Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Γιατί είμαι μισάνθρωπος, ψωνάρα και βαριέμαι. ΟΚ. Δύο πράγματα ήρθαν στο μυαλό μου. Υποθέτω ότι οι πιθανότητες να έχει διαβάσει την τριλογία με πέντε βιβλία The Hitchhikers Guide to the Galaxy - Douglas Adams, είναι περίπου στο 99%. Αν όμως τυχόν η πραγματικότητα έκανε το στραβό της και έριξε αυτήν την έκφανση του εαυτού σου στο 1% (γιατί στα υπόλοιπα παράλληλα σύμπαντα σίγουρα το έχεις διαβάσει), τότε μην αμελήσεις να διορθώσεις αυτό το σφάλμα. Το άλλο που μου ήρθε ήταν το Κάστρο των Αγγέλων του Gaarder (αυτός που έγραψε τον Κόσμο της Σοφίας). Έχει μια ψιλοσχετική ιστορία. Μάλιστα αν την συνδυάσεις με κάποιες άλλες από το ίδιο βιβλίο (που έχει γενικώς άσχετες μεταξύ τους ιστορίες), θα φτάσεις ακόμα πιο κοντά στη δικιά σου. Enjoyed it! ΥΓ. Μου θύμισες και μια ιστορία που είχε γράψει ένας κάποιος φοιτητής φίλος μου, αλλά αυτή είναι πολύ δύσκολο να την βρω τώρα.
karabouzouk... Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 THIS IS SPAM....DO NOT READ... Εγώ μια ώρα θα σκευτόμουν τι θα ήθελα να κάνω.... Αλλά αν ήξερα μια ώρα πριν ότι μετά από μια ώρα θα έχω μιά ώρα ζωής τότε μάλλον θα έκανα αυτό που ήθελα την μιά ωρα που υποτήθεται θα σκευτόμουν τι θα ήθελα να κανω την επόμενη μια ώρα και την μιά ωρα ζωής δεν θα είχα τι να κάνω και θα βαριόμουν.... ...Αυτά έχει η ζωή... Από την άλλη ίσως να έκανα τίποτα γενέθλια όπως λέει και ο Μαζωνάκης η τπτ τέτοιο..! Αλλά τσάμπα τα δώρα που θα μου έφερναν..! Είδατε τι μπορεί να κάνει το διάβασμα σε συνδιασμό με πολύ ζέστη και τέτοια ώρα....
Chrisxxx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Πειτε οτι θελετε αλλα ΟΛΟΙ θα καναμε αυτο που ειπε ο Parsifal Θα κλαναμε Μεντες.
karabouzouk... Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Ή μέντες ή mentos.... Πάντως κλάνωντας θα πηγαίναμε..!
Kasrith Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Πειτε οτι θελετε αλλα ΟΛΟΙ θα καναμε αυτο που ειπε ο Parsifal Θα κλαναμε Μεντες. Οχι απαραιτητα ρε συ
ιονας Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 τι να κανα ρε παιδια. θα ζουσα την τελευταια ωρα μου. ετσι απλα.:lol:
red7genius Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Lucifer Θελουμε κι αλλο κειμενο end-of-the-world-story
pandora- Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 εγω θα νοικιαζα οτι γρηγοροτερο υπηρχε απο αυτοκινητο μηχανη και θα επιανα τα 350 Με τέτοια ταχύτητα θα έβγαζες φτεράααααααααα και θα γινόσουν άγγελος πριν την "ώρα" σου!!
pandora- Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ θα περίμενα να περάσει αυτή η ώρα κι όταν θα ερχόταν ο Χάρος να με πάρει, θα του 'ριχνα από δίπλα τις 10 γαμάτες ξανθές γκόμενες του washcloud (που ελπίζω να είχαν καταφέρει να βγουν απ' το σπίτι χωρίς τα κλειδιά) για να τον απασχολήσω και θα την "έκανα" με ελαφρά πηδηματάκια... Μετά σιγά μη μ' έβρισκε!!
million_voices Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 τελειως mind blowing το να ξερεις την ωρα σου θα θελα να δω το παιδι μου και μετα θα βγαινα βολτα με την μηχανη μου
JeffAkoS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 χμμ... κάτι που πάντα ήθελα να κάνω... θα πετούσα καμια 30αρια γκαζάκια κάτω απο την πολυκατικία του αξιαγάπητου δημάρχου μας ( που τυχένει να είναι και γείτονας μου οπότε δέν θα έχανα κ χρόνο ) και μετά ότι προλάβω απο μολότοφ... και με αυτόυς τους δρόμους που φρόντησε να έχει ο δήμος που μένω, έχει εξασφαλήσει την ισυχία μου απο αστυνομία και πυροσβεστική...:-)
peravrexei Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δεν θα έμπαινα σε λεωφορείο για να πάω σπίτι μου.
fonzi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Λοιπόν που λέτε πριν πολλά χρόνια είχα δει ένα ασπρόμαυρο παλιό φιλμ με το εξής σενάριο: Ενας φουκαράς δουλεύει ως πωλητής αυτοκινήτων σε μια εταιρεία με πενιχρό μισθό. Δίνει αίμα για εξέταση, το μπερδέυουν με άλλου, και του λένε τη λάθος διάγνωση ότι σε πχ 10 μέρες πεθαίνει... Από κει και πέρα ο τύπος παίρνει ανάποδες, πάει εκεί που δούλευε και δηλώνει παραίτηση. Μόλις βλέπει το αφεντικό ότι του φεύγει του τριπλασιάζει τον μισθό για να τον κρατήσει (ενώ χρόνια ολόκληρα δεν κατάφερνε να πάρει αύξηση). Ο τύπος παραιτείται και πάει σε ένα ξενοδοχείο που σύχναζαν πάμπλουτοι για να περάσει τις τελευταίες ώρες του. Λόγω όμως του νέου τρόπου σκέψης και συμπεριφοράς του (θράσος, τι έχω να χάσω κλπ) τα φτιάχνει με μια ζάμπλουτη και βρίσκει και θέση εργασίας χρυσοπληρωμένη!!! Τεσπα, στο τέλος αφήνει επιστολή ότι 12μμ θα είναι νεκρός, και πάει στην πόλη πάλι στο ιατρείο που είχε γίνει η εξέταση (νομίζω του τηλεφώνησαν από εκεί να πάει). Πάει, τον ενημερώνουν για το λάθος, γυρίζει με 1000 στο ξενοδοχείο και την ώρα που είχε πει ότι θα πεθάνει τρακάρει και σκοτώνεται.... Πάνε χρόνια, αλλά ήταν πολύ εντυπωσιακό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.