KaizerSoze Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 εγω θα νοικιαζα οτι γρηγοροτερο υπηρχε απο αυτοκινητο μηχανη και θα επιανα τα 350 Τσιφουτης ως τον θανατο? ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΡΕ ΞΗΝΤΑΒΕΛΟΝΗ?:lol:
adi32 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 LOΟΟΟΟΟΟΟΟL αλλα που να τα βρω 300.000 να παρω Λαμποργκινι Φεραρι κλπ?
aledjo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 θα βιαζα ολες τις ομορφες γυναικες που ξερω και μετα θα εκανα ελευθερη πτωση χωρις αλεξιπτωτο!
agpr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 θα βιαζα ολες τις ομορφες γυναικες που ξερω και μετα θα εκανα ελευθερη πτωση χωρις αλεξιπτωτο! Δηλαδή αποκλείεται κάποια να ήθελε να κάνει σεξ μαζί σου;
adamakos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Τσιφουτης ως τον θανατο?ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΡΕ ΞΗΝΤΑΒΕΛΟΝΗ?:lol: απο τα καλυτερα που εχω διαβασει αξιος !!!
Garnele Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 θα βιαζα ολες τις ομορφες γυναικες που ξερω και μετα θα εκανα ελευθερη πτωση χωρις αλεξιπτωτο! κάν'τα ανάποδα.
kabamaru21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 θα κατέβαινα κατω θα πήγαινα στην διπλανη πολυκατοικια θα τις χτηπαγα το κουδουνι και θα της ελεγα.... τιποτα.... γιατι ειμαι δειλος.... ναι ειμαι τοσο δειλος
Lucifer Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Θα σκότωνα τον αλέτζο. Το αρχικό σχέδιο είχε μαζική εκκαθάριση, αλλά μένει και στου διαόλου το κέρατο, οπότε.
Hamurabi Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 θα εκλινα σουιτα και θα καλουσα 2 βιζιτουδες πολυτελειας οπου θα χαραμιζα μιση ωρα μαζι τους max. Στην υπολοιπη μιση ωρα θα πηγαινα σε αντιπροσωπεια ferarri θα εκλεβα μια υπο την απειλη μαχαιριου και θα την ανοιγα φουλ απο ψηλα στην παραλιακη προς τα κατω προς Αθηνα. Θα εκανα μια σταση ομονοια θα μαχαιρωνα οσους μπορουσα και μετα θα πεθαινα ησυχος... Α και στα τελευταια 40'' θα επερνα τηλ τη γυναικα μου να της πω ποσο την αγαπω μια τελευταια φορα.
Garnele Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 ναι, χαλαρώστε λιγάκι όμως. θα μάθετε ότι θα πεθάνετε σε μία ώρα και δεν θα μπορείτε να τον μαζέψετε από την καύλα. ακριβώς αυτό θα γίνει.
Mystirios Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Μεταξύ άλλων θα χωνα μια καλή σβερκιά (owned) χωρίς προειδοποίηση στη γειτόνισσα / αργόσχολη κλώσσα που μένει απέναντι και με κοιτάει περίεργα κάθε φορά που βγαίνω απο τη πόρτα (αφου πρώτα την έχω πλησιάσει αμίλητος και αμείλικτος με απειλητικά αργά και σταθερά βήματα κοιτώντας την επίμονα) . Και μετά θα έριχνα κι ένα καλό ρέψιμο φεύγοντας
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Ναι, παρακαλώ πολύ, σε "απάντηση" αυτού του άκρως ρεαλιστικού σεναρίου, να δίνετε μόνο ρεαλιστικές απαντήσεις. Φαντασιώσεις και άλλες, περισσότερο ή λιγότερο αφόρητες χοντράδες (ή και απροκάλυπτα εγκληματικές συμπεριφορές) δε συνάδουν με τη σοβαρότητα του θέματος. Υ.Γ. Εξαιρετικό το δεύτερο σκέλος της υπογραφής σου, Mystirios.
aledjo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δηλαδή αποκλείεται κάποια να ήθελε να κάνει σεξ μαζί σου; αν ηθελε τοτε δε ειχα κανενα λογο να το κανω πριν πεθανω. το κανω και τωρα. απλος εχω μια βλακlist επειδη εγω ειμαι λαικος ανω αυτες ειναι αριστοκρατισες. με πιανεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.