Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 ah ok τότε... άντε με το καλό...
JIMBOAthens Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Aφού είπες ότι δεν σε ενδιαφέρει το crossfire γιατί δεν πήγες στην απλή Asus P5Q και "πέταξες" ?25??
John-lamia Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Aφού είπες ότι δεν σε ενδιαφέρει το crossfire γιατί δεν πήγες στην απλή Asus P5Q και "πέταξες" ?25?? βασικα η αρχικη αγωρα που εκανα ειχε συνολο 185 ευρω κ κατι ψιλα.... δεν ηθελα να ξεπερασω το οριο των 200ευρω, καταλαβενεις... η παραγγελια εχει γινει απ την δευτερα αλλα δεν την εχω παρει ακομα γιατι δεν εχουν εναν σκλιρο στα αποθεματα ( WESTERN DIGITAL 640GB WD6400AAKS CAVIAR SE16 SATA ) απ την Δευτέρα έχω χαλάσει μέχρι σήμερα τολαχιστων 70 ευρώ! μετά η asus p5q είναι αρκετά καλύτερη απ την gigabyte που είχα επιλέξει αρχικά κ σε θέμα bios όπου εκεί η gigabyte έχει κάποια προβληματάκια τα οποία τα έζησα από πρώτο χέρι οπός αναφέρω παραπάνω. ακόμα κ οπτικά αν βάλεις κάποιον να τις δει θα σου πει ότι η asus είναι καλύτεροι κ ας μην έχει την παραμικρή ιδέα!!! αν ψάξεις στα site των κατασκευαστών θα δεις διάφορες σε διάφορους τομείς όπου η asus είναι καλύτερη!
JIMBOAthens Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 ο.κ. man. Με το καλό το νέο σου μηχάνημα! (αν και ουσιαστικά ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί πήγες στην -Ε...)
John-lamia Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 χτες κατάφερα κ τον έβαλα να δουλέψει με το κλασικό τρόπο -έξω όλα κ κούμπωμα στο πάτωμα - η GIGABYTE που έχω τώρα δούλεψε με 1 απ τα δυο ντιμακια μνήμης κ με έναν σκληρό....κ την vga.... ότι άλλο κ να έβαζα επάνω ή δεν θα έπαιρνε μπροστά σαν να μην τον είχα στο ρεύμα! τεσπα...με τα πολλά κ τα λίγα τέσταρα λιγάκι το q9550 με το όλο σύστημα να είναι σαν άνθρωπος από τροχαίο ! super pi 1M 16.487s div-x 6.8 ~ 1gb vob to div-x 6λεπτα με την cpu να δουλεύει από 38% έως 64%! στο crysis είδα μια σταθερότητα στα καρέ κ κατάφερα κιόλας να ανεβάσω κάποια εφε παραπάνω! στο cpu-z τώρα: όταν δεν έκανε κάτι δούλευε στα 2ghz με 6x πολλαπλασιαστή.... είδε 4 cpus αλλά είδε όμως 2χ6 mb l2 case καθώς η cpu είναι 2χ2cpu core 2 duo... μνήμες τώρα: βασικά τον δούλεψα με ένα ντιμακι ocz 1066mhz 5-5-5-15 2Τ, κ αυτό δούλευε 1111,2mhz 5-7-7-20 2Τ. η θερμοκρασία τώρα δεν ξεπέρασε τους 25C βαθμούς γιατί είχα κλιματιστικό στο δωμάτιο κ γιατί η zalman 9700 δούλευε τέρμα 2790rpm λόγο ψυχολογικά της μητρικής, παντός όταν δεν έκανε τπτ η cpu είχε 18c ! στα τεστ του everest ultimate έβγαινε 1ος,2ος, κ 3ος με μικρή διαφορα!με λίγο o/c θα βγει σε όλα πρώτος! αυτά προς το παρόν....σήμερα περιμένω τα λοιπά ανταλλακτικά για να φτιάξω τον φραγκενσταιν (έτσι τον κατάντησα! )το μόνο που θέλω είναι να μην έρθει κάτι ελαττωματικό!(e-shop.gr....)
John-lamia Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 καλημερα χτες παρελαβα την παραγγελια που ειχα κανει: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522629 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303709 η μητρική είναι πολύ καλή! κ το bios μόνο windows δεν έχει!κλασης ανωτερη απ τις υπολιπες που ειχα! αλλά έχω ένα πρόβλημα, όταν κουμπώνω όλα τα πράματα έξω απ το κουτί δουλεύουν κανονικά....όταν τα βάζω μέσα αρχίζουν τα προβλήματα! μια δεν θα μου βλέπει όλους τους drives, μια δεν θα ξεκινάει καθόλου! παντός εντόπισα ότι κάτι παίζει με την κάρτα ήχου ( x-fi ) όταν την είχα επάνω δεν έπαιρνε μπρος με τπτ !την δοκίμασα αρκετές φορές βγάζοντας κ αλλά προμματα από πάνω κ κατέληξα ότι η x-fi έχει πρόβλημα!!!( πως να έγινε αυτό αφού πριν δούλευε οι ) το θέμα είναι ότι μου βλέπει τον ένα απ τους 3 drives που έχω σύνδεση! 1ος wd 640gb 20s seagate 500gb 3os lg dvd-rw και οι 3 είναι sata .... άλλαξα μέχρι τα καλώδια sata, άλλαξα ακόμα κ το καλώδιο τροφοδοσίας απ το τροφοδοτικό.... τι λέτε να παίζει! Υ.Γ. να και μια φορά που δεν κατάφερα να φτιάξω το πισακι μου, κ μου φέρνουν συνεχεία σπίτι πισακια για φτιάξιμο!
SwAToNeR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Άμα δουλεύουν εκτός και εντός όχι σκέφτηκες μήπως παίζει τπτ με το case? Την έχω πατήσει μια φορά έτσι. 1α μη συνδέσεις τα usb του case. Και μετά βάζε ένα τα πράγματα. Στα drives κοίτα τα jumpers και καλύτερα βάλτα όλα cable select και τα setareis απο το bios οτι είναι. Βάζε μία μία τις κάρτες να δείς πια σου κάνει πρόβλημα. Αν είναι η κάρτα ήχου δοκίμασε σε άλλη slot και στην τελική δοκίμασε σε άλλο pc.
John-lamia Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 δε φταίει το κουτί.... δουλεύει, αν έφταιγε το κουτί θα είχα βραχυκύκλωμα κ δεν θα έπαιρνε μπρος με τπτ! καλά δεν ασχολήθηκα κ πολύ χθες γιατί στης 7:30 πήρα τα ανταλλακτικά απ το e-shop κ ασχολήθηκα μέχρι της 9. σήμερα το μεσημέρι θα ασχοληθώ εντατικά.... χθες χάζευα το bios που έχει ...πσσσσςςςς βλέπω τον q9550 να δουλεύει στα 3,6ghz για πλάκα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.