Προς το περιεχόμενο

εσείς τί θα κάνατε άν είχατε 1 ώρα ζωής???

JeffAkoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω θα νοικιαζα οτι γρηγοροτερο υπηρχε απο αυτοκινητο μηχανη και θα επιανα τα 350

Τσιφουτης ως τον θανατο?

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΡΕ ΞΗΝΤΑΒΕΛΟΝΗ?:lol::lol:

• Απαντ. 204
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
θα βιαζα ολες τις ομορφες γυναικες που ξερω και μετα θα εκανα ελευθερη πτωση χωρις αλεξιπτωτο!

Δηλαδή αποκλείεται κάποια να ήθελε να κάνει σεξ μαζί σου;

Δημοσ.
Τσιφουτης ως τον θανατο?

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΡΕ ΞΗΝΤΑΒΕΛΟΝΗ?:lol::lol:

απο τα καλυτερα που εχω διαβασει

αξιος !!!

Δημοσ.
θα βιαζα ολες τις ομορφες γυναικες που ξερω και μετα θα εκανα ελευθερη πτωση χωρις αλεξιπτωτο!

κάν'τα ανάποδα.

Δημοσ.

θα κατέβαινα κατω θα πήγαινα στην διπλανη πολυκατοικια θα τις χτηπαγα το κουδουνι και θα της ελεγα.... τιποτα.... γιατι ειμαι δειλος.... ναι ειμαι τοσο δειλος

Δημοσ.

Θα σκότωνα τον αλέτζο.

Το αρχικό σχέδιο είχε μαζική εκκαθάριση, αλλά μένει και στου διαόλου το κέρατο, οπότε.

Δημοσ.

θα εκλινα σουιτα και θα καλουσα 2 βιζιτουδες πολυτελειας οπου θα χαραμιζα μιση ωρα μαζι τους max. Στην υπολοιπη μιση ωρα θα πηγαινα σε αντιπροσωπεια ferarri θα εκλεβα μια υπο την απειλη μαχαιριου και θα την ανοιγα φουλ απο ψηλα στην παραλιακη προς τα κατω προς Αθηνα. Θα εκανα μια σταση ομονοια θα μαχαιρωνα οσους μπορουσα και μετα θα πεθαινα ησυχος...

Α και στα τελευταια 40'' θα επερνα τηλ τη γυναικα μου να της πω ποσο την αγαπω μια τελευταια φορα.

Δημοσ.

ναι, χαλαρώστε λιγάκι όμως.

θα μάθετε ότι θα πεθάνετε σε μία ώρα και δεν θα μπορείτε να τον μαζέψετε από την καύλα.

ακριβώς αυτό θα γίνει.

Δημοσ.

Μεταξύ άλλων θα χωνα μια καλή σβερκιά (owned) χωρίς προειδοποίηση στη γειτόνισσα / αργόσχολη κλώσσα που μένει απέναντι και με κοιτάει περίεργα κάθε φορά που βγαίνω απο τη πόρτα (αφου πρώτα την έχω πλησιάσει αμίλητος και αμείλικτος με απειλητικά αργά και σταθερά βήματα κοιτώντας την επίμονα) . Και μετά θα έριχνα κι ένα καλό ρέψιμο φεύγοντας

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι, παρακαλώ πολύ, σε "απάντηση" αυτού του άκρως ρεαλιστικού σεναρίου, να δίνετε μόνο ρεαλιστικές απαντήσεις. Φαντασιώσεις και άλλες, περισσότερο ή λιγότερο αφόρητες χοντράδες (ή και απροκάλυπτα εγκληματικές συμπεριφορές) δε συνάδουν με τη σοβαρότητα του θέματος.

Υ.Γ. Εξαιρετικό το δεύτερο σκέλος της υπογραφής σου, Mystirios.

Δημοσ.
Δηλαδή αποκλείεται κάποια να ήθελε να κάνει σεξ μαζί σου;

αν ηθελε τοτε δε ειχα κανενα λογο να το κανω πριν πεθανω. το κανω και τωρα.

απλος εχω μια βλακlist επειδη εγω ειμαι λαικος ανω αυτες ειναι αριστοκρατισες.

με πιανεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...