BadBoy Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Επιτέλους μετά από αρκετά χρόνια ανάπτυξης το project ολοκληρώθηκε. Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ το παιχνίδι μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.
Moderators Praetorian Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Εξαιρετικά νέα . Περίμενα καιρό αυτό το release, και οι προηγούμενες δουλειές τους, τα remake των King's Quest I και ΙΙ ως Tierra Entertainment (και τα οποία τώρα υφίστανται update (...)), δεν απογοήτευσαν. Το αντίθετο μάλιστα ήταν άριστες δουλειές, αν και ποτέ δεν ήμουν ιδιαίτερα fan των δύο πρώτων King's Quest. (btw υπάρχει και remake του King Quest III - To Heir is Human, από την Infamous Adventures όμως, που τώρα ετοιμάζει το Space Quest II remake ). Πολύ καλό το concept art και τα screenshots. Δεν το έχω παίξει ακόμα. Αποδεικνύεται ωστόσο ότι σε τέτοια projects, ακόμα και αν περάσουν χρόνια από την έναρξη τους, η ολοκλήρωσή τους έχει σημαντική βαρύτητα και αξία. Ελπίζω να δούμε και άλλες παρόμοιες δουλειές να ολοκληρώνονται (στο μυαλό μου έρχονται πρώτα τα Broken Sword 2.5, το Indiana Jones Fountain of Youth, The 7th Guest III, ενώ υπάρχουν και ένα σωρό άλλα ανεξάρτητα adventure game projects σε AGS, Wintermute κλπ) On a sidenote, το Quest for the Glory - Trial by Fire σίγουρα χρειαζόταν ένα remake. (To ανεπανάληπτο original "Hero's Quest - So you want to be a Hero?" δεν χρειαζόταν).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.