Προς το περιεχόμενο

Ποιά παιχνίδια παίζετε στο Playstation 3 ή σας αρέσουν;

i_Falcon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιά παιχνίδια παίζετε στο Playstation 3 ή σας αρέσουν; Λοιπόν ακούω...

1.) Άμα απλά σας αρέσουν χωρίς να τα έχετε δει κάπου αναφέρετέ το.

2.) Ποιά παιχνίδια παίζετε και τι σας αρέσει σε αυτά;

3.) Ποιά σας αρέσουν και τα έχετε δει σε φίλους ή Demo;

4.) Ποιά θεωρείτε Must;

5.) Ποιά έχετε;

Δημοσ.

Armored Core 4

NBA 2K7

GT5 Prologue

Metal Gear Solid 4

Ninja Gaiden Sigma

Uncharted: Drake's Fortune

Tekken Dark Resurrection

κ Pro 2008 για οταν ερχεται η παρεα με μπυρες μονο αυστηρα! (κ όχι μπάφους)

Ειμαι κατοχος όλων των παραπάνω κ τα παιζω τακτικα αναλόγως τη διαθεση κ τον χρόνο μου!

ΥΓ Συντομα θα παρω κ το Soul Calibur 4.. Μακαρι να ξεπερασει το 2 γιατι το 3 δεν ειχε αυτο το κατι.. α εννοείται κ λογω Darth Vader!!

Δημοσ.

Ninja Gaiden Sigma

Uncharted: Drake's Fortune

Είναι τα 2 κορυφαία για μένα. Αν και όχι πρωτότυπα πια, μάλλον τα 2 πιο σουλουπωμένα από παιχνίδια δράσης στο ps3.

Δημοσ.

Με διαφορα το Gran Turismo Prologue. Ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχουν κυκλοφορησει. Ουτε σκοτωμους και βια εχει σαν κατι αλλα που το μονο που εχουν να επειδειξουν ειναι η βια. Ελεος μονο βια και παλι βια βλεπω στα παιχνιδια. Εσεις τι λετε για αυτο???

Δημοσ.

εμεις λεμε οτι οντως πολλά σημερινα εχουν βια, έχουν ομως το συστημα PEG να ξερουν οι γονεις.. όσοι γνωριζουν την υπαρξη του βεβαια!:-(

τελος ειμαστε λιγο offtopic..:-)

Δημοσ.

1)Metal Gear Solid 4

2)Forbidden Siren New Translation

3)Uncharted

4)Heavenly Sword

5)Singstar

6)Tekken Dark Ressurection Online

7)Loco Roco

8)Devil May Cry 4

9)Eden

10)Ratchet & Clank

11)Lego Indiana Jones

12)Lost

13)Assasin's Creed

14)Ninja Gaiden Sigma

Τα πρώτα 10 είναι αποκλειστικά εκτός DMC4,τα υπόλοιπα είναι multiplatform.Έτσι έχουμε και αποκλειστικά παιχνίδια,και όμορφα παιχνίδια και πρωτότυπα και μεγάλη ποικιλία...

Την αίσθηση που μου έδωσε το Metal Gear Solid 4 δεν την έχω ξαναζήσει σε κανένα παιχνίδι του είδους του,άντε με το καλό και στο MGS5.

To Forbidden Siren New Translation είναι απλά η απάντηση της $ony στην Capcom και στην Konami.Πολύ ατμοσφαιρικό περιβάλλον,απίστευτα γραφικά και πολύ πιο τρομακτικό από παιχνίδια όπως το Resident Evil και Silent Hill.

To Uncharted ήταν ο λόγος που αγόρασα το PS3,μόλις έμαθα πως βγήκε το DEMO του στο PSN πήγα αργά το βράδυ σε ένα Video Club κι αγόρασα το Playstation 3 μου.Απίστευτο παιχνίδι,απίστευτα γραφικά,απίστευτη ιστορία και η κατάληξή του είναι όλα τα λεφτά,απλά δεν το περιμένεις!!!

Ποιος δεν έπαιξε το Heavenly Sword και δεν ερωτεύτηκε την απίστευτα όμορφη κοκκινομάλλα που ακούει στο όνομα Nariko.Απίστευτο παιχνίδι,καθόλου βαρετό,πανέμορφα γραφικά αλλά μική διάρκεια...

Αν ακούσετε μερικούς παράφωνους να τραγουδούν θα είμαι εγώ με την παρέα μου,απίστευτο γέλιο και διασκέδαση στο καλύτερο party game (Singstar),έχει πολύ γέλιο να συναγωνίζεσαι με μερικά άφωνα άτομα και φυσικά η τεράστια συλλογή τραγουδιών και τα συχνά updates το κάνουν must.

Tekken Dark Resurrection Online,αν ήταν δισκάκι θα είχε λιώσει από την πολύ χρήση,πόσο χαίρομαι να μαζευόμαστε σπίτι με τα φιλαράκια και να τους πλακώνω στο ξύλο,και όταν τα φιλαράκια δεν μπορούν να έρθουν σπίτι μου παίζουμε ξύλο online και φυσικά επικοινωνούμε την ώρα που παίζουμε ξυλιές με τα ασύρματα ακουστικά μας ;)

Loco Roco απλά θεικό και ελεεινά έξυπνο,θέλει πολύ μυαλό αυτό το παιχνίδι και φυσικά δεν είναι για μικρά παιδιά!!!

Θέλετε να γράψω κι άλλα;

Δημοσ.

1) Call of Duty 4: Modern Warfare. Μάλλον το καλύτερο FPS που έχω παίξει ποτέ.

2) Uncharted: Drake's Fortune. Πανέμορφο παιχνίδι, εξαιρετικό third person shooter. Ίσως παραμένει ακόμα ο καλύτερος λόγος για να πάρει κανείς το PS3.

3) GTA4. Όχι το ίδιο φρέσκο με το San Andreas, πολύ καλό ωστόσο.

4) MGS4. Πιο accessible controls από τα προηγούμενα αλλά ενοχλητικά μεγάλα cut-scenes.

5) Super Stardust HD. Εκπληκτικά γραφικά, εθιστικότατο arcade gameplay. Must αγορά από το PS Store.

6) GT5 Prologue. Μόνο και μόνο για τα γραφικά αξίζει, στα replay αν δεν ήταν το logo του παιχνιδιού θα νόμιζες ότι βλέπεις Motors TV. Το handling των αυτοκινήτων εξαιρετικό αλλά η έλλειψη damage ενοχλεί. Το online multiplayer θέλει δουλειά ακόμα.

και

7) Resistance: Fall of Man. Αν το βρει κανείς στα 20-25 ? αξίζει να το πάρει ακόμα και τώρα. Τα γραφικά του είναι πολύ μέτρια αλλά η single player campaign είναι χορταστική και το gameplay πάρα πολύ καλό. Απλά και ακριβή controls και πολύ διασκεδαστικά όπλα που προσφέρουν ποικιλία.

Δημοσ.

1) Metal Gear Solid 4 οτι και να πω ειναι λιγο , μια λεξη ομως πιστευω οτι του ταιριαζει γαντι, "Αριστουργημα"

2) Uncharted Drakes Fortune ο δευτερος λογος για μενα για να εχει καποιος PS3, καταπληκτικα γραφικα, πολυ καλο gameplay με πολλα πραγματα για ψαξιμο, και τωρα και με τα trophies (για τους μανιακους) ακομα ενας λογος να το ξαναπαιξει κανεις.

3) Ratchet & Clank Future, για μενα αυτη ειναι η καλυτερη σειρα των Insomniac, Και οχι το Resistance παροτι το δευτερο δειχνει ποιο εντυπωσιακο στα γραφικα, πολυ καλα γραφικα, απιστευτο χιουμορ και επισης μεγαλο replay value, αφου εγω σκεφτομαι να το ξανατελειωσω αν και με το ryno πλεον ειναι ευκολο.

Επισης μην ξεχασατε να αγορασατε μετα και το quest for booty για 15 δολαρια (απο το αμερικανικο store)

Δημοσ.

Offtopic/ gherudos, μαλλον θα σε δω online στο Dark Resurrection (μολις τελειωσει η εξεταστικη). Ο λογος: Δεν εχω βρει ακομη ανθρωπο να με νικησει στο Tekken!! θα σου στειλω pm να κανονισουμε! /Offtopic

Δημοσ.
Offtopic/ gherudos, μαλλον θα σε δω online στο Dark Resurrection (μολις τελειωσει η εξεταστικη). Ο λογος: Δεν εχω βρει ακομη ανθρωπο να με νικησει στο Tekken!! θα σου στειλω pm να κανονισουμε! /Offtopic

αν κι έχω χάσει τη φόρμα μου θα σε σκίσω!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...