nektarios1973 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 αν ήμουν τόσο τυχερός (και το εννοώ το τυχερός) και ήξερα ότι θα πεθάνω σε μια ώρα θα πήγαινα να εξομολογηθώ να σώσω την ψυχή μου γιατί μόνο αυτό θα με ενδιέφερε πλέον. Όπως λέει και το τραγούδι: Η Σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα σαν ταξιδάκι αναψυχής μ' ένα κρυμμένο τραύμα.
phsonia Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Ευχαριστώ, αλλά για πες μια τι παίζει με τον Κομφούκιο, δε σε έπιασα =ρ Να, εκεί που χάζευα διάφορα posts, πέφτω σε κάτι προβληματισμούς απίστευτους!!!! _Θα το ξαναψάξω σύντομα και θα σου πω_ Και γράφεις 5 λέξεις και τα είπες όλα....Χαλάρωσα, που δεν είμαι σε άλλη εποχή και υπάρχουν και άλλοι μαζί μου και μετά το έκλεισα γιατί είχα δουλειά_όπως τώρα.
bolec Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Να, εκεί που χάζευα διάφορα posts, πέφτω σε κάτι προβληματισμούς απίστευτους!!!! _Θα το ξαναψάξω σύντομα και θα σου πω_ Και γράφεις 5 λέξεις και τα είπες όλα....Χαλάρωσα, που δεν είμαι σε άλλη εποχή και υπάρχουν και άλλοι μαζί μου και μετά το έκλεισα γιατί είχα δουλειά_όπως τώρα. Με αυτόν έχεις καμιά συγγένεια?
phsonia Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Αν είχα μία ώρα ζωής λες bolec να τη περνούσα με το πρόεδρο ?
TH_boy_20 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 θα εβλεπα ξανα το rocky 6 μια ωρα απο αυτο το εργο= με μια αιωνιοτητα!
slygeo87 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Mόνος ήρθα μόνος θα φύγω... Αυτοκίνητο, παραλία, ηλιοβασίλεμα, μπυρίτσες και ΚΑΡΓΑ μουσική. :p:p
ellilili Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μα είναι αυτονόητο.... Θα έβαζα βόμβα στη βουλή(με ΟΛΟΥΣ τους π@π@ρες μεσα) για να μείνω στην ιστορία... Και μετά θα πήγαινα στη θεολόγο του σχολείου μας και θα την "στόλιζα" με ότι κοσμητικό επίθετο ξέρω... Μετά δεν ξέρω τι άλλο...:-D:-D
JeffAkoS Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μα είναι αυτονόητο.... Θα έβαζα βόμβα στη βουλή(με ΟΛΟΥΣ τους π@π@ρες μεσα) για να μείνω στην ιστορία... απλά ότι καλύτερο...
JohnnyDragon Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 το πρώτο πράγμα που θα έκανα είναι να καταστρέψω τους σκληρούς μου δίσκους. Απο εκεί και πέρα θα έκανα ένα τελευταίο μπάνιο στη θάλασσα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 το πρώτο πράγμα που θα έκανα είναι να καταστρέψω τους σκληρούς μου δίσκους. ROFL busted όμως? :p internets is for pr0n
Vasilius Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δε ξέρω τι θα έκανα τα 55 λεπτά , μα τα τελευταία 10 λεπτά σίγουρα θα κοίταγα το ρολόι . Μεταξύ 60ου και 50ού δευτερολέπτου θα έχυνα και στα τελευταία 30 θα τα ξόδευα φιλώντας τη. Μα είναι αυτονόητο....Θα έβαζα βόμβα στη βουλή(με ΟΛΟΥΣ τους π@π@ρες μεσα) για να μείνω στην ιστορία... +10 αλλά εγώ θα πλήρωνα έναν Άραβα να έχει και προφορά
procrustis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Μήν κρίνετε αρνητικά την άποψή μου ^^. Πραγματικά αυτό θα έκανα... εάν φυσικά προλάβενα. Χμμμμ... Θα έγγραφα ένα τραγούδι για όσες & όσους αγάπησα στη ζωή μου και όταν θα περίμενα να έρθουν τα 5 last mins θα φόραγα ένα T-shirt με Triball έναν ήλιο με φλόγες τυλιγμένο και εκεί που γράφουν το name θα έλεγε " - [nfg ] - " . Εάν μου έμενε χρόνος θα έπερνα τηλ. την κοπέλα που μ'αρέσει και θα της έλεγα πόσο καλά πέρασα μαζί της για τον λίγο καιρό που την γνωρίζω.
stefan123 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω και δεν κανω πλακα θα αγοραζα ενα μυδραλιο και θα πηγαινα στην εκθεση θεσσαλονικης που μιλαγανε ο πρωθυπουργος και οι 300 και θα τους γαζωνα εναν εναν....Ουτως η αλλως θα πεθαινα μετα....Απλα η μονη μου στεναχωρια θα ηταν μηπως μου ξεφυγει κανενας...Δεν θα ηθελα μπομπα αλλα μυδραλιο για να τους ξεσκιζω σαδιστικα τις σαρκες την ωρα που θα τους κανω κιμα,και ενω θα μου λενε γιατι το κανεις? θα τους απανταω "εχει απαντηθει ηδη--ο επομενος"....
pluss Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω και δεν κανω πλακα θα αγοραζα ενα μυδραλιο και θα πηγαινα στην εκθεση θεσσαλονικης που μιλαγανε ο πρωθυπουργος και οι 300 και θα τους γαζωνα εναν εναν....Ουτως η αλλως θα πεθαινα μετα....Απλα η μονη μου στεναχωρια θα ηταν μηπως μου ξεφυγει κανενας...Δεν θα ηθελα μπομπα αλλα μυδραλιο για να τους ξεσκιζω σαδιστικα τις σαρκες την ωρα που θα τους κανω κιμα,και ενω θα μου λενε γιατι το κανεις? θα τους απανταω "εχει απαντηθει ηδη--ο επομενος".... Πολλοί Έλληνες θα ήθελαν να κάνουν ό,τι θα έκανες εσύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.