Προς το περιεχόμενο

iPAQ 614c Business Navigator

plpapadopoulos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα,

αγόρασα χτές αυτό: iPAQ 614c Business Navigator

Δυστυχώς την πάτησα όσον αφορά το λειτουργικό γιατί ΔΕΝ αναγράφεται πουθενά ότι τα windows που φοράει μέσα, είναι δυστυχέστατα ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!!!

Καλώντας την HP Hellas και μιλώντας με representatives, ΟΛΕΣ οι εκδόσεις που είναι νόμιμα εισηγμένες στην Ελλάδα (προφανώς από HP Hellas), έρχονται default με προεγκατεστημένο Ελληνικό Software. Η ίδια δε HP Hellas ΔΕΝ αναλαμβάνει να περάσει Αγγλική ROM μέσα καθώς όλα τα iPAQ πλέον έρχονται απέξω με default τη localized ανά χώρα ROM, καθώς και σε περίπτωση οιασδήποτε βλάβης, φεύγουνε πάλι έξω για service...

Με μια μικρή έρευνα στο "ιντερνέτι", βρήκα αρκετές Αγγλικές ROMs και μάλιστα με συνεχή ανανέωση στις versions τους.

Το ερώτημά μου είναι (για να μη χάσω εγγύήσεις και κυρίως για να έχω και τον κ0λ0 μου καλυμένο σε περίπτωση κακιάς συγκυρίας), υπάρχει firmware dumper έτσι ώστε πριν πειραματιστώ με τις Αγγλικές ROMs, να έχω κάνει ένα extract της Ελληνικής ROM για παν ενδεχόμενο???

Φυσικά ό,τι ρωτάω ΔΕΝ αντιτίθεται στα περι νομιμότητας και άδειας χρήσης, δεομένου ότι αγόρασα τη συσκευή νόμιμα και καινούρια (άρα και πλήρωσα ΚΑΙ για την άδεια χρήσης του λειρουτγικού που φοράει) κι άρα και δικαιούμαι να έχω το δικαίωμα της επίσημης διεθνούς καθομιλουμένης γλώσσας version, διότι το κινητό αγοράστηκε για να εξυπηρετεί επαγγελματικούς σκοπούς μου όσον αφορά χρήση κι αλληλογραφία με το εξωτερικό...

Περιμένω τις απαντήσεις των όσων έχουν ψάξει κι έχουν δοκιμάσει το όλο θέμα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

PS: Το εν λόγω thread θα παρακαλούσα να μην αναχθεί σε Windows Mobile vs Symbian ή σε Windows vs Linux battle, είναι άσχετο κι ανούσιο σε σχέση με αυτό που προφανώς επιζητώ...

Δημοσ.

Ευτυχώς το ipaq 214 που πήρα πριν κανά μήνα φορούσε τα αγγλικά windows, δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω στο πρόβλημά σου. Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις την ίδια ερώτηση και εδώ μιάς και ασχολούνται αποκλειστικά με PDA/Smartphones: http://forum.brighthand.com/ έχει section gia HP συσκευές και subsection για ipaq 610.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...