Προς το περιεχόμενο

εσείς τί θα κάνατε άν είχατε 1 ώρα ζωής???

JeffAkoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 204
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν ειχα μια ωρα ζωης, και επειδη το αρχικο post δε διευκρινιζει κατι... θα πηγαινα στο νοσοκομειο μπας και αυτη η μια ωρα γινουν περισσοτερες ή στην καλυτερη να τη γλυτωνα τελειως.... και μετα εσεις πηδηξτε απο βουνα, βιαστε, φατε του σκασμου καντε οτι θελετε χιχιχι

Δημοσ.

εσείς τί θα κάνατε άν είχατε 1 ώρα ζωής?

Πολυ λιγος ο χρονος ωστε να μπω στο insomnia για να

απαντησω.:-)

Δημοσ.
αν ήμουν τόσο τυχερός (και το εννοώ το τυχερός) και ήξερα ότι θα πεθάνω σε μια ώρα θα πήγαινα να εξομολογηθώ να σώσω την ψυχή μου γιατί μόνο αυτό θα με ενδιέφερε πλέον. Όπως λέει και το τραγούδι:

Η Σωτηρία της ψυχής

είναι πολύ μεγάλο πράγμα

σαν ταξιδάκι αναψυχής

μ' ένα κρυμμένο τραύμα.

+10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 από μένα

Δημοσ.

Θα έπαιρνα τηλέφωνο κάποιους γνωστούς,θα απολάμβανα για τελευταία φορά κάποια πράματα που με ευχαριστούν και θα αυτοκτονούσα.

Το να ξέρεις ότι θα πεθάνεις και να περιμένεις τη στιγμή πρέπει να είναι μαρτύριο.

Δημοσ.

Αν είχα μία ώρα ζωής χμ...

θα έκανα ότι κάνω πάντα,μιας και ζω την ζωή μου σαν να είναι έτοιμη να τελειώσει :-D

Δημοσ.
Αρχικά καταχωρημένο από nektarios1973

αν ήμουν τόσο τυχερός (και το εννοώ το τυχερός) και ήξερα ότι θα πεθάνω σε μια ώρα θα πήγαινα να εξομολογηθώ να σώσω την ψυχή μου γιατί μόνο αυτό θα με ενδιέφερε πλέον. Όπως λέει και το τραγούδι:

Η Σωτηρία της ψυχής

είναι πολύ μεγάλο πράγμα

σαν ταξιδάκι αναψυχής

μ' ένα κρυμμένο τραύμα.

+10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 από μένα

Tί λε ρε φούστη.

ΔΕΝ πιστεύω ότι διάβασα αυτό που διάβασα.

Και κουόουτ, και ποστ.

Ψψψψψψψψψψψψ

*(...απλά, μια γρήγορη ερώτηση : Kι αν η εξομολόγηση απαιτήσει 61' ; :P )

Δημοσ.

γιατί ρε συ wash σου φαίνεται τόσο περίεργο; Δεν είναι όλοι καθαροί αγνοί και αμόλυντοι σαν εμάς ;) . Κάποιοι έχουν αμαρτίες και θέλουν να τις ξεφορτώσουν...

Δημοσ.

(ναι και περιμένουν την..τελευταιαΩΡΑμηχεσω)

..άσε ρε λευτέρη...κάτι τέτοια διαβάζω και λέω να ανέβω στο Βατοπέδι, να τους σουτάρω όλους κάτω, και να αράξω.....

Δημοσ.

θα πηγαινα σε ενα γιατρο να μου πει αν ισχυει και αν προλαβαινω κατι.

αν δεν προλαβαινα θα επερνα πρεζα και οτι υπαρχει ξερενομουν στα γελια

Δημοσ.

Θα εκλεβα το τελευταιο τεχνολογιας αυτοματο(αυτο που ριχνει 50000 σφαιρες/λεπτο) και θα θεριζα οσους προλαβαινα :devil::devil::devil::devil:

Ps:Ε τι μονος μου να παω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...