Προς το περιεχόμενο

εσείς τί θα κάνατε άν είχατε 1 ώρα ζωής???

JeffAkoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ληστευα μια τραπεζα(ασφαλισμενες ειναι οποτε χεστικ@),θα επαιρνα τη παρεα μου και θα πήγαινα μεχρι την California ή το L.A. θα χαιρεταγα την Α.Jolie που εχουμε και καιρο να τα πουμε B) και μετα μεχρι την Bahama να αραξω και να τιναξω τα πεταλα τελικως :-D(και ολα αυτα μεσα σε 60 λεπτα:whistle: )

• Απαντ. 204
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

θα θεσω ενα ακομα ερωτιμα....

Αν ειναι οπως τα λεει ο Χαρδαβελας οτι θα παιθανουμε ολοι το 2012 και θα ερθει το τελος του κοσμου εκει τι θα κανατε την τελευτεα σας ωρα?

Δημοσ.

Αν ειναι οπως τα λεει ο Χαρδαβελας οτι θα παιθανουμε ολοι το 2012 και θα ερθει το τελος του κοσμου εκει τι θα κανατε την τελευτεα σας ωρα?

Θα έβλεπα Χαρδαβέλα και θα ήλπιζα να αλλάξει ημερομηνία,τελευταία εκπομπή που ξες μπορεί να είχε κανα δωράκι και να μας έδινε άλλα 5 χρόνια

Δημοσ.

Aν ισχύουν οι παπαριές που λέει ο Χαρδαβέλλας, εγώ ως παιδί-θαύμα που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 83' σίγουρα θα έβρισκα άκρη να επιβιώσω.. :P

Δημοσ.
θα ληστευα μια τραπεζα(ασφαλισμενες ειναι οποτε χεστικ@),θα επαιρνα τη παρεα μου και θα πήγαινα μεχρι την California ή το L.A. θα χαιρεταγα την Α.Jolie που εχουμε και καιρο να τα πουμε B) και μετα μεχρι την Bahama να αραξω και να τιναξω τα πεταλα τελικως :-D(και ολα αυτα μεσα σε 60 λεπτα:whistle: )

Γιατί το L.A. που είναι? :o

Δημοσ.
Θα έβλεπα Χαρδαβέλα και θα ήλπιζα να αλλάξει ημερομηνία,τελευταία εκπομπή που ξες μπορεί να είχε κανα δωράκι και να μας έδινε άλλα 5 χρόνια

Έλιωσα...!! :lol:

Δημοσ.

θα πηγαινα στον μαγκαλα να αγορασω φερετρο

θα επαιζα ολη την πιστωτικη μου texas holdem κανωντας all in απο 7-2 ,

θα επερνα το κτμ και θα εψαχνα εναν ζητά για να του αποδειξω ποσο κουλος ειναι .

θα πηγαινα σε σουπερ μαρκετ και θα εκανα ληστεια με αεροβολο

θα επερνα κοκαινη

θα ξαναρχιζα το καπνισμα

Δημοσ.
Aν ισχύουν οι παπαριές που λέει ο Χαρδαβέλλας, εγώ ως παιδί-θαύμα που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 83' σίγουρα θα έβρισκα άκρη να επιβιώσω.. :P

μεγάλε θα αποκτήσεις μπλε aura και θα νιώσεις τον τετραδιάστατο χωροχρόνο. νομίζω μετά από αυτή την εξέλιξη μπορείς να πεθάνεις ήσυχος :P

Δημοσ.
οταν ερθει η ωρα νομιζω θα περασουμε ολη τη ζωη μασ σαν βιντεο

Ναι αλλά τώρα δεν θα μπορείς να την δεις με υπότιτλους,θέλει invitation

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...