Προς το περιεχόμενο

περιεχομενα desktop

creative1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, άλλαξα hdd στο laptop και έκανα τον παλιο σκληρό εξωτερικό.

Ο παλιος έχει xp και στο desktop του έχω διάφορα αρχεία τα οποία χρειάζομαι :cry:

θέλησα να τα αντιγράψω απο τον εξωτερικό (που χρησιμοποιούσα ως κανονικό σκληρό) στο laptop αλλα μου λέει οτι απαγορευεται η πρόσβαση....

Για να μην ξαναλύνω το laptop και το case του εξωτερικου hdd υπάρχει τρόπος να πάρω τα αρχεία μου? :fear:

ps είχα κωδικό πρόσβασης με το προηγούμενο σκληρό αλλά αυτο δεν είναι πρόβλημα γιατι τον θυμάμαι

thanks προκαταβολικά

Δημοσ.

Απο την στιγμή που τον έχεις ως εξωτερικό σκληρό δεν καταλαβαίνω γιατί δεν στο βλέπει!! Δεν μου έχει τύχει εμένα τουλάχιστον να κάνω δίσκο εξωτερικό είτε με pass ειτε χωρίς και να μου λέει τέτοιο μήνυμα!!

Μου έχει τύχει μονάχα σε περιπτώσεις που έιχε πρόβλημα ο δίσκος ή η εγκατάσταση των Win (gia οποιοδήποτε λόγο) !!! Σε τέτοιες περιπτώσεις κάνεις χρήση προγραμμάτων ανάκτησης δεδομένων!!!

Υπάρχουν πολλά απο αυτά... εγώ χρησιμοποιώ το easyrecovery!!!

Ελπίζω να βρεις λύση στο προβλημά σου...

Δημοσ.

Ο εξωτερικος προφανως ειναι NTFS. Για να αποκτησεις προσβαση, εφοσον ο λογαριασμος σου εχει δικαιωματα admin, πρεπει να δωσεις full προσβαση στα αρχεια εσυ.

Ισως χρειαστει να απενεργοποιησεις και το simple file sharing (tools-folder options-view)

Δημοσ.

θα πρεπει να κανεις owner τον τωρινο χρηστη σου στον φακελλο αυτο

1.Θα πας πινακα ελεγχου--->επιλογες φακελων --> ασφαλεια και θα ξε-τσεκαρεις το απλη κοινη χρηση αρχειων

2.θα πας στο φακελο που θελεις -->δεξι κλικ ιδιοτητες--->ασφαλεια-->για προχωρημενους--->

ιδιοκτητης---> θα κανεις προθηκη τον χρηστη σου και θα τσεκαρεις και τις 2 επιλογες που εχει η καρτελλα αυτη (κατι λεει η μια για αντικατασταση κτλ)---> εφαρμογη οκ

Δημοσ.
σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια, τελικά έκανα το πιο απλό, έβαλα live cd ubuntu και πήρα τα αρχεία

thanks alexzzz

Τίποτα φίλος, χάρηκα που βοήθησα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...