Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μου κλεψανε το κινητο...

στην Ελλαδα οι εταιριες μπορουν να κλειδωσουν το κινητο ωστε να μην συνδεετε σε δικτυο?

ο αδελφος μου το ειχε κανει αλλα με αγγλικη εταιρια.

Δημοσ.

λαθος ionik και η συσκευη κλειδωνει.Η εταιρια στειλνει σήμα στο δίκτυο το λαμβανει το κινητο με το συγκεκριμενο ΙΜΕΙ και το κινητο ειναι για πεταμα ή για ανταλακτικά...

Δημοσ.

ναι αλλά δεν παίζει να το κάνουν οι εταιρείες στην Ελλάδα, μόνο vodafone κρατάει βάση δεδομένων με κλεμμένα κινητά νομίζω

Δημοσ.

Απο οτι ξερω ολες το κανουν αν παρεις στο κεντρο εξυπηρέτησης....Επισης καλο ειναι όλοι να βαζουμε κωδικο ασφαλειας....απο 6ψηφιο και πανω...

Δημοσ.
λαθος ionik και η συσκευη κλειδωνει.Η εταιρια στειλνει σήμα στο δίκτυο το λαμβανει το κινητο με το συγκεκριμενο ΙΜΕΙ και το κινητο ειναι για πεταμα ή για ανταλακτικά...

Και πώς υποτίθεται πως θα λάβει την συσκευή η εταιρεία δικτύου?.. Επειδή δουλεύω στην Motorola μπορώ να σου πω πως τουλάχιστο η Motorola δεν κάνει κάτι τέτοιο..Θα πρεπει το τηλ. να το πάει ο "κλεφτης" στο service έτσι ώστε να κλειδωθεί επιτοπου και όχι μέσω μαγικών.

Δημοσ.

Κανεις δηλωση στην αστυνομια.

Πας με αντιγραφο της δηλωσης σε καταστημα Vodafone.

Θα μπει φραγη και δεν θα μπορει να κανει κλησεις με Vodafone και ολα τα διεθνη δικτυα που εχουν ενεργοποιημενη την αντιστοιχη υπηρεσια.

Δημοσ.
Κανεις δηλωση στην αστυνομια.

Πας με αντιγραφο της δηλωσης σε καταστημα Vodafone.

Θα μπει φραγη και δεν θα μπορει να κανει κλησεις με Vodafone και ολα τα διεθνη δικτυα που εχουν ενεργοποιημενη την αντιστοιχη υπηρεσια.

Ακριβώς, κλειδώνει η sim και όχι η συσκευή.

Δημοσ.

Κατσε φραγη στην καρτα δεν εχει νοημα, δινεις εντολη και την καταργουν.Μαλλον θα εβλεπα κανενα δελτιο εξωτερικων ειδησεων....παντος η samsung εχει κανει μεγαλα βηματα για την ασφαλεια των συσκευων, το u600 που εχω πχ μπορει να σου στειλει που ειναι :P δεν ξερω πως αλλα γινεται....

Δημοσ.

α.ας πουμε οτι κλειδωνεις την συσκευη με το imei.

α.πισω δεν προκειται να στην φερει αυτο ειναι το σιγουρο.

β.υπαρχουν προγραμματα που αλλαζουν το Imei οποτε το κλειδωμα θα ειναι περιττο.

γ.πριν κα8ομαστε να πουμε τι κανουμε αν μας κλεψουν το κινητο ας πουμε καλυτερα τι κανουμε για να μην μας κλεψουν το κινητο.γιατι απειρες φορες απορω πως τους το κλεβουν.μηπως εχουμε και εμεις την ωραια συνηθεια σε καφετεριες γραφεια να το αφηνουμε οπου βρουμε εφοσον ξερουμε οτι περιφερονται απειρα ατομα γυρω γυρω ειδικα οταν μιλαμε για συσκευες 400 και 500 ευρω που παιρνουν πολλα ατομα?το να εχεις κλειδωσει την συσκευη για να μην παρει αλλη sim με firmware update το πιο πιθανο θα ειναι να φυγει συν οτι ειναι και καπως αχρηστο διοτι την συσκευη δεν θα στην φερουν πισω ουτε θα σου ζητησουν το pin.to polυ ναπαει για πεταμα.

Δημοσ.

θα συμφωνησω με τον πουλινο αλλα οχι για πεταμε για ανταλλακτικα ισως(οθονη,καμερα,πληκτρα κτλπ....)αν δε ειναι νοκια τοτε θα ειναι πολυ ευκολο αφου ολα τα ακριβα ν σεριεσ εχουν παρομοια εξαρτηματα οπως ηχεια καμερες κτλπ....η μονη λυση που το ειχε κανει ενας φιλος μου ειναι αν μπει internet μεσω wifi στο δικο του ρουτερ μπορει να πιαστει νομιζω....οπως και μετα λαπτοπ...αλλα δεν εναι σιγουρο γιατι αυτος τον υποψιαζοταν απο καιρο οτι του το ειχε παρει και του την ειχε στημενη....και ετσι τον βρηκε....

Δημοσ.

βσκ ηταν ενα k750i, ρωτησα την wind και μου ειπε οτι μονο την καρτα κλειδωνουν, αλλα εγω την σιμ την πηρα (ηταν σωστοι κλεφτες...)

Πηρα την sonyricsson και μου ειπαν οτι αν το πανε στα service τους (ΕΛΕΟΣ) τοτε θα με παρουν να παω να το παραλαβω...

Δυστιχως η λυση του Αλκη δεν υπαρχει στην Ελλαδα...

Κωδικο ασφαλειας, αμα αλλαξεις σιμ ειχα, αλλα απο οτι ξερω αυτους τους σπανε στο λεπτο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...