GPWASHERE Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2002 re paidia molis eida gia proti fora to american history x ..... tainiara vrika... poli kali einai kai to fight club, to seven kai to twelve monkeys.... se oles paizei o brad pitt... apli simptosi
nakostyphoon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2002 Καλά είδα το Blade Runner director's cut και τα ίδα όλα. Είναι η ταινία .Τα έχειόλα και συγκίνηση και δράση και μελλοντολογικό μήνυμα.Και οι ηθοποιοί καλοί .Να δείτε την Sean Young στην καλύτερή της κατά την γνώμη μου εμφάνιση.Πολύ συμπαθητική είναι .Και φυσικά ο Βαγγέλης με την τέλεια μουσική του σύνθεση !!! Και η κλασσική φράση που μου έκανε εντύπωση : <<It's to bad that she won't live... But then again who does ? >>
nodreams.ct Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Requiem for a dream Boys dont cry Dancer in the Dark The man who wasn't there Elephant Man Blue Velvet Mulholland Drive Clock.. Orange Full Metal Jacket American History X Mullen Rouge StarWars Matrix LOTR
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Συγγνώμη βρε παιδιά για την παρέμβαση αλλά όλα τα παραπάνω αξίζει να τα έχετε ή αξίζει να τα δείτε; Γιατί το topic ήταν τι αξίζει να έχετε... εννοείται σε DVD ή σε VHS (αν και το DVD είναι σαφώς φθηνότερο!). Πόσες ταινίες δηλαδή πιστεύετε ότι αξίζει να αγοράσετε; 10; 20; 50; 100; 200; Εγώ βάζω τις 10 αγαπημένες μου - τις 10 που θα ήθελα να έχω μαζί μου αν ήμουν ναυαγός σε ένα νησί (και είχα μαζί μου κι ένα home cinema ). Η σειρά δεν είναι σειρά προτίμησης, είναι έτσι όπως μου'ρχονται - και δεν λαμβάνω υπ'όψιν μου τα διάφορα extras στην περίπτωση των DVD, αλλά μόνο την ταινία αυτή καθεαυτή: 1. The Godfather Trilogy 2. Fight Club 3. Blue Velvet 4. Blackadder TV Series (complete) 5. 12 Monkeys 6. Memento 7. 2001: A space odyssey 8. North by Northwest 9. Star Wars Trilogy (Episodes IV, V, VI) 10. James Bond 007: Goldfinger Σημείωση: Δεν είναι απαραίτητα οι 10 καλύτερες ταινίες που έχω δει - απλά είναι οι 10 αγαπημένες μου τις οποίες και έχω στη συλλογή μου (όλες σε DVD εκτός από το StarWars Trilogy που το έχω στο χρυσό box-set σε VHS). Στη θέση των 12 Πιθήκων, για παράδειγμα θα έβαζα το Brazil αλλά δεν το έχω - ακόμα ... Update: Ωχ αμάν!!! Μόλις έριξα μια ματιά στην 3η σελίδα του topic και είπα να προσθέσω και άλλες πέντε. Πειράζει; Δεν πειράζει... 11. Bladerunner 12. Monty Python's Holy Grail 13. The Usual Suspects 14. Ocean's Eleven 15. Λούφα και παραλλαγή Θα'θελα επίσης να 'κλέψω' και να βάλω μια ταινία που δεν έχω: Clerks του Κέβιν Σμιθ.
lithros Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 LOYFA KAI PARALLAGI STAR WARS - OLA LORD OF THE RINGS 1 (TO 2 DEN TO EXO DEI AKOMA) FOREST GAMP PRIVATE RYAN MEMENTO MAYROGIALOYROS TRUMAN SHOW VIDOCQ - FOBERA,TROMERA, APITHANA GRAFIKA, AN KAI EMFANOS PSEFTIKA TREKSE LOLA TREKSE
GeorgeVls Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Fight Club, Kill Bill, Clockwork Orange, The Prestige, Seven, 2001 A Space Odyssey, Groove, The Seventh Seal, Psycho, Memento, The Blair Witch Project, Natural Born Killers, The Godfather, Scarface, Planet Terror, American Psycho, Crash, Eternal Sunshine Of A Spotless Mind, Requiem For A Dream, Trainspotting, The fountain, Τhe Virgin Suicides.
zoolapi Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Fight club 'Αγγλος ασθενής Μαθήματα Αμερικάνικης Ιστορίας Crash Τιτανικός Bourne Identity,Suppermacy,ultimatume Αρχοντας των Δαχτυλιδιών (και τα 3 φυσικά) Requiem for a dream
Arion_Mandrake Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Σε τυχαία σειρά LOTR extended trilogy The Godfather (τουλάχιστον τα πρώτα 2) Star Wars (τουλάχιστον την "παλιά" τριλογία) Sin City Heat Once upon a time in America Perfume: The story of a Murderer Matrix (μόνο την πρώτη ταινία) Der Untergang 2001: A space odyssey The shining Dr. Strangelove Usual suspects Pulp fiction Goodfellas Eternal sunshine of the spotless mind Casablanca Citizen Kane The seventh seal Night on earth Down by law Brazil Blade Runner The 9th gate A streetcar named desire Nosferatu Dead Poets Society The silence of the lambs Ας περιμένουν οι γυναίκες Karate: Blind Escape
gio pepe Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 the fifth element the legend of 1900 leon blood in blood out forrest gump midnight express the shawshank redemption rounders modern times rainman the eternal sunshine of the spotless mind black hawk down sin city house of flying daggers the good the bad and the ugly big fish fight club lord of the rings και οχι μονο
alex_000 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 αν υπάρχει μια ταινία που συνδιάζει όλα τα καλά στοιχεία του κινηματογράφου (εφέ, ήχο, υπόθεση, σενάριο) αυτή ειναι το matrix
Lomar Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 @alex_000 +1. βάλε και fight club, dr strangelove, a clockwork orange, π - Darren Aronofsky, πολίτης Kein και πιστεύω οτι μπορείς να φτιάξεις την διαπαιδαγώγηση μιας χώρας
trelaras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Apocalypse Now και πολλες αλλες που εχουν αναφερθει
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 χμμμμ...δύσκολο. είναι πολλές αλλά ας αναφέρω κι εγώ μερικές: Blade Runner (μια απ' τις καλύτερες sci-fi ταινίες ever) Shawshank Redemption Clockwork Orange The Shining The Omen Bram Stoker's Dracula Pulp Fiction Reservoir Dogs Monty Python's Holy Grail & Life of Brian ...βαριέμαι να γράψω άλλες
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Ρε παιδιά, χωρίς να θέλω να διακόψω τον ειρμό της σκέψης σας, μήπως έχουμε παρεξηγήσει το θέμα; Δεν είναι "Οι αγαπημένες μας ταινίες" ή "οι ταινίες όλων των εποχών", είναι "ποιές ταινίες αξίζει να έχεις". Αυτό. Δεν είναι απαραίτητο να'ναι καλές. Μπορούν να'ναι σαχλοκωμωδίες αλλά να'χω κολλήσει γιατί ήταν η πρώτη ταινία που είδα με τον τάδε κολλητό μου ή με την κοπέλα μου ή δεν ξέρω κι εγώ τι. Ταινίες που θέλουμε να έχουμε στη βιβλιοθήκη μας - ή έστω στην DVD-θήκη μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.