Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση Νέου pc μέχρι 1200 για games

maxioner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
φιλε antonl η μητρικη που ανεφερες δεν υποστηριζει crossfire 16x (λογω του Ρ45), καλυτερα να προτιμησει καποια με Χ38 ή X48 οπως την Rampage ή αλλιως την P5E που ειναι αρκετα φθηνοτερη, με το υπολοιπο συστημα συμφωνω (και για τον Ε8400) :-)

Το ξέρω όμως η διαφορά μεταξύ Crossfire 16x και 8x δεν είναι ορατή. Γύρω στο 2-3% αν θυμάμαι καλά. Δηλαδή αντί για 40fps θα χει 39. Γι αυτό τη θεώρησα αδιάφορη αυτήν την υποστήριξη. :>

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Ακομα και σε παιχνιδια που δεν εκμεταλευονται 4 πυρηνες ειναι γρηγοροτερος απο τον 8400

πως γίνεται αυτό? :P

Δημοσ.
πως γίνεται αυτό? :P

Eνταξει δεν γινεται :lol: . Ο ενας ειναι στα 3ghz και ο αλλος στα 2.9ghz. Ειναι σχεδον το ιδιο,αλλα για φαντασου την διαφορα στα παιχνιδια που θα χρησιμοποιουν και τους 4 πυρηνες

• Super Moderators
Δημοσ.
Eνταξει δεν γινεται :lol: . Ο ενας ειναι στα 3ghz και ο αλλος στα 2.9ghz. Ειναι σχεδον το ιδιο,αλλα για φαντασου την διαφορα στα παιχνιδια που θα χρησιμοποιουν και τους 4 πυρηνες

σε ανάλυση 1680χ1050 ή 1920χ1200, απολύτως καμία διαφορά...

Δημοσ.
Το παιδι ειπε pc με 1200 ευρο

To παιδί είπε Pc μέχρι 1200ευρώ.

Το ότι μπορεί να τα διαθέσει, δεν σημαίνει πως του περισσεύουν κιόλας...

Συμφωνώ με την πρόταση του antonl.

Δημοσ.

το συστημα που προτεινε ο Yparaspisths einai arketa kalo το μονο που του λειπει ειναι αλλη μια 4870 και ειναι ok αλλα δεν θελω να ξεπεράσω το όριο τον 1200....ε

Δημοσ.

Ε, πάρε την πρώτη σύνθεση του antonl (που προσωπικά θεωρώ καλύτερη), και βάλε άλλη μία 4870 αφού σε παίρνει οικονομικά.

• Super Moderators
Δημοσ.

τροφοδοτικό υπερβολικό

ψύκτρα overpriced και όχι τόσο καλή...

σκληρός δεν αξίζει καλύτερα ο 640gb που είναι και πιο γρήγορος...

δεν χρειάζεται dvd το dvd-rw του φτάνει...

κάρτα ήχου αν δεν έχει ηχεία της προκοπής δεν αξίζει...

Δημοσ.

Τροφοδοτικό = επένδυση

την ψήκτρα την έχω κ πιστεύω ότι είναι καλή κατά την γνώμη μου για αυτήν την cpu....

ο σκληρός που του έβαλα έχει 750gb και 32mb buffer

ενω ο wd 640gb κ εχει 16mb buffer

δεν αντιλέγω για το dvd αλλά εγώ παντός βαριέμαι να τα βάζω στο σκληρό κ μετά να τα γράφω....

όσο αναφορά την x-fi είναι κ θέμα ηχείων αλλά κ θέμα ενεργοποίησης των εφε στα παιχνίδια! ακόμα κ με ακουστικά των 10? έχει τρελή διάφορα!

πιστέψαμε το έχω δοκιμάσει!

κ ειδικά αν το παιδί μένει σε διαμέρισμα κ θέλει ένταση παίρνει ακουστικά κ την ακούει 3D!!!

Δημοσ.
Τροφοδοτικό = επένδυση

την ψήκτρα την έχω κ πιστεύω ότι είναι καλή κατά την γνώμη μου για αυτήν την cpu....

δεν αντιλέγω για το dvd αλλά εγώ παντός βαριέμαι να τα βάζω στο σκληρό κ μετά να τα γράφω....

όσο αναφορά την x-fi είναι κ θέμα ηχείων αλλά κ θέμα ενεργοποίησης των εφε στα παιχνίδια! ακόμα κ με ακουστικά των 10? έχει τρελή διάφορα!

πιστέψαμε το έχω δοκιμάσει!

κ ειδικά αν το παιδί μένει σε διαμέρισμα κ θέλει ένταση παίρνει ακουστικά κ την ακούει 3D!!!

Οσο για τους σκλήρους πάντως πάρολο που φαίνεται οτι θά εχουν διαφορά δεν είναι ιδιαίτερα μέγαλή(για το διπλάσιο buffer λέω)
Δημοσ.

Δεν λέμε πως είναι κακή. Απλά με τόσα λεφτά μπορεί να πάρει καλύτερη.

Και?

Αυτό σου δίνει την εντύπωση πως τον κάνει πιο γρήγορο?

(όσον αφορά το μέγεθος, βάλε στο παιχνίδι και την τιμή τους, και ξανασκέψου ποιος συμφέρει).

Δημοσ.
Δεν λέμε πως είναι κακή. Απλά με τόσα λεφτά μπορεί να πάρει καλύτερη.

ειναι μια προσωπικη αποψη....βασικα την εχω κ σε div-x η cpu δεν ξεπερασε τους 30C!

ειναι 100% καθαρος χαλκος...οτι καλιτερο πιστευω

Και?

Αυτό σου δίνει την εντύπωση πως τον κάνει πιο γρήγορο?

(όσον αφορά το μέγεθος, βάλε στο παιχνίδι και την τιμή τους, και ξανασκέψου ποιος συμφέρει).

ο wd 640gb εχει 3 χρονια εγγυηση κ ο seagate 750gb εχει 5!

κ εκτος αφτου ο seagate εχει καλιτερη θερμικη συμπεριφωρα.

για πισακι δινει 1200?, με περνει να τον βαλω...:rolleyes:

Δημοσ.

ο wd 640gb εχει 3 χρονια εγγυηση κ ο seagate 750gb εχει 5!

κ εκτος αφτου ο seagate εχει καλιτερη θερμικη συμπεριφωρα.

για πισακι δινει 1200?, με περνει να τον βαλω...:rolleyes:

O 640 είναι πιο γρήγορος, έχει καλύτερη σχέση απόδοσης τιμής, και φυσικά:

f2g2mvn6s9gzyumkoeko.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...