alexis333 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Γεια σε ολους, εκανα την αναβαθμιση τελικα στο πισι μου. Εχω ενα προβλημα ομως. Εβαλα τον καινουριο σκληρο δισκο και τεκανα πανω του φορματ. Και σημερα συνδεσα τον παλιο σκληρο Ide για να παρω τα αρχεια μου αλλα δε βρισκω το δισκο. Πηγα στον υπολογιστη μου και μου βγαζει μονο ενα δισκο τι να κανω??
alexis333 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Παιδια Sorry. Το βρηκα τελικα. Δεν ειχα βαλει τροφοδοσια γιαυτο και δε τον εβλεπα. 2 ερωτησεις εχω μονο: τωρα που εχω 2 σκληρους δεν υπαρχει προβλημα?? Ο παλιος ειχε μεσα λειτουργικο και ο καινουριος περαστηκε απο φορματ χθες λογο της ανανεωσης. Δηλαδη μπορω να τους εχω και τους 2 ετσι συνεχεια. Τον παλιο τον θελω μονο για χωρο για να βαζω που και που κανα αρχειο να μη γεμισει ο αλλος. Δε θα με καθυστερει ο παλιος?? Θελω με το ιδιο καλωδιο που μπαινει στη θυρα ide να βαλω ενα σκληρο και ενα dvd rom . Πως θα την κανω να εχω το σκληρο master και το dvd ως slave? Η το αντιθετο ειναι καλυτερα??
liopyr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Πάρε ένα DVDrw sata, και τελειώνει εκεί η ιστορία.
alexis333 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Πάρε ένα DVDrw sata, και τελειώνει εκεί η ιστορία. θα παρω αλλα για τωρα τι να κανω? Και για τους 2 δισκους δε μου ειπες τιποτα
liopyr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Τίποτα. Τι να σου πω για τους δίσκους? Αφού λύθηκε το "πρόβλημα"....
alexis333 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Τίποτα.Τι να σου πω για τους δίσκους? Αφού λύθηκε το "πρόβλημα".... Οκ. Ευχαριστω liopyr.
ArisG88 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Εχουν jumperακια και ο IDE δισκος και το DVD, στον δισκο βαλτο στο master και στο dvd στο slave και δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Επισης κρατα και τους δυο δισκους, δεν σε ενοχλουν σε κατι ουτε σε "καθυστερουν"
alexis333 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Σίγουρα? Δεν έχεις να ρωτήσεις κάτι άλλο>? Δε σε αναγκαζουμε να απαντας liopyr. Σορυ κιολας αλλα δεν καταλαβαινω το ειρωνικο υφακι σου. Αν δε θες δεν απαντας. Κι αν σου φαινονται πολλες οι ερωτησεις μου θα σε παρακαλεσω να μην απαντας. Δε θελω να σε κουραζω. Ευχαριστω
alexis333 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Εχουν jumperακια και ο IDE δισκος και το DVD, στον δισκο βαλτο στο master και στο dvd στο slave και δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Επισης κρατα και τους δυο δισκους, δεν σε ενοχλουν σε κατι ουτε σε "καθυστερουν" Ευχαριστω. Κατι αρχιζω και καταλαβαινω. Θα το δοκιμασω αργοτερα αυτο που μου ειπες.
liopyr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δε σε αναγκαζουμε να απαντας liopyr. Σορυ κιολας αλλα δεν καταλαβαινω το ειρωνικο υφακι σου. Αν δε θες δεν απαντας. Κι αν σου φαινονται πολλες οι ερωτησεις μου θα σε παρακαλεσω να μην απαντας. Δε θελω να σε κουραζω. Ευχαριστω Καλά μην παρεξηγιέσαι ωρέ... Κατά βάθος είμαι καλός άνθρωπος...
washcloud Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Καλά μην παρεξηγιέσαι ωρέ... Κατά βάθος είμαι καλός άνθρωπος... ...αλήθεια λέει. ...τί θα γίνει με 'κεινα τα χρεωστούμενα για υποστήριξη στο φόρουμ; 2008 πιάσαμε... alexis333 , η μόνη περίπτωση να σε "καθυστερεί" ο παλιός, είναι να είναι ΚΑΙ ο καινούριος IDE και να τους έχεις στην ίδια καλωδιοταινία και να είναι πχ ο παλιός UDMA 4 ενώ ο νέος UDMA 6... (επίσης, αν έχεις ΔΥΟ IDE connectors, και ο καινούριος δίσκος είναι SATA, καλύτερα βάλε κάθε συσκευή μόνη της, στις άκρες των καλωδίων για τις IDE, και τα τζαμπεράκια στο single/ή master)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.