xristakits Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 θα γυριζα μια τσοντα, για να θαυμαζανε για παντα το ''εργαλειο'' μου
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 don't take it personally, αν ήμουν ρόδο την τελευταία ώρα θα έτρωγα μπόλικους τσαμπίκους (για το καλό του νησιού πάνω απ'όλα). indeed οι ποδηλάτες καλό παράδειγμα δίνουν, αλλά εδώ στη λάρισα πέφτουν πάνω σε περαστικούς και δεν τρέχει και τπτ, ανοσία έχετε πάθει! ΩΧ! Είσαι Ροδίτης;!!! Έκανα φαντάρος στη Ρόδο και μίσησα τους Ροδίτες! Για να είμαι ειλικρινής, αν και δε με συμφέρει γιατί θα καταλήγαμε σε μια ωραία κόντρα , οι μη-τσαμπίκοι Ροδίτες ήταν το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή τα καλύτερα παιδιά και είχα κάποιες πολύ καλές μου φίλες από Ρόδο. Anyway, όταν γύρισα Λάρισα, έλεγα για τους τσαμπίκους "πώς είναι οι δικοί μας νεόπλουτοι; Ε, τρεις φορές χειρότεροι γιατί πηδάνε και τουρίστριες και νομίζουν πως κάποιοι είναι". Μάλλον έπεσες και εσύ στην κακή περίπτωση των Λαρισαίων. Πάντως ισχύει και εδώ το ίδιο. Όσοι δεν είναι μαλάκες (δυστυχώς δεν έχουμε λέξη αντίστοιχη τους "τσαμπίκος" εδώ), είναι τα καλύτερα παιδιά. Κρίμα που κακόπεσες. edit: το ποδηλάτες το είπα ως αναφορά στο γνωστό ανέκδοτο: Χίτλερ: Πρέπει να εξολοθρεύσουμε τους Εβραίους. -Μα θα αντιδράσει ο κόσμος, δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοιο πράγμα. Χίτλερ: Άσε ρε που θα αντιδράσουν. Κοίτα να δεις. Φωνάζει κάποιον: Χίτλερ: Αύριο θα σκοτώσετε 1 εκατομμύριο Εβραίους και 2 ποδηλάτες. Ο άλλος: Τι; Μα...ε... γιατί δύο ποδηλάτες; Χίτλερ: Τα βλέπεις λοιπόν που κανένας δε νοιάζεται για τους Εβραίους; By the way, οι οδηγοί στη Ρόδο είναι σαν ταξιτζήδες. Οι ταξιτζήδες είναι σαν 2 χ Ταξιτζήδες.
funny Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 θα επσαχνα μανιοδως το τιλεφωνο απο φιλους αυτηνις που γουσταρω και θα της εξομολογομουν τον ερωτα μου. Ειμαι 11 χρονων και λιγο ντροπαλουλης και γι'αυτο δεν το εχω κανει ιδη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 spelling ftw...(not really)
teo64x Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 By the way, οι οδηγοί στη Ρόδο είναι σαν ταξιτζήδες. Οι ταξιτζήδες είναι σαν 2 χ Ταξιτζήδες. Έχοντας πείρα, ως Ροδίτης, να σε διορθώσω ότι οι ταξιτζήδες είναι σαν Ταξιτζήδες^2 (υπό ιδανικές συνθήκες - κενό αέρος, κλπ). Επίσης, είναι το μόνο μέρος που μου έχουν πάρει πάνω από 8 ευρώ για απόσταση 45-λεπτών-με-τα-πόδια. θα επσαχνα μανιοδως το τιλεφωνο απο φιλους αυτηνις που γουσταρω και θα της εξομολογομουν τον ερωτα μου. Ειμαι 11 χρονων και λιγο ντροπαλουλης και γι'αυτο δεν το εχω κανει ιδη Με κάνεις να αισθάνομαι γέρος... Πάντως κι εγώ μάλλον κάτι τέτοιο θα έκανα...
FarCry Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 spelling ftw...(not really) 11 einai cut him some slack
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Έχοντας πείρα, ως Ροδίτης, να σε διορθώσω ότι οι ταξιτζήδες είναι σαν Ταξιτζήδες^2 (υπό ιδανικές συνθήκες - κενό αέρος, κλπ). Επίσης, είναι το μόνο μέρος που μου έχουν πάρει πάνω από 8 ευρώ για απόσταση 45-λεπτών-με-τα-πόδια. Απλά προσπαθούσα να είμαι ευγενικός. Και μη με βάλεις ν' αρχίσω ιστορίες από εμπειρίες με Ροδίτες ταξιτζήδες που είχα, τι λεφτά μου ζήτησαν κτλ γιατί το χαλάσαμε το τόπικ.
nikos.g Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Εάν είχα μία ώρα ζωής ακόμα...... θα ξανάρχιζα το κάπνισμα!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 11 einai cut him some slack αν είναι 11 τότε δεν επιτρέπεται να είναι registered στο forum...(13 και πάνω νομίζω)
Aρρωστος 7 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 1.Θα έκανα παρτούζα με 3 βιζιτούδες και 2.Θα έτρωγα μέχρι να σκάσω ΑΛΛΑ επειδή από το άγχος που θα πέθαινα δεν θα μου σηκωνόταν και το στομάχι θα ήταν κόμπος θα έκανα κάτι πολύ ριψοκίνδυνο.Κάτι που σε φυσιολογικές συνθήκες δεν θα το έκανΑ γιατί μπορεί και να σκοτωνόμουνα.Π.χ. να καβαλήσω χωρίς κράνος μια 1000άρα και να την τελικιάσω στη μία ρόδα ή να μπώ στο κλουβί με τα λιοντάρια στο Αττικό.
nick#18 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 επειδή από το άγχος που θα πέθαινα δεν θα μου σηκωνόταν και το στομάχι θα ήταν κόμπος θα έκανα κάτι πολύ ριψοκίνδυνο.Κάτι που σε φυσιολογικές συνθήκες δεν θα το έκανΑ γιατί μπορεί και να σκοτωνόμουνα.Π.χ. να καβαλήσω χωρίς κράνος μια 1000άρα και να την τελικιάσω στη μία ρόδα ή να μπώ στο κλουβί με τα λιοντάρια στο Αττικό. αυτο θα πει Αρρωστος
Fedraa Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 αν ειχα 1 ωρα ζωης μονο???? τι λετε ρε παιδια την προσευχη μου θα εκανα.. αφου πρωτα θα ειχα σπαταλησει ολο τον χρονο σκεφτομενη τι θα μπορουσα να κανω.!
FarCry Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 αν είναι 11 τότε δεν επιτρέπεται να είναι registered στο forum...(13 και πάνω νομίζω) καλά αυτά πες τα και στο HI5 έπρεπε να είχα καταγράψει την webcam από το msn όταν μιλούσα σε 2 11χρονά που μου έβαζαν effe στο παράθυρο και ο ένας βαρούσε τον άλλο με το keyboard . έχει ξεφύγει το πράγμα .... αν ειχα 1 ωρα ζωης μονο????τι λετε ρε παιδια την προσευχη μου θα εκανα.. αφου πρωτα θα ειχα σπαταλησει ολο τον χρονο σκεφτομενη τι θα μπορουσα να κανω.! νομίζω η πιο σωστή απάντηση από όλες. ακόμα και οι ληστές στον σταυρο και τελευταία στιγμή είχαν τι δυνατότητα να μετανοήσουν και να σώσουν την ψυχή τους
teo64x Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 νομίζω η πιο σωστή απάντηση από όλες. ακόμα και οι ληστές στον σταυρο και τελευταία στιγμή είχαν τι δυνατότητα να μετανοήσουν και να σώσουν την ψυχή τους Εμείς όμως έχουμε και τη δυνατότητα να παίξουμε 2-3 Vehicle Capture the Flag matches στο UT3!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.