BaLsAmoMenos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Ναι αλλά τώρα δεν θα μπορείς να την δεις με υπότιτλους,θέλει invitation χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :lol::lol: Δεν παίζεσαι ρε φίλε.
nick#18 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 αφου θα κοιμιθεις μια και καλη για παααντα...τι τον θες...
tzotzo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 δεν χρειαζεται να πεθαινω για να κανω πραγματα. Για του λογου το αληθες ηδη ζητησα συγνωμη απο αθρωπους που πληγωσα
nickarmy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 θα φτιάξωμηχανή του χρόνου http://www.physics4u.gr/blog/?p=343
slipknot Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 θα φτιάξωμηχανή του χρόνου http://www.physics4u.gr/blog/?p=343 Προλαβαίνεις σε μια ώρα, ο Shiva είσαι;
tolkki Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Θα ερτωγα μεχρι να ψοφησω απο το φαγητο. Τουλαχιστον θα πηγαινα χορτατος
FarCry Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 θα φτιάξωμηχανή του χρόνου http://www.physics4u.gr/blog/?p=343 Οι φυσικοί εκτιμούν ότι το ποσό της ενέργειας που απαιτείται για να επηρεάσει τις επιπλέον διαστάσεις είναι ισοδύναμη με το σύνολο της μάζας του Δία αν μετατραπεί σε ενέργεια. οτι να ναι....αυτο ισοδυναμει με εκρηξη supernova :p:p
aledjo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 1. θα βιαζα μερικες που μου εχουν ξεφυγει..... 2. θα εκανα ληστεια σε μια τραπεζα 3. μετα θα ανεβαινα στο ψηλοτερο κτιριο, θα πεταγα ολα τα λεφτα απο τη ληστεια και θα εκανα ελευθερη πτωση ΧΩΡΙΣ αλεξιπτωτο! ετσι πετυχαινω 1) να ........ πετυχω το σκοπο μου 2) να δωσω χαρα σε μερικους ανθρωπους 3) να νιωσω τι ειναι ελευθερη πτωση τζαμπα (εχω κανει bungee jumping αλλα ακομα με ποναει η τσεπη μου) 3) ολοι θα νομιζουν οτι ηταν επιλογη μου ολα αυτα, τα εκανα για καποιο λογο και οχι οτι καποιος μου εδινε 1 ωρα ζωης....
liopyr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 aledjo, skip the fisrt and try the rest. (now plz/thanx). ότι
De@th L0rd Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 aledjo, skip the fisrt and try the rest. (now plz/thanx). ότι Μα γιατί ρε; Pure αρσενικό θηλαστικό.ΧΟΧΟ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 που τα ξεθάβατε γμτ αυτά τα topics?
slipknot Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Η χαρά σε μερικούς ανθρώπους (πχ Lucifer) θα οφείλονταν στην ελεύθερη πτώση;
Lucifer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 θα βιαζα ολες τις ομορφες γυναικες που ξερω και μετα θα εκανα ελευθερη πτωση χωρις αλεξιπτωτο! κάν'τα ανάποδα. 1. θα βιαζα μερικες που μου εχουν ξεφυγει.....2. θα εκανα ληστεια σε μια τραπεζα 3. μετα θα ανεβαινα στο ψηλοτερο κτιριο, θα πεταγα ολα τα λεφτα απο τη ληστεια και θα εκανα ελευθερη πτωση ΧΩΡΙΣ αλεξιπτωτο! ετσι πετυχαινω 1) να ........ πετυχω το σκοπο μου 2) να δωσω χαρα σε μερικους ανθρωπους 3) να νιωσω τι ειναι ελευθερη πτωση τζαμπα (εχω κανει bungee jumping αλλα ακομα με ποναει η τσεπη μου) 3) ολοι θα νομιζουν οτι ηταν επιλογη μου ολα αυτα, τα εκανα για καποιο λογο και οχι οτι καποιος μου εδινε 1 ωρα ζωης.... aledjo, skip the fisrt and try the rest. (now plz/thanx). ότι Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. Τελειώνουν. Αμήν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.