ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Παιδιά, θα ήθελα τη βοήθειά σας στο εξής, καθότι ολίγον άσχετος: Έχώ μια οn-board κάρτα ήχου REALTEC AC97 AUDIO, ενώ από ηχεία αυτά τα μικρά-ψείρες -τα οποία μετά από 1ώρα μουσικής σε πιάνει πονοκέφαλος-. Έχοντας ήδη πάρει πρόσφατα μία οθόνη 22' samsung 2253bw αποφάσισα να φτιάξω και τον ήχο του P.c. και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ακούω καθαρά και λιγότερο δυνατά. Τα ερωτήματα: 1)Έχετε να μου προτείνετε κάποιο σετ ηχείων, μέχρι 200-250ΕΥΡΩ. Ο χώρος που έχω είναι αρκετά περιορισμένος -βασικά προβλέπω το ένα να είναι πάνω στο άλλο!- οπότε δεν ξέρω αν το σετ θα πρέπει να αποτελείται από 5ηχεία ή λιγότερα-σας είπα είμαι ΑΣΧΕΤΟΣ!!- 2) Θα πρέπει να αλλάξω και την κάρτα ήχου ή δεν χρειάζεται? Ευχαριστώ όποιον θα μπει στον κόπο να απαντήσει.
dreaming123 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Για μένα οι καλύτερες επιλογές είναι οι εξής: 1)LOGITECH Z-5500 5.1 THX DIGITAL SPEAKERS 2)LOGITECH 980-000116 G51 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501597 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501654 Aν θέλεις 5,1 για να βλέπεις ταινίες αλλιώς πας σε κάτι 2,1 που θα σου βγει πολύ ποιο φτηνά κάπου στα 30-50? Νομίζω οτι θα χρειαστείς να βάλεις μια κάρτα ήχου 5,1 έχουν πέσει πολύ οι τιμές CREATIVE SOUND BLASTER AUDIGY SE BULK http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.540171.
gadg3takias Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Πάρε εκεί ένα 5.1 να "λιώσεις"!!! Θα συμφωνήσω με τα ηχεία που προτείνει ο dreaming123 και για εναλλακτική κοίτα από Creative μεριά...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Για 2.1 κοιτα τα Klipsch pro media gmx-a και για 2 κοιτα τα m-audio της studiophile. 5.1 παρε αν βλεπεις ταινιες με 5.1 ηχο ή παιζεις παιχνιδια.
JIMBOAthens Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Τίμια και με πολύ καλό ήχο κοντά στα ?70 είναι και τα Logitech Z4 (2.1). Τα έχω 2 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι 3 δρόμων και αποδίδουν καθαρά ακόμα και με το volume στο max...
johnny73 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 επιβαλεται παντως - πιστευω - η αγορα καρτας ηχου εαν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα για ηχεια. οτι επιλογη και να κανεις!
DeathBoy Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Τίμια και με πολύ καλό ήχο κοντά στα ?70 είναι και τα Logitech Z4 (2.1). Τα έχω 2 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι 3 δρόμων και αποδίδουν καθαρά ακόμα και με το volume στο max... Φίλε μου κι εγώ έχω μπανίσει αυτα τα ηχειάκια καιρό τώρα με την πρώτη ευκαιρία θα τα χτυπήσω. Οπότε την θεωρώ μια πολύ καλή λύση
antonl Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Γνώμη μου είναι πως αν είναι να πας σε 5.1 λάβε υπόψη και τον χώρο σου. Να μην κάνεις ακροβατικά κάθε φορά που κινείσαι στο δωμάτιό σου λόγω των καλωδίων και φυσικά να μπορείς να τα τοποθετήσεις στις σωστές θέσεις τους (κι όχι και τα 5 στην ευθεία ).
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Ευχαριστώ παιδιά. Επειδή μάλλον θα αλλάξω και την κάρτα ήχου επί τη ευκαιρία, ήθελα να μάθω έχουν δυνατότητα εξωτερικής σύνδεσης έτσι? Γιατί αν είναι να μπω στη διαδικασία μεταφοράς του κουτιού δεν το βλέπω!
darksoho33 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 logitech z5500 γυρω στα 235ευρω και παρε και μια καρτουλα ηχου με κανα 40ευρω - 50ευρω καμια x-fi
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Λέω για μεταφορά κουτιού, καθότι αν όλες είναι on board αποκλείεται να καταφέρω να την τοποθετήσω εγώ οπότε πρέπει να την πάω στους ειδικούς!
antonl Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Όχι ρε συ για μια κάρτα ήχου να κουβαλάς κουτιά (και να πληρώνεις). Δεν είναι τίποτα (συνήθως ) αρκεί να ξέρεις να χειρίζεσαι το κατσαβίδι :>
De@th L0rd Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Ευχαριστώ παιδιά. Επειδή μάλλον θα αλλάξω και την κάρτα ήχου επί τη ευκαιρία, ήθελα να μάθω έχουν δυνατότητα εξωτερικής σύνδεσης έτσι? Γιατί αν είναι να μπω στη διαδικασία μεταφοράς του κουτιού δεν το βλέπω! Πρώτον επειδή ο χώρος σου είναι περιορισμένος ΜΗΝ πάρεις 5.1 και ξοδευτείς τζάμπα,δεν τα χρειάζεσαι και δεν θα μπορούν να αποδώσουν σωστά σε μικρό χώρο.Ιδανικά για σένα είναι τα 2.1 οπότε κοίτα για τα Logitech Z4 που προανέφεραν οι φίλοι από πάνω. Δεύτερον μην πάρεις κάρτα ήχου creative.Οι drivers της creative είναι το μάυρο τους το χάλι, ώστε κι ένα μικρό προβληματάκι να σου τύχει θα σου βγάλουν την παναγία.H creative ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΛΕΟΝ.Κοίτα σε Auzentech ή Terratec .Αλλιώς μείνε με την realtek.Πάντως όπως και να έχει ΜΑΚΡΙΑ από creative και σε ηχεία και σε κάρτες.Αν έχεις όρεξη και λεφτά ψάξε για 2.1 ηχεία από yamaha ή Sennheiser.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.