Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ξερω, γτ εχουν κλεψει και αλλους απο την παρεα μου, αλλα δεν φανταζομουν οτι θα με εκλεβαν στην ποσιδωνος?!? και 8,30 ωρα

Δημοσ.

βσκ σε δυο φιλους μου τα εκλεψαν σε ενα νετ καφε ενω επαιζαν.

Και σε εμενα κ στον οκλητο μου ηρθαν 2 αλβανοι με ενα κατσαβιδι εξω απο τα τραμ στον αγιο κοσμα.

Δημοσ.

αν θυμαστε στο παρελθον,ετσι ειχε συλληφθει ενας που κατηγορειτο για τρομοκρατια στην Γαλλια νομιζω...Ειχε το κινητο του το κανονικο,αλλα αλλαξε σιμ.Εντοπιστηκε μεσω ΙΜΕΙ (χωρις να παει σε σερβις,αν εχω καταλαβει καλα,σε οποιαδηποτε συνδεση με το δικτυο,η συσκευη εκπεμπει και το ΙΜΕΙ της)

Δημοσ.

εκτος αν αλλαξεις το imei.οσο για τους αλβανους που σου κλεψαν τα κινητα ειναι να εχεις κανα οπλο να του το καρφωσεις στην μουρη οταν σου βγαλει κατσαβιδι η να του ριξεις οτι βρεις μπροστα σου στα μουτρα του μεχρι να πεσει παραλυτος κατω.η το πιο ωραιο να του γραπωσεις το αυτι και να του το τραβηξεις με δυναμη μεχρι να σου μεινει στο χερι και να τον βλεπεις να σπαρταραει κατω.

Δημοσ.
η το πιο ωραιο να του γραπωσεις το αυτι και να του το τραβηξεις με δυναμη μεχρι να σου μεινει στο χερι και να τον βλεπεις να σπαρταραει κατω.

εγω νομιζω πως θα ηταν καλυτερο να τους βιασει.

Δημοσ.
εκτος αν αλλαξεις το imei.οσο για τους αλβανους που σου κλεψαν τα κινητα ειναι να εχεις κανα οπλο να του το καρφωσεις στην μουρη οταν σου βγαλει κατσαβιδι η να του ριξεις οτι βρεις μπροστα σου στα μουτρα του μεχρι να πεσει παραλυτος κατω.η το πιο ωραιο να του γραπωσεις το αυτι και να του το τραβηξεις με δυναμη μεχρι να σου μεινει στο χερι και να τον βλεπεις να σπαρταραει κατω.

Σε τετοιες περιπτώσεις δεν ξέρεις τι να κάνεις.

Το καλύτερο είναι να κουβαλάς πάντα μια παλιατζούρα κ αν συμβέι αυτό τους δίνεις το παλιό.:-D

Δημοσ.
Σε τετοιες περιπτώσεις δεν ξέρεις τι να κάνεις.

Το καλύτερο είναι να κουβαλάς πάντα μια παλιατζούρα κ αν συμβέι αυτό τους δίνεις το παλιό.:-D

να ερθει κανεις εδω στην κρητη να τον περιλάβω εγω....:devil::devil:

Δημοσ.

ποτε δεν καταλαβα πως σας τα κλεβουν... σιγα... το πολυ πολυ να βρεθεις τραυματισμενος... αλλα το ιδιο και αυτος... και οσο αφορα το αυτι +1, αν και εγω ειμαι υπερ αλλων σημειων ! τουλαχιστον θα εισαι με το κεφαλι ψηλα ( αν οχι ξαπλα ! :-) ) υπερασπιστικες την σωματικη σου ακεραιοτητα... τεσπα...

στην ελαδα δεν γινονται αυτα + και να γινοντουσαν δεν θα ειχε νοημα αυφου μπορεις να τα ξεκλειδωσεις, οπως σου ειπαν και οι προηγουμενοι... οποτε δεν υπαρχει λυση.

το μονο και καλυτερο για εμενα που θε επρεπε να ειχαν κανει στις συσκευες τους ( αλλα δεν τους συμφερει ) ειναι να εστελνε κριφα σε εναν αριθμο , τον οποιο θε επελεγες εσυ, ενα sms με τον αριθμο της νεας sim ... και μετα αστυνομια... αλλα....

Δημοσ.

sam sam στο μυαλο της samsung εισαι;;;;Κατι τετοιο κανει το track device που εχει το U600 αλλα δεν ξερω πιο πολλα ο goolge κατι θα πει ομως...

Δημοσ.
sam sam στο μυαλο της samsung εισαι;;;;Κατι τετοιο κανει το track device που εχει το U600 αλλα δεν ξερω πιο πολλα ο goolge κατι θα πει ομως...

;)σοβαρα! ;) και δεν την ειχα σε μεγαλη υπολιψη ( οσο αφορα τα κινητα... ). ενδιαφερον !

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Να ρωτησω και εγω κατι...ειχα ενα κινητο το siemens EL71 και ειχα βαλει κωδικο ασφαλειας που πλεον δεν τον θυμαμαι και ανοιγε μονο με αυτην την sim Που το ειχα κανει....γινεται καπως να ξεκλειδωνει με IMEI?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...