρμακείο και θα πάρει παρα πολλές ώρες να ξαναεγκατασταθούν...Εχω δοκιμάσει κάποιεσ λύσεισ που βρήκα στο google με αλλαγή κάτι αρχείων που προέρχονται απο spyware όπως wsaupdater.exe κλπ και δεν πέτυχα κάτι... απ ότι κατάλαβα κάτι πρέπει να αλλάξω στη registry και δεν μπορώ χωρίς να μπώ στα win με καποιο τρόπο....ευχαριστώ για όποια βοήθεια γιατί είναι επέίγον...

Δημοσ.

Ναι δοκίμασα και safe mode και να μπω σαν administrator... και κάνει ακριβώς το ίδιο... το έχω συναντήσει και σε άλλου υπολογηστές αυτο το πρόβλημα αλλά δεν το έψαξα πολυ και έκανα format...σε αυτόν πρέπει να βρω άλλη λύση... έλεγε κάπου ότι το ad-aware το βρήσκει αυτο το spyware αλλά δεν μπορεί να αλλάξει κάτι που χρειάζεαι στη registry και έτσι το πρόβλημα παραμένει....

Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσο κλασική είναι η περίπτωση γιατι δεν το έχω δει πολλές φορές....τα windows είναι κανονικά με άδεια....άρα δεν φταίει αυτό.... καμιά άλλη ιδέα να μπορώ να επεξεργαστώ τη registry από άλλο υπολογηστη με κάποιον τρόπο....

Δημοσ.

Απλα συνδεσου με αλλον υπολογιστη φερε κανα λαπτοπ ενος φιλου σου και μπες στον δισκο σου μηπως εχεις εγκαταστησει προγραμματα κρυπτογραφησης μαζι με αντιβαιρους?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...