JeffAkoS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Απλά μου καρφόθικε αυτή η απορία, γιατί εγώ δέν ξέρω...
antonisid Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Σέξ με την Μόνικα Μπελούτσι,κι αν δεν ήταν εύκαιρη με την Σαρλίζ Θέρον!
De@th L0rd Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Θα καθόμουν περιμένοντας τον χάρο...'Η μάλλον θα σκότωνα την γειτόνισσα από πάνω που κάνει φασαρία.
Sellers Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Θα έπαιρνα ναρκωτικά ενώ ταυτόχρονα θα έκανα τρίο με δύο πολυτελείας που θα είχα πληρώσει νωρίτερα. Και στο υπόλοιπο τέταρτο που θα είχει μείνει θα έκλαιγα που δεν το έκανα αυτό τόσο καιρό...
JeffAkoS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Θα έπαιρνα ναρκωτικά ενώ ταυτόχρονα θα έκανα τρίο με δύο πολυτελείας που θα είχα πληρώσει νωρίτερα. Και στο υπόλοιπο τέταρτο που θα είχει μείνει θα έκλαιγα που δεν το έκανα αυτό τόσο καιρό... αυτό δέν μου κάνει.... μακάρι νάχα τα φράγκα..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 διαθήκη...
TeZaS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Θα αυτοκτονούσα, για να στερήσω την χαρά απο τον Χάρο....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Θα αυτοκτονούσα, για να στερήσω την χαρά απο τον Χάρο.... γιατί με αυτό τον τρόπο θα έρθει άλλος να σε πάρει ?
Chrisxxx Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Aσε που μπορει να αργησει επιτηδες 1 ωρα για να στη σπασει...
liopyr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Θα έπαιζα Pro. (χωρίς συνοδευτικά). Mπορεί και να "καθάριζα" και τον Thresh επειδή έχει καλύτερα Pc από εμένα.
Praetorianos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Θα έβγαινα στους δρόμους και θα έκανα τις μεγαλύτερες καγκουρίες που υπάρχουν αφού δεν θα ανησυχούσα για την υστεροφημία/υγεία μου και για να δω τι στο διάολο βρίσκουν τόσο διασκεδαστικό οι απανταχού κάγκουρες. Μετά όση ώρα απέμενε θα πήγαινα στα μπουζούκια θα καθόμουν πρώτο τραπέζι με δυο απίστευτα μισθωμένα μωρά, θα παράγγελνα το ακριβότερο whiskey, θα κερνούσα το μαγαζί για να πιουν όλοι στην υγειά μου, θα πετούσα στην πίστα όλη την παραγωγή γαρύφαλων της Ελλάδας , θα έκανα απίστευτο λογαριασμό και θα περίμενα αγάλι αγάλι την μαύρη ώρα. Και αν είχα φτάσει σε αυτό το σημείο θα παρακαλούσα να έρθει, γιατί αν ο Χάρος αργούσε μια μέρα θα με έστελναν οι υπεύθυνοι του μαγαζιού να τον βρώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.