Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα εκκίνησης MacOS X σε iMac

ylianos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί να πει ψέμματα ρε παιδιά; Απίθανο είναι δηλαδή να είναι όπως τα λέει και λόγω τον χρημάτων που έδωσε να μην σκέφτεται ψύχραιμα τώρα;

Δημοσ.

Δεν έχω λόγο να πω κανένα ψέμα. Όταν είχε παρουσιαστεί το πρόβλημα είχα κάνει και ερώτηση εδώ. Επίσης δεν παραλογίζομαι. Απλά, αναρωτιέμαι, γιατί δηλαδή λόγω των χρημάτων που δίνουμε να μην πείθουμε τον εαυτό μας οτί είναι τόσο καλοί οι mac ώστε να δικαιολογούμε την αγορά αυτή; Τρία χρόνια έλεγα πόσο καλοί είναι οι mac, αλλά αλήθεια λέω την δουλεία μου την κάνω το ίδιο καλά με τα ubuntu με πολύ λιγότερα χρήματα. Όταν ο βασικός μισθός στην Ελλάδα είναι 700 ευρώ, δεν μπορείς να δίνεις 1700 ευρώ για pc και αυτός στα 3 χρόνια να σου βγάζει ένα σωρό προβλήματα και να μην έχει και εγγύηση(τον πρώτο χρόνο είχε κρασάρει ο σκληρος και είχα μείνει 1 μηνα χωρις pc). Μπορεί στην Αμερική τα 1700 δολλαρια να μην τους είναι τίποτα, αλλά στην Ελλάδα είναι πάρα πολλά λεφτά. Έτσι σκέφτομαι ότι αφού έδωσες τόσα λεφτά, είναι δύσκολο να παραδεχτείς ότι ουσιαστικά δεν σου προσφέρει τίποτα περισότερο από ένα pc.

Δημοσ.

Φίλε kostarika το ενδεχόμενο να έδωσε κάποιος ακόμα και 10 χιλιάρικα για ένα μακ (πχ Mac Pro full) και να είναι ΟΝΤΩΣ ικανοποιημένος με το μηχανημά του το απορρίπτεις έτσι;

Προσωπικά από τότε που πήρα το MBP μου με 1,800 ευρώ το pc που λίγο-πολύ κόστισε 2 χιλιάρικα έμεινε κατεβαστήρι και μόνη σοβαρή δουλειά που κάνει είναι να ανοίγει Internet Explorer 6 και 7 για να τεστάρω σελίδες. Με τη λογική σου θα έπρεπε να θεωρώ ότι είναι και γαμώ τα μηχανήματα επειδή με έτσουξε όσο τίποτα το να το πάρω.

Να έλεγες ότι τα εφεδάκια του OSX μας τυφλώνουν και γι αυτό το θεωρούμε φοβερό, να πω εντάξει. Τα λεφτά που δώσαμε όμως... ;

Δημοσ.

Δεν λέω ότι δεν είσαι ικανοποιημένος με τον mac. Απλά λέω ότι, μήπως πιστεύεις ότι είναι πολύ καλύτερος από ένα pc λόγω των περισσότερων χρημάτων που έδωσες και δεν θες να το παραδεχτείς οτί μπορεί να τα έδωσες χωρίς λόγο. ´Οταν πήρα τον mac ένα αντιστοιχο pc είχε τα μισά λεφτά, νομίζω ότι ήταν πολύ δύσκολο για μένα να παραδεχτώ ότι τα έδωσα χωρίς λόγο.

Επίσης δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά απο τα άτομα που ξέρω που αγοράσαν mac, 3 στους 6

τους παρουσίασαν προβλήματα. Οι δύο με την οθόνη και ένας εγώ. Δεν ξέρω, απλά με τόσα λεφτά που δίνεις μου φαίνεται αδιανόητο.

Δημοσ.

καλά, στην τελίκή μηχάνημα είναι και το Mac, δεν περιμένεις να μείνει αθάνατο...απλώς είναι σπάσιμο να σου τύχει, γιατί είναι νόμος ότι όταν παίρνεις ηλεκτρονική συσκευή είναι απείρως περισσότερες οι πιθανότητες να χαλάσει από ότι να μη χαλάσει. αν θές τη γνώμη μου, είναι καλυτερα που έγινε σε 3 χρόνια και όχι σε..3 μήνες πχ

Δημοσ.

Ελάτε τώρα ρε παιδιά που νομίζουμε ότι τα Mac είναι καλά μηχανήματα επειδή είναι ακριβά. Ειδικά τα PPC Mac είχαν και λίγο καλύτερη ποιότητα από τα Intel based.

Τελικά βρήκα γιατί έβγαζε πρόβλημα στην επανεγκατάσταση που έκανε. Προσπαθούσε να εγκαταστήσει ΤΑ Tiger όπως είπε και όχι ΤΟ Tiger. :P

Δημοσ.

Χμμ... Το Lexus ενός φίλου έβγαλε φλάντζα στα 8 χιλιάδες χιλιόμετρα... Είναι ο μόνος που ξέρω με Λέξους. Μάλλον υπερεκτιμημένα τα Λέξους.

Κάτι δεν μου κολλάει στο παραπάνω σκεπτικό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...