Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για Κάρτα Γραφικών!!!

panoramix222000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι να μην κοιτάξεις την 4850 1gb...ή πας σε 4870 512mb ή σε 4850 512mb...

έχει adaptor στο κουτί της...

Δημοσ.
offtopic

καλα ρε παιδια ελεος το πλαισιο ποτε δεν την ειχε στα 160ευρω αλλα στα 150ευρω

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1136089

offtopic

offtopic συνέχεια:

Έχω την εντύπωση ότι παλιότερα την είχε 160? για αγορά από το κατάστημα και 145? μέσω internet. Αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θυμάμαι καλά :)

Δημοσ.

απο την αποδοση παρα,παρα,παρα... πολυ.Η ψυκτρα παντως μεχρι 50% ταχυτητα ειναι αψογη και μεχρι 65% καθολου εκνευριστικη.>65% ειναι ενοχλητικη αλλα δεν νομιζω οτι χρειαζεται >50%.Ολα καλα με την καρτα,τωρα αμα θες να παρεις καμια με dual slot cooler πιστευω παλι καλη επιλογη θα ναι.Παντως το θεμα ειναι να μην ξεφυγουν πολυ τα λεφτα.Η μαγκια της 4850 ειναι η τιμη της

Δημοσ.
απο την αποδοση παρα,παρα,παρα... πολυ.Η ψυκτρα παντως μεχρι 50% ταχυτητα ειναι αψογη και μεχρι 65% καθολου εκνευριστικη.>65% ειναι ενοχλητικη αλλα δεν νομιζω οτι χρειαζεται >50%.Ολα καλα με την καρτα,τωρα αμα θες να παρεις καμια με dual slot cooler πιστευω παλι καλη επιλογη θα ναι.Παντως το θεμα ειναι να μην ξεφυγουν πολυ τα λεφτα.Η μαγκια της 4850 ειναι η τιμη της

θέλω να το κάνω όχι για μένα για έναν πιτσιρίκο σε crossfire και προβληματίζομαι ποιες κάρτες να του βάλω και έχω προσεγγίσει αυτή...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...