Προς το περιεχόμενο

αγορά βιντεοπροβολέα

theodoros-21-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια!!!θελω να αγορασω ενα βιντεοπροβολεα για να βλεπω στο σπιτι μου ταινιες,τν,να παιζω playstation και τα λοιπα...μηπως μπορει καποιος να μου προτεινει ?? θα ηθελα βασικα να εχει καλη αναλυση και να μην ξεπερναει σε κοστος τα 500 ευρω.... ευχαριστω....

Δημοσ.

Αφού δεν θες να ξεπερνάει τα ?500 αναγκαστικά μιλάμε για ανάλυση 800x600 ή στην καλύτερη 1024x768. Αντίθεση 2.000:1 και προσωπική μου άποψη να είναι τεχνολογίας DLP και όχι LCD γιατί πιστεύω ότι σε αυτή την κατηγορία οι DLP δίνουν πολύ καλύτερη εικόνα.

Μπορείς να κοιτάξεις κάτι σε Infocus στα base models ά ακόμα και αυτόν: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977529&product=1043897.

Πρέπει να επισημάνω πάντως (καθότι κάτοχος πάνω από 6 χρόνια) ότι ένας Projector δεν προσφέρεται για απλή καθημερινή χρήση όπως μία LCD TV καθώς δεν έχει την απαραίτητη φωτεινότητα για να τον χρησιμοποιείς την ημέρα (εννοείται σε αυτή την κατηγορία τιμής που ψάχνεις) και θέλει περισσότερο προσοχή στην συντήρηση (λάμπα, οθόνη προβολής κ.τ.λ.)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...