georgethess Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα παιδιά Πριν μια βδομάδα ενεργοποιήθηκε η σύνδεση 2play και σε μένα. Επειδή έλειπα διακοπές σήμερα σύνδεσα το router. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ ο router αναγνωρίζει dsl δίκτυο και βάζω κανονικά username και password δεν μπορώ να συνδεθώ. Να σημειωθεί ότι το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά... Έχει ξανατύχει σε κανέναν σας αυτό; έχετε κάνα link με τις ρυθμίσεις; Υ.Γ. ο router ειναι της D-link o dsl-2460B.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 είχε πρόβλημα γενικό η Forthnet σήμερα στις 16:00-18:00 νομίζω...κανείς μας δεν έμπαινε
pirobatis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 το λαμπακι του ιντερνετ το κοιταξες? εγω τις ωρες που λεει ο φιλος απο πανω απλα το κοιταζα ωσπου καποια στιγμη αναψε :Ρ
georgethess Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Σήμερα μόλις γυρίσω σπίτι θα δοκιμάσω πάλι. Δοκίμαζα όντως εκείνη την ώρα που λέτε. thnx για τη βοήθεια. Θα ενημερώσω...
gtsamour Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Εκεί που βάζεις username τι ακριβώς βάζεις? Φαντάζομαι ξέρεις ότι πρέπει να μπεί [email protected] (αν είσαι αθήνα ath)
georgethess Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 τα κατάφερα. Βασικά το πρώτο πρόβλημα ήταν ότι το username ήταν περισσότερο από 32 χαρακτήρες που υποστήριζε το μόντεμ (πχ. αν έχεις [email protected], βάζεις μόνο το jhkhffk.ath.forthent.gr και δουλεύει) Αυτό το πρόβλημα να επισημανθεί γιατί σε καμιά οδηγία της forthnet δεν το είχε αναφέρει. Το άλλο που έκανα ήταν να βάλω χειροκίνητα τις διευθύνσεις του ISP. Τελικά δούλεψε, αλλά Κατά την αποψή μου όμως οι οδηγίες χρήσης που συνόδευαν το router ήταν ελειπείς. Χρειάστηκε να μπω στο internet από άλλο υπολογιστή για να βρω τις διευθύνσεις τις forthnet Ευχαριστώ για τη βοήθεια!!!
gtsamour Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Το ασύρματο router της D-Link έχεις? Μια από τα ίδια και εγώ στην αρχή αλλά το βρήκα σχετικά γρήγορα ότι δεν χρειάζεται το υπόλοιπο μετά το @. Πολύ καλό router...
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 τα κατάφερα. Βασικά το πρώτο πρόβλημα ήταν ότι το username ήταν περισσότερο από 32 χαρακτήρες που υποστήριζε το μόντεμ (πχ. αν έχεις [email protected], βάζεις μόνο το jhkhffk.ath.forthent.gr και δουλεύει) Αυτό το πρόβλημα να επισημανθεί γιατί σε καμιά οδηγία της forthnet δεν το είχε αναφέρει. Το άλλο που έκανα ήταν να βάλω χειροκίνητα τις διευθύνσεις του ISP. Τελικά δούλεψε, αλλά Κατά την αποψή μου όμως οι οδηγίες χρήσης που συνόδευαν το router ήταν ελειπείς. Χρειάστηκε να μπω στο internet από άλλο υπολογιστή για να βρω τις διευθύνσεις τις forthnet Ευχαριστώ για τη βοήθεια!!! αν κανεις την εγκατασταση απο το cd σε αφηνει να γραψεις ολο το username αλλα και να μην βαλεις το @forthnet.gr οταν εισαι στο ιδιοκτυτο εισαι παλι οκ.επισης με το νεο firmware Που υπαρχει στην σελιδα της forthnet και στην σελιδα της dlink διορθωνει αυτο το bug.
gtsamour Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Βγήκε νέο f/w? Πρίν μερικές μέρες που κοίταγα δεν το είχα δει.... Μόνο αυτό το πρόβλημα διορθώνει ή είναι γενικώς ανώτερο version. Αν είναι μόνο γι'αυτό δεν θα το βάλω.
georgethess Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Παιδιά αυτό θέλω να πω ότι αν κάποιος δεν έχει πρόσβαση στο internet από άλλον υπολογιστή και επιπλέον δεν είναι προχωρημένος χρήστης, θα δυσκολευτεί αρκετά. Το router όντως μοιάζει αρκετά καλό. Εγώ απλά θα ήθελα στους επόμενους που θα πάρουν το router να έχει μια σελίδα με επιπλέον οδηγίες... τόσο απλά.
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 δεν μπορω να πω οτ ιειναι δυσκολο σαν ρουτερ..β.ναι εχει βγει νεο firmware.υπαρχει και στην σελιδα της d-link
Merdock Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδιά τη τελευταία βδομάδα μου έχει τύχη 3 φορές να κόβεται η σύνδεση στο νετ(σβήνει το λαμπάκι που λέει PPP) και δεν μπαίνει αν δε περάσει κανά 30λεπτο.Αυτό μου το κάνε και πιο παλιά αλλά μια φορά το δίμηνο κι αν.Είναι γενικό πρόβλημα ξέρετε;Βραδυνές ώρες το πάθε και τις 3 φορές.
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 με τι ρουτερ εισαι?siemens?τεσταρε το και αλλο και θα δεις.μπορει να ετυχε μπορει κατι με τον ρουτερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.