Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για ηχεία υπολογιστή

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, θα ήθελα τη βοήθειά σας στο εξής, καθότι ολίγον άσχετος:

Έχώ μια οn-board κάρτα ήχου REALTEC AC97 AUDIO, ενώ από ηχεία αυτά τα μικρά-ψείρες -τα οποία μετά από 1ώρα μουσικής σε πιάνει πονοκέφαλος-. Έχοντας ήδη πάρει πρόσφατα μία οθόνη 22' samsung 2253bw αποφάσισα να φτιάξω και τον ήχο του P.c. και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ακούω καθαρά και λιγότερο δυνατά. Τα ερωτήματα:

1)Έχετε να μου προτείνετε κάποιο σετ ηχείων, μέχρι 200-250ΕΥΡΩ. Ο χώρος που έχω είναι αρκετά περιορισμένος -βασικά προβλέπω το ένα να είναι πάνω στο άλλο!- οπότε δεν ξέρω αν το σετ θα πρέπει να αποτελείται από 5ηχεία ή λιγότερα-σας είπα είμαι ΑΣΧΕΤΟΣ!!-

2) Θα πρέπει να αλλάξω και την κάρτα ήχου ή δεν χρειάζεται?

Ευχαριστώ όποιον θα μπει στον κόπο να απαντήσει.

Δημοσ.

Για μένα οι καλύτερες επιλογές είναι οι εξής:

1)LOGITECH Z-5500 5.1 THX DIGITAL SPEAKERS

2)LOGITECH 980-000116 G51

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501597

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501654

Aν θέλεις 5,1 για να βλέπεις ταινίες αλλιώς πας σε κάτι 2,1 που θα σου βγει πολύ ποιο φτηνά κάπου στα 30-50?

Νομίζω οτι θα χρειαστείς να βάλεις μια κάρτα ήχου 5,1 έχουν πέσει πολύ οι τιμές

CREATIVE SOUND BLASTER AUDIGY SE BULK

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.540171.

Δημοσ.

Πάρε εκεί ένα 5.1 να "λιώσεις"!!! Θα συμφωνήσω με τα ηχεία που προτείνει ο dreaming123 και για εναλλακτική κοίτα από Creative μεριά...

Δημοσ.

Τίμια και με πολύ καλό ήχο κοντά στα ?70 είναι και τα Logitech Z4 (2.1). Τα έχω 2 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι 3 δρόμων και αποδίδουν καθαρά ακόμα και με το volume στο max...

Δημοσ.

επιβαλεται παντως - πιστευω - η αγορα καρτας ηχου εαν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα για ηχεια. οτι επιλογη και να κανεις!

Δημοσ.
Τίμια και με πολύ καλό ήχο κοντά στα ?70 είναι και τα Logitech Z4 (2.1). Τα έχω 2 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι 3 δρόμων και αποδίδουν καθαρά ακόμα και με το volume στο max...

Φίλε μου κι εγώ έχω μπανίσει αυτα τα ηχειάκια καιρό τώρα με την πρώτη ευκαιρία θα τα χτυπήσω. Οπότε την θεωρώ μια πολύ καλή λύση:-)

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι πως αν είναι να πας σε 5.1 λάβε υπόψη και τον χώρο σου. Να μην κάνεις ακροβατικά κάθε φορά που κινείσαι στο δωμάτιό σου λόγω των καλωδίων και φυσικά να μπορείς να τα τοποθετήσεις στις σωστές θέσεις τους (κι όχι και τα 5 στην ευθεία :P).

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά. Επειδή μάλλον θα αλλάξω και την κάρτα ήχου επί τη ευκαιρία, ήθελα να μάθω έχουν δυνατότητα εξωτερικής σύνδεσης έτσι? Γιατί αν είναι να μπω στη διαδικασία μεταφοράς του κουτιού δεν το βλέπω!

Δημοσ.

Όχι ρε συ για μια κάρτα ήχου να κουβαλάς κουτιά (και να πληρώνεις). Δεν είναι τίποτα (συνήθως :P) αρκεί να ξέρεις να χειρίζεσαι το κατσαβίδι :>

Δημοσ.
Ευχαριστώ παιδιά. Επειδή μάλλον θα αλλάξω και την κάρτα ήχου επί τη ευκαιρία, ήθελα να μάθω έχουν δυνατότητα εξωτερικής σύνδεσης έτσι? Γιατί αν είναι να μπω στη διαδικασία μεταφοράς του κουτιού δεν το βλέπω!

Πρώτον επειδή ο χώρος σου είναι περιορισμένος ΜΗΝ πάρεις 5.1 και ξοδευτείς τζάμπα,δεν τα χρειάζεσαι και δεν θα μπορούν να αποδώσουν σωστά σε μικρό χώρο.Ιδανικά για σένα είναι τα 2.1 οπότε κοίτα για τα Logitech Z4

που προανέφεραν οι φίλοι από πάνω.

Δεύτερον μην πάρεις κάρτα ήχου creative.Οι drivers της creative είναι το μάυρο τους το χάλι, ώστε κι ένα μικρό προβληματάκι να σου τύχει θα σου βγάλουν την παναγία.H creative ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΛΕΟΝ.Κοίτα σε Auzentech ή Terratec .Αλλιώς μείνε με την realtek.Πάντως όπως και να έχει ΜΑΚΡΙΑ από creative και σε ηχεία και σε κάρτες.Αν έχεις όρεξη και λεφτά ψάξε για 2.1 ηχεία από yamaha ή Sennheiser.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...