Προς το περιεχόμενο

Εκτυπωτης για εκτυπωση σε Dvd

alexis333

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια,

παιδια ψαχνω να αγορασω εναν εκτυπωτη. Θελω οπωσδηποτε να εκτυπωνει πανω σε DVD.

(Καταλαβαινετε το λογο που τον θελω ;) )

Δε θελω κατι ακριβο. Να εκτυπωνει καλα και να κανει αυτο που ζηταω. Δε ζηταω κατι παραπανω.

Ευχαριστω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τα Flashlabel optical drives τι αποψη εχετε?? Αυτα απο τι εμαθα με το λειζερ περνουν οτι θες πανω στο dvd.

Ξερει κανεις ποσο κοστιζουν τα Dvd ??

Για τα Flashlabel optical drives τι αποψη εχετε??

Δε συγκρίνεται η ποιότητα του αποτελέσματος ενός inkjet εκτυπωτή σε σχέση με LabelFlash/LightScribe. Δες την εικόνα στο μέσο της σελίδας, εδώ. Πίσω αριστερα -> LightScribe, πίσω δεξιά -> LabelFlash...

Δε συγκρίνεται η ποιότητα του αποτελέσματος ενός inkjet εκτυπωτή σε σχέση με LabelFlash/LightScribe. Δες την εικόνα στο μέσο της σελίδας, εδώ. Πίσω αριστερα -> LightScribe, πίσω δεξιά -> LabelFlash...

Tο λινκ δε δουλευει μπορεις να δωσεις αλλο??

Δεν αξιζουν τα λαμπελφλασ ε?? Και τα dvd ποσο πανε το μαλλι για λαμπελφλασ??

Επειδη εχω χρησιμοποιησει και τα 2 ειδη απο τα ειδικα δισκακια μπορω να πω οτι τα labelflash ειναι μακραν πιο ομορφα και εντυπωσιακα.Η φωτογραφια σιγουρα τα αδικει

Τα Ligthscribe δυστυχως στο τελος εχουν ματ αποχρωση και οσο ναναι δε δειχνει τοσο ομορφο, σε εντιθεση με τα labelflash που ειναι γυαλιστερα.

Το κοστος ειναι γυρο στα 6 ευρω την 5αδα για τα labelflash κατι που θεωρω ισως υπερβολικο και ειδικα αν τα θες για back up ταινιων δε θα ελεγα οτι θα σε ικανοποιησει.

Για τα εκτυπωσιμα δεν μου αρεσουν προσωπικα και δεν ξερω και το κοστος εκτυπωσης τους ποσο ειναι αλλα φανταζομαι ειναι η πιο οικονομικη λυση και ισως η πιο ζωντανη λογο χρωματων

Ε, συγγνώμη αλλά όταν δε σου ανοίγει ούτε το Tom's Hardware ούτε το ImageShack, ο browser λες να σου φταίει; Έχει πρόβλημα ο ISP σου, το πιο πιθανόν...

To ImageShack ανοίγει φίλε μου. Για το link στο Tom's Hardware μιλάμε. Και σίγουρα δεν φταίει ο ISP μου γι αυτό. Πιο πιθανόν το βλέπω να είναι αποθηκευμένη η σελίδα στον σκληρό σου και να την βλέπεις μόνο εσύ.

Αλλιώς θα είναι κάποια ρύθμιση στο firewall το δικό μου και του φίλου που έχει το ίδιο πρόβλημα επίσης.

Επειδη εχω χρησιμοποιησει και τα 2 ειδη απο τα ειδικα δισκακια μπορω να πω οτι τα labelflash ειναι μακραν πιο ομορφα και εντυπωσιακα.Η φωτογραφια σιγουρα τα αδικει

Τα Ligthscribe δυστυχως στο τελος εχουν ματ αποχρωση και οσο ναναι δε δειχνει τοσο ομορφο, σε εντιθεση με τα labelflash που ειναι γυαλιστερα.

Το κοστος ειναι γυρο στα 6 ευρω την 5αδα για τα labelflash κατι που θεωρω ισως υπερβολικο και ειδικα αν τα θες για back up ταινιων δε θα ελεγα οτι θα σε ικανοποιησει.

Για τα εκτυπωσιμα δεν μου αρεσουν προσωπικα και δεν ξερω και το κοστος εκτυπωσης τους ποσο ειναι αλλα φανταζομαι ειναι η πιο οικονομικη λυση και ισως η πιο ζωντανη λογο χρωματων

Φιλε Parsifal μηπως αδικεις το λαμπελφλας?? Δεν ξερω αλλα ο koprodogis εχει αλλη αποψη. Ξερω γω σκεφτομαι να αγορασω καποιο αλλα δεν ξερω ποιο. Εκτυπωτη ή λαμπελφλας ?? Τον θελω μονο για να εκτυπωνω πανω σε ντιβιντι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...