darksoho33 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 αν ειχα μια ωρα ζωης θα επαιρνα ολους τους φιλους - γκομενα - συγγενεις να τους πω οτι τους λατρευω και οτι την επομενη ωρα θα εμφανιζομαι στο site http://www.o-xaros-vgike-pagania.gr οπου θα μπορουν Live να δουν τον θανατο μου....
phsonia Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Lucifer έχεις "γράψει" γενικώς.Διάβασα κάτι σε ένα thread δανεισμένο από κάποιο τυπάκο Κονφούκιο...Κόλλησα!!!
antonl Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 [...]Δεν ξέρω επίσης πόσοι καμμένοι ΠΡΩΤΑ θα άνοιγαν θέμα στο φόρουμ, με τίτλο "Help! εχο μια ορα να ζισω τι να κανο; ; ;" lol (ειδικά για την ακριβή διατύπωση) (συμφωνώ και με τα υπόλοιπα που λες αλλά παραείναι σοβαρά για το πνεύμα του thread :>) @lucifer: lol²
Xorxhs! Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 θα ημουν ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος στη γη....
Lucifer Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Lucifer έχεις "γράψει" γενικώς.Διάβασα κάτι σε ένα thread δανεισμένο από κάποιο τυπάκο Κονφούκιο...Κόλλησα!!! Ευχαριστώ, αλλά για πες μια τι παίζει με τον Κομφούκιο, δε σε έπιασα =ρ
washcloud Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 (συμφωνώ και με τα υπόλοιπα που λες αλλά παραείναι σοβαρά για το πνεύμα του thread :>) ...νταξ΄ λοιπόν, θα πω την αλήθεια τότε : Αν μάθαινα ότι έχω μια ώρα να ζήσω, θα έτρεχα στις 10 πιο γαμάτες (ξανθές) γκόμενες της γειτονιάς, και θα προσπαθούσα, και καλά αναστατωμένος να τις πείσω να 'ρθουν απ΄το σπίτι να δουν ότι όταν άνοιξα το ζεστό στο μπάνιο, αντί για νερό, έτρεχε λυωμένο χρυσάφι, και δεν ξέρω τί να κάνω - να το κλείσω να μην τρέχει τζάμπα ή αν το κάνω μετά θα σταματήσει να τρέχει ; Αφού τις μάζευα στο σπίτι, θα κλείδωνα τα πάντα και θα κατάπινα τα κλειδιά, και μαζί ένα κοκτέιλ από κόκα, σπιντάκια και βιάγκρα, κι ό,τι ήθελε προκύψει στο επόμενο μισάωρο...
anterovgaltis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Φαί, χεσιμο και υπνο! Τι αλλο μπορεις να κανεις σε μια ωρα!?
Sebastienomnia Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Κι όμως, πολλά μπορείς να κάνεις!! Εγώ πάντως προσεγγίζω πιο πολύ την άποψη του washcloud με τις ξανθιές..Αν και προτιμώ τις μελαχρινές...
Chrisxxx Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Κι όμως, πολλά μπορείς να κάνεις!! Εγώ πάντως προσεγγίζω πιο πολύ την άποψη του washcloud με τις ξανθιές..Αν και προτιμώ τις μελαχρινές... Kαι εγω αλλά ειναι πιο δυσκολο να τις πεισεις οτι τρεχει η βρυση σου λιωμενο χρυσαφι, οχι οτι δεν γινεται για γυναικες μιλαμε
wowo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 ΕΓΩ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΨΗΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑ ΟΟΟΟΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΤΡΩΓΑ ΜΕΧΡΙ ΣΚΑΣΜΟΥ!!!! ΚΑΚΗ Η ΑΛΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ!!ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ!
BLISS Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Θα ζητουσα απο τον Μητσοτακη το κινητο του Lestat και θα κανονιζα ραντευουδακι με την Claudia, οπου μετα απο ενα επικο ρουφηγμα, θα ειχα λυσει δια παντως το θεμα...
eirini119 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Θα εβαζα τερμα Paramore στο πιτσι και θα χοροπηδουσα-τραγουδαγα-τσιριζα μεχρι να ερθει ο χαρος καi να χοροπηδησουμε-τραγουδησουμε-τσιριξουμε μαζι. lol.
livewire Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Λοιπόν, όσο και αν έψαξα (όλο) το ίντερνετ, δεν βρήκα τι είναι αυτό το "πολυτελείας"! Χάνω κάτι? Anyways. Αν μου απέμενε 1(μια) ώρα ζωής, θα φρόντιζα να κάνω κάτι για να ομορφύνω τον κόσμο μας και για να εξασφαλίσω την υστεροφημία μου. Ας πούμε... θα "έκανα" τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.
Fidelio Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 1 ώρα ζωής; Είναι αρκετά περιοριστικό το χρονικό αυτό όριο ,επαγωγικά αυτό μπορει να σημαίνει δύο μόλις πράγματα α) είσαι στο τέξας κλεισμένος σε υψήστης ασφαλείας φυλακή και περιμένεις να σε πάνε στην ηλεκτρική καρέκλα- τι μπορείς να κάνεις μέσα σε μια ώρα; ΤΙΠΟΤΑ - ΤΟΝ ΕΙΠΙΕΣ ! β) όντως έρχεται κάποιος κομήτης - all rights reserved by Luci - ή κάποιου είδους καταστροφή - τι μπορείς να κάνεις σε μια ώρα; ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ - προτιμώ να με βρεί με την συμβία στα χέρια μου , θα προσπαθήσω να μπω πρώτος στην αγκαλιά της απο το φόβο μου , αλλά όπως πάντα θα με ειχε προλάβει αυτή πρώτη, γιατί ακόμα και την ύστατη στιγμή πάντα πέρνουν αυτό που εκείνες θέλουν. "Το ξέρω γκόμενα εσύ με το άγριο ύφος , μετράς για αδυναμία την ηδονή" ... :-p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.