Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με forthnet 2play...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Πριν μια βδομάδα ενεργοποιήθηκε η σύνδεση 2play και σε μένα. Επειδή έλειπα διακοπές σήμερα σύνδεσα το router.

Το πρόβλημα είναι ότι ενώ ο router αναγνωρίζει dsl δίκτυο και βάζω κανονικά username και password δεν μπορώ να συνδεθώ. Να σημειωθεί ότι το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά...

Έχει ξανατύχει σε κανέναν σας αυτό; έχετε κάνα link με τις ρυθμίσεις;

Υ.Γ. ο router ειναι της D-link o dsl-2460B.

• Super Moderators
Δημοσ.

είχε πρόβλημα γενικό η Forthnet σήμερα στις 16:00-18:00 νομίζω...κανείς μας δεν έμπαινε

Δημοσ.

το λαμπακι του ιντερνετ το κοιταξες? εγω τις ωρες που λεει ο φιλος απο πανω απλα το κοιταζα:lol: ωσπου :lol:καποια στιγμη αναψε :Ρ

Δημοσ.

Σήμερα μόλις γυρίσω σπίτι θα δοκιμάσω πάλι. Δοκίμαζα όντως εκείνη την ώρα που λέτε. thnx για τη βοήθεια.

Θα ενημερώσω...

Δημοσ.

τα κατάφερα.:-)

Βασικά το πρώτο πρόβλημα ήταν ότι το username ήταν περισσότερο από 32 χαρακτήρες που υποστήριζε το μόντεμ (πχ. αν έχεις [email protected], βάζεις μόνο το jhkhffk.ath.forthent.gr και δουλεύει)

Αυτό το πρόβλημα να επισημανθεί γιατί σε καμιά οδηγία της forthnet δεν το είχε αναφέρει.:whistle:

Το άλλο που έκανα ήταν να βάλω χειροκίνητα τις διευθύνσεις του ISP.

Τελικά δούλεψε, αλλά Κατά την αποψή μου όμως οι οδηγίες χρήσης που συνόδευαν το router ήταν ελειπείς. Χρειάστηκε να μπω στο internet από άλλο υπολογιστή για να βρω τις διευθύνσεις τις forthnet :mad:

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!!!

Δημοσ.

Το ασύρματο router της D-Link έχεις? Μια από τα ίδια και εγώ στην αρχή αλλά το βρήκα σχετικά γρήγορα ότι δεν χρειάζεται το υπόλοιπο μετά το @.

Πολύ καλό router...

Δημοσ.
τα κατάφερα.:-)

Βασικά το πρώτο πρόβλημα ήταν ότι το username ήταν περισσότερο από 32 χαρακτήρες που υποστήριζε το μόντεμ (πχ. αν έχεις [email protected], βάζεις μόνο το jhkhffk.ath.forthent.gr και δουλεύει)

Αυτό το πρόβλημα να επισημανθεί γιατί σε καμιά οδηγία της forthnet δεν το είχε αναφέρει.:whistle:

Το άλλο που έκανα ήταν να βάλω χειροκίνητα τις διευθύνσεις του ISP.

Τελικά δούλεψε, αλλά Κατά την αποψή μου όμως οι οδηγίες χρήσης που συνόδευαν το router ήταν ελειπείς. Χρειάστηκε να μπω στο internet από άλλο υπολογιστή για να βρω τις διευθύνσεις τις forthnet :mad:

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!!!

αν κανεις την εγκατασταση απο το cd σε αφηνει να γραψεις ολο το username αλλα και να μην βαλεις το @forthnet.gr οταν εισαι στο ιδιοκτυτο εισαι παλι οκ.επισης με το νεο firmware Που υπαρχει στην σελιδα της forthnet και στην σελιδα της dlink διορθωνει αυτο το bug.

Δημοσ.

Βγήκε νέο f/w? Πρίν μερικές μέρες που κοίταγα δεν το είχα δει....

Μόνο αυτό το πρόβλημα διορθώνει ή είναι γενικώς ανώτερο version. Αν είναι μόνο γι'αυτό δεν θα το βάλω.

Δημοσ.

Παιδιά αυτό θέλω να πω ότι αν κάποιος δεν έχει πρόσβαση στο internet από άλλον υπολογιστή και επιπλέον δεν είναι προχωρημένος χρήστης, θα δυσκολευτεί αρκετά:-(.

Το router όντως μοιάζει αρκετά καλό.

Εγώ απλά θα ήθελα στους επόμενους που θα πάρουν το router να έχει μια σελίδα με επιπλέον οδηγίες... τόσο απλά:-).

Δημοσ.

Ρε παιδιά τη τελευταία βδομάδα μου έχει τύχη 3 φορές να κόβεται η σύνδεση στο νετ(σβήνει το λαμπάκι που λέει PPP) και δεν μπαίνει αν δε περάσει κανά 30λεπτο.Αυτό μου το κάνε και πιο παλιά αλλά μια φορά το δίμηνο κι αν.Είναι γενικό πρόβλημα ξέρετε;Βραδυνές ώρες το πάθε και τις 3 φορές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...