vtsafantakis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα παιδιά, εδω φτιάχνω μία σελίδα και προσπαθω να γράψω κώδικα για τον οποίο θα αναζητώ σε μία βάση δεδομένων με 4 κριτήρια και τα αποτελέσματα να τα έχω σε pop παράθυρο. Επίσης , θέλω να βρώ τον κώδικα τον οποίο θα ενσωματόσω σε HTML με λιγα λογια σε JAva script με τον οποίο θα βλέπω πόσους επισκέπτες έχω όχι όμωσ με βάση την ip.. Παρακαλώ επειδή είναι ζωτικώσ σημασίας να μ απαντάνε μόνο όσοι έχουν γνώσεις σε αυτο το θέμα. ευχαριστω και πάλι.
alex2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Για το πόσους επισκέπτες έχεις καθώς και εκτενή στατιστικά είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσεις κάποια υπηρεσία σαν την google analytics. Επίσης είναι πιθανό ο server να προσφέρει τέτοιες υπηρεσίες. Τώρα όσο αναφορά την πρώτη σου ερώτηση, είναι πολύ γενική για να απαντηθεί. Πρέπει να μας πεις τι θα έχει η ΒΔ, την μορφή του πίνακα (αν την έχεις σκεφτεί μέχρι τώρα), την server side τεχνολογία που χρησιμοποιείς (Java,php,asp.net) το σύστημα διαχείρησης ΒΔ(MySql, Oracle κτλ) και τι ακριβώς θέλεις να κάνεις.
vtsafantakis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 κοιταξε δεν μπορω να βάλω google analitys γιατί πρόκειται για εργασία. απο εκεί και πέρα θέλω να κάνω μία αναζήτηση σε μία βάση δεδομένων αλλά σε έναν πίνακα. Δεν ξέρω με τι γλώσσα να το κάνω σε java δεν βρίσκω κατι ανάλογο στο ιντερνετ///
alex2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δεν μπορείς να βρεις σε Java πως να επικοινωνήσεις με μία ΒΔ? Μάλλον δεν έχεις ψάξει καλά. Τι ΒΔ έχεις, MySql?
vtsafantakis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 κοιταξε εχω μια mysql βάση δεδομένων σε μορφή πίνακα και θέλω να κάνω αναζήτηση στον πινακα προκειμένου με κάποια κριτήρια και να εχω κάποια αποτελέσμα. Ξέρεις πως θα το κάνω?
alex2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Επαναλαμβάνω: Μιλάς πολύ γενικά. Η μόνη απάντηση που μπορώ να σου δώσω στο ερώτημά σου είναι : ναι ξέρω. Να σου πω πως να το κάνεις, αν δεν δώσεις λεπτομέρειες για τον πίνακα και το τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, δεν μπορώ.Το να λες κάποια κριτήρια και κάποια αποτελέσματα, δεν βοηθάει. Καταρχήν το ζήτημα το πως να συνδέεσαι με την βάση το έχεις λύσει?
snk7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Ισως αμα διαβασεις τις ερμες σημειωσεις του καθηγητη σου να βρεις κατι.
QSpec Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Αν κατάλαβα καλά τι θες να κάνεις, ο απλούστερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσεις PHP για να βάλεις στην HTML σου τα αποτελέσματα του query στην βάση σου. Φυσικά όπως σου είπε και ο alex2005 ότι λες είναι πολύ γενικό.
Asskicker Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δες το msn μου και κάνε με add να σου πω γιατί με ερωταπαντήσεις 3-10 γραμμών δεν γίνεται κάτι. Συνήθως πρωινές ώρες πριν τις 16.00
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.