.:VenoM:. Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Γεια σας. Ειχα καποιο προβλημα πριν κανα μηνα περιπου και δεν ανοιγε ο υπολογιστης, λογω θερμοκρασιας. Αφου το πηγα σε τεχνικο διοτι ειχε σπασει η βαση της ψυκτρα απο την μητρικη και μου την αλλαξε, μου λεει, φιλε το CD-RW και το DVD-ROM ( εχω 3, CD-RW, DVD-ROM και DVD-RW) δεν στα αναγνωριζει επειδη εχουν καει οι υποδοχες απο την μητρικη. Ενταξει λεω, τι να κανουμε ας δωσω και γω τοπο στην οργη... Σε ενα προβλημα πριν 2-3 μερες αναγκαστηκα να το ξαναπαω στον ιδιο τεχνικο. Μου λεει ειχες πειραξει κατι απο τα BIOS (επειδη δεν εκανε ΒΟΟΤ - δεν ξερω γιατι αλλα δεν ειχα πειραξει τιποτα!) και τον επισκευασε χωρις και αυτη την φορα να μου παρει δραχμη! Εν το μεταξυ εγω ειχα κανει Clear CMOS και ειχα βγαλει την μπαταρια του υπολογιστη μπας και BOOTαρεi! Αυτο που προσεξα τωρα ειναι οτι δουλευουν κανονικα τα CD-RW και DVD-ROM ενω δεν δουλευει καθολου το DVD-RW. Αραγε τι να συμβαινει ;
darksoho33 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 εχεις δοκιμασει με ολα τα ρευματα που εχεις και με ολα τα Ide? αναβει το λαμπακη της συσκευης? δεν στο βλεπει στο bios ή στα Win?
.:VenoM:. Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Αναβει το λαμπακι της συσκευης! Δεν τα βλεπει και στα BIOS και στα Win! Διορθωνετε το προβλημα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.