john_vam Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 οπως γραφει και ο τιτλος ενω τοσο καιρο ολα μια χαρα εδω και 3-4 μερες το pc μου ολο ξεσυνδεεται απο το ρουτερ(το οποιο εκπεμπει κανονικοτατα), ενω τα αλλα 2 pc του σπιτιου λειτουργουν κανονικα,δεν ξεσυνδεονται. προφανως θα φταιει η καρτα δικτυου(η οπως αλλιως λεγεται αυτο το πραμα με την κεραια), αλλα επειδη ειμαι λιγο ασχετος, περιμενω επιβεβαιωση. thanks for your time...
poulinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 μονος σου το ειπες.λογικα αυτο ειναι .δοκιμασε να την ξαναπερασεις με αλλους drivers πιο καινουριους και αν δεν πετυχει δοκιμασε να αλλαξεις καναλι στον ρουτερ η ενα πιο νεο firmware.
daxakas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Ακριβως το ιδιο παθαινω (βασικα ξεσυνδεομαι αλλα απο αλλη αιτια) και γω αλλα το ρημαδιασμενο εξαφανιζεται τελειως και ουτε στην ip του καταφερνω να μπω για να αλλαξω κατι και καποιες φορες μου εχει δειξει και την ip του wamp server. Σημερα εγινε το αποκορυφωμα και μετα απο reset εβλεπε την συνδεση μου (αλλα δεν την εβλεπα εγω) αλλα εγω δεν εμπαινα στην ip του μοντεμ και δεν μπορουσα να μπω στο μοντεμ να βαλω τα VPI VCI και τα ρεστα!! Τελικα με ενα δεξι κλικ στο utility box του ρουτερ (που βγαινει μονο του κατωδεξια) ειδα ενα use airlive as configuration uility το κοτσαρα και ειδα επιτελους το μοντεμ Τωρα με δεξι κλικ βλεπω use zero as configuration utility (Wireless zero configuration utility artikle 871122 micrsoft knowledge base) με αυτο και καλα τα windows κανουν gofigure την συνδεση. Λετε να φταει που πριν ειχα βαλει τα γουιντοους να κανουν configuratioν την συνδεση που ολο χανομαστα εγω καο το ρουτερ γιατι καθε 3 μερες κανω ρεσετ και ξανα μανά πποε και βισιαι και βιπιαι ΥΓ αλλο προβλημα εχω απο τον πρωτο αλλα να μην ανοιγω αλλο θέμα
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 δοκιμασε και με τον windows και με της καρτας να δεις τι γινετε.και οπως λεμε παντα πιο νεους drivers για την καρτα.
daxakas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 επειδη παλι το επαθα και εγινε και ενα κουφα ημουν κοννεκτ και στο δικτυο και στην forthnet αλλα ιντερνετ δεν εβλεπα(!!!!). Ξανεεγκατεστησα το wlan adapter και καπως ξθπνησε το θηριο αλλα μαλλον και απο την forthnet κατι ειχε γινει! Μηπως επηρεαζε την ολη φαση το οτι ημουν στο ιδιο καναλι με εναν με CONXX (τωρα που μπαινω αυτος δεν φαινεται μεσα)????
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 αλλο ν ακανει disconect ι συνδεση και αλλο το ασυρματο.μεσα απο τον ρουτερ ισως γραφει ποση ωρα εισαι online.το να εισαι στο ιδιο καναλι απλα μπορει να σου κανει προβλημα στο ασυρματο οχι να σου ριξει την συδενση.παρατηρησε το οπως παρατηρησε και το margin να μην κανει βουτιες.δηλαδη απο 6 αμα πηγαινει 3 τοτε η γραμμη δεν ειναι οτι καλυτερο οποτε σου αλλαζουν προφιλ.
daxakas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 να σου πω την αληθεια μου τα κανει ολα μαζχι 1) κοννεκτ συνδεση κοννεκτ ασυμαρματο δεν εχω νετ 2) βλεπω το δικτυο μου το ασυρματο αλλα δεν συνδεεται sto internet 3) δεν βλεπω το ρουτερ μου για να αλλαξω κατι 4) βλέπω το ρουτερ και μπαινω και ειμαι εκτος συνδεσης παταω κοννεκτ και μπαινω sto internet 5) βλεπω τα δικτυα της γειτονιας αλλα οχι το δικό μου Τα περισσοτερα προβληματα αρχιασαν οταν η forthnrt απο PP00A που ειχα καποια ρυθμιση με εβαλε νατην κάνω pp00e
tsakonas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μαζι με το PPPoE αλλαξες και το encapsulation σε LLC ? PPPoE - LLC PPPoA - VC/MUX Στην forthnet, αν εισαι στο ιδιοκτητο ,θες σιγουρα PPPoE - LLC. Αν συνεχισει το προβλημα με PPPoE - LLC τους παιρνεις παλι τηλεφωνο και τους λες το προβλημα. Οταν ημουν ελλαδα, στο πατρικο μου, χρειαστηκε 10 τηλεφωνα μεχρι να πετυχω καποιον που να ξερει πραγματικα γιατι μιλαμε...τελικα το παλικαρι εγραψε σωστα το προβλημα στους τεχνικους και απο PPPoA - VC/MUX που δεν επαιζε καλα( disconnects,low speed klp) το καναν PPPoE - LLC και απο τοτε παιζει "αψογα" (εντως εισαγωγικων, γιατι στην ελλαδα το ιντερνετ δεν ειναι και τοσο αψογο)
daxakas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 οταν βαζεις το PPPoE φευγει μονο το το Vc . Εμενα με υποχρεωσαν να το κανω οταν καποιο ΣΚ δεν ειχα νετ! Τεσπα ετσι εχω εγω την συνδεση - μηπως ειναι κατι κακο το keep alive μονο 10 λεπτα?? Γενικα ΔΕΝ εχω καλη συνδεση με πολλα disconnect αφου μια φορα που κ;ατεβασα κατι μεγαλο με πεταξε εξω 3-4 φορες. ΥΓ με την forthnet δεν βγαζω ακρη γιατι οτα πεφτει αυτοι με βλεπουν κανονικα (βεβαια ωσπου να το σηκώσουν το τηλ και εγω βλεπω νετ. Εχει καποιος το εμειλ του σαππορτ να τους στειλω την εικονα μηπως και μου απαντησουν)
tsakonas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δε φευγει αυτοματα σε ολα τα ρουτερ γιαυτο ρωτησα.
daxakas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δε φευγει αυτοματα σε ολα τα ρουτερ γιαυτο ρωτησα. Καλα εκανες και ρωτησες. Mηπως εχει κανειςτο μαιλ του support της Forthent???? Επισης δεν ειμαι στο ιδιοκτητο της Φορθνετ και πολυ φοβαμαι οτι και αυτο παιζει καποιο ρόλο!!
tsakonas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Αν περιμενεις απο το email...αστο καλυτερα...τηλεφωνο και επιμονη μονο.... Αφου δεν εισαι στο ιδιοκτητο, τοτε ειναι PPPoA/VC ...το δοκιμασες τωρα τελευταια?
poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Καλα εκανες και ρωτησες. Mηπως εχει κανειςτο μαιλ του support της Forthent???? Επισης δεν ειμαι στο ιδιοκτητο της Φορθνετ και πολυ φοβαμαι οτι και αυτο παιζει καποιο ρόλο!! [email protected] αν και θα βρεις και φορμα μεσα στο site να σου πω την αληθεια μου τα κανει ολα μαζχι 1) κοννεκτ συνδεση κοννεκτ ασυμαρματο δεν εχω νετ 2) βλεπω το δικτυο μου το ασυρματο αλλα δεν συνδεεται sto internet 3) δεν βλεπω το ρουτερ μου για να αλλαξω κατι 4) βλέπω το ρουτερ και μπαινω και ειμαι εκτος συνδεσης παταω κοννεκτ και μπαινω sto internet 5) βλεπω τα δικτυα της γειτονιας αλλα οχι το δικό μου Τα περισσοτερα προβληματα αρχιασαν οταν η forthnrt απο PP00A που ειχα καποια ρυθμιση με εβαλε νατην κάνω pp00e δοκιμασε με αλλο ρουτερ αν εχεις. οταν βαζεις το PPPoE φευγει μονο το το Vc . Εμενα με υποχρεωσαν να το κανω οταν καποιο ΣΚ δεν ειχα νετ! Τεσπα ετσι εχω εγω την συνδεση - μηπως ειναι κατι κακο το keep alive μονο 10 λεπτα?? Γενικα ΔΕΝ εχω καλη συνδεση με πολλα disconnect αφου μια φορα που κ;ατεβασα κατι μεγαλο με πεταξε εξω 3-4 φορες. ΥΓ με την forthnet δεν βγαζω ακρη γιατι οτα πεφτει αυτοι με βλεπουν κανονικα (βεβαια ωσπου να το σηκώσουν το τηλ και εγω βλεπω νετ. Εχει καποιος το εμειλ του σαππορτ να τους στειλω την εικονα μηπως και μου απαντησουν) pppoe/llc η pppoa/vc .το πρωτο ειναιγια το ιδιοκτυτο ενω αν πεφτεις σε dslam του οτε συνηθως παιζει το pppoa/vc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.