giannisv6 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 θα ληστευα μια τραπεζα(ασφαλισμενες ειναι οποτε χεστικ@),θα επαιρνα τη παρεα μου και θα πήγαινα μεχρι την California ή το L.A. θα χαιρεταγα την Α.Jolie που εχουμε και καιρο να τα πουμε και μετα μεχρι την Bahama να αραξω και να τιναξω τα πεταλα τελικως (και ολα αυτα μεσα σε 60 λεπτα )
nick#18 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 θα θεσω ενα ακομα ερωτιμα.... Αν ειναι οπως τα λεει ο Χαρδαβελας οτι θα παιθανουμε ολοι το 2012 και θα ερθει το τελος του κοσμου εκει τι θα κανατε την τελευτεα σας ωρα?
gnsX Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 θα θεσω ενα ακομα ερωτιμα....Αν ειναι οπως τα λεει ο Χαρδαβελας οτι θα παιθανουμε ολοι το 2012 και θα ερθει το τελος του κοσμου εκει τι θα κανατε την τελευτεα σας ωρα? Θα έβλεπα Χαρδαβέλα και θα ήλπιζα να αλλάξει ημερομηνία,τελευταία εκπομπή που ξες μπορεί να είχε κανα δωράκι και να μας έδινε άλλα 5 χρόνια
liopyr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 θα θεσω ενα ακομα ερωτιμα....Αν ειναι οπως τα λεει ο Χαρδαβελας οτι θα παιθανουμε ολοι το 2012 και θα ερθει το τελος του κοσμου εκει τι θα κανατε την τελευτεα σας ωρα? Aν ισχύουν οι παπαριές που λέει ο Χαρδαβέλλας, εγώ ως παιδί-θαύμα που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 83' σίγουρα θα έβρισκα άκρη να επιβιώσω..
pappous_soulis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 θα ληστευα μια τραπεζα(ασφαλισμενες ειναι οποτε χεστικ@),θα επαιρνα τη παρεα μου και θα πήγαινα μεχρι την California ή το L.A. θα χαιρεταγα την Α.Jolie που εχουμε και καιρο να τα πουμε και μετα μεχρι την Bahama να αραξω και να τιναξω τα πεταλα τελικως (και ολα αυτα μεσα σε 60 λεπτα ) Γιατί το L.A. που είναι?
giannisv6 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Γιατί το L.A. που είναι? Βόρεια προάστια ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Γιατί το L.A. που είναι? pwned...
teo64x Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Θα έβλεπα Χαρδαβέλα και θα ήλπιζα να αλλάξει ημερομηνία,τελευταία εκπομπή που ξες μπορεί να είχε κανα δωράκι και να μας έδινε άλλα 5 χρόνια Έλιωσα...!!
ZELDA Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 θα πηγαινα στον μαγκαλα να αγορασω φερετρο θα επαιζα ολη την πιστωτικη μου texas holdem κανωντας all in απο 7-2 , θα επερνα το κτμ και θα εψαχνα εναν ζητά για να του αποδειξω ποσο κουλος ειναι . θα πηγαινα σε σουπερ μαρκετ και θα εκανα ληστεια με αεροβολο θα επερνα κοκαινη θα ξαναρχιζα το καπνισμα
FarCry Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Aν ισχύουν οι παπαριές που λέει ο Χαρδαβέλλας, εγώ ως παιδί-θαύμα που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 83' σίγουρα θα έβρισκα άκρη να επιβιώσω.. μεγάλε θα αποκτήσεις μπλε aura και θα νιώσεις τον τετραδιάστατο χωροχρόνο. νομίζω μετά από αυτή την εξέλιξη μπορείς να πεθάνεις ήσυχος
vangelis1602 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 οταν ερθει η ωρα νομιζω θα περασουμε ολη τη ζωη μασ σαν βιντεο
gnsX Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 οταν ερθει η ωρα νομιζω θα περασουμε ολη τη ζωη μασ σαν βιντεο Ναι αλλά τώρα δεν θα μπορείς να την δεις με υπότιτλους,θέλει invitation
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.