Προς το περιεχόμενο

Metatropi video se dvd

FREES76

Προτεινόμενες αναρτήσεις

H καλυερη λυση(γνωμη μου...)ειναι να παρεις ενα standalone dvdr(επιτραπεζιο dvd-γραφτηρι),αν αντεχει η τσεπη σου...

Τα αλλα ειναι μεσοβεζικες λυσεις,χρονοβορες και ψυχοφθορες...

Αρχιζω:1η λυση(κατα σειρα προτεραιοτητας)μια ΚΑΛΗ καρτα αναλογικης ληψης(π.χ. dv500).Παρα πολυ καλα καλωδια(επιχρυσωμενα ακρα και δε συμαζευεται..)και με μικρο μηκος,μακρυα απο πηγες ενεργειας(ηλεκτρικα-τηλεφωνου).Παρα πολυ καλο(ως αριστο)μηχανημα(PIV>2gb,αφθονη μνημη,παν-γρηγορο και παντα defrag σκληρο).Καλο ψαξιμο στο προγραμμα συλληψης(για αρχη παιξε με τις παραμετρους που θαχι το μαμισιο),στα ορια του ξεσκονισματος...

2η λυση μια πολυ καλη καρτα γραφικων,με video in,για την οποια ισχυουν τα παραπανω.

3η λυση κατι adaptorακια usb που ψιλοκανουν τη δουλεια σου...

Να θυμασαι οτι ο,τι δωσεις σαν πηγη,αυτο θα σου βγαλει σαν αποτελεσμα.Δηλαδη "αμα πληρωσεις με φουντουκια,σκιουρακι θα αγορασεις"...Να κοιτας παντα το tracking του video σε καθε σου εγγραφη,να βγαζεις ολα τα proggies που τρεχουν στο παρασκηνιο,συχνο scandisk και defrag στο σκληρο και κανα ευχελαιο με αναλογα μπινελικια...

Εχω "γραψει"(με φτηνη καρτα συλληψης) καμποσες(20 vhs),στην αρχη με το δικο της προγραμμα(Cine Player Dvr),υστερα μπηκα σε αρκετα αναλογα sites,εβλεπα γνωμες και πειραματιζομουν με τα διαφορα proggies,ωσπου κατεληξα στο Win Dvr Pro(γνωμη μου παντα το καλυτερο,αν και δεν σε αφηνει να χωσεις αλλους codecs παρα μονο τον παλιο καλο 3.11a...).Το παραγομενο .avi του αφου το φιλτραρω ειτε επι τοπου(Virtual Dub),ειτε εκ των υστερων στην διαδικασια του encoding(με TMPEGnc)το κανω vcd για να παιζει στο dvdακι του σπιτιου.

Αυτα τα ολιγα τινα προς το παρον,γραψε αν θες κατι παραπανω,ολο και καποιος θα απαντησει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν θα απαντήσω στον 1ο γιατι και γω γιαυτο ψαχνομαι...Μαριε εχω μια all in wonder pro ths ATI me 16MB ram και θελω να κανω CD κασέτες απο Videocammera h akoma pio palia apo VHS...pio soft paizei pio kala?...exei to diko ths pou kanei avi arxeia alla den paizoun an den exeis fortvsei driver kartas...den einai symbata me avi win...to max frame einai to 640X480..afoy blpew exeis paideytei me to 8ema ti 8a proetines?

Originally posted by Kontos Harry:

[QB]Δεν θα απαντήσω στον 1ο γιατι και γω γιαυτο ψαχνομαι...

Μην παραμυθιαζεσαι φιλτατε,καραλαμερι του κερατα ειμαι,γι αυτο-αν εχεις προσεξει γουσταρω τα ευκολα "με ενα κλικ" proggies.

Οτι κατα καιρους συμβουλευω,εχουν βγει με αρκετες "διασκεδαζωρες" ενασχοληση,μες τη τυφλα μου βγαζω και γω κατι που γινεται...

Τωρα,για το θεμα που λες,νομιζω οτι το WinDVR Pro ειναι η καλυτερη περιπτωση(αν και δεν επιδεχεται αλλους codecs εκτος του-ενσωματωμενου- δικου του 3.11).Δωσε 384χ288/1550/24rgb στην εικονα,mp3 96 στον ηχο,παιξε λιγο με την εισοδο του vhs (δηλαδη καθαρισμα των κεφαλων και tracking) και εχεις αξιοπιστο divx περιπου 1ωρα/cd.Τωρα αν θες μπλεξιμο,χωστο στο Virtual Dub να παλεψει με τα φιλτρα για καθαρισμα κοκκων κλπ,η βαλτο(αφου βγαλεις πρωτα τον ηχο και τον αποθηκευσεις σε ξεχωριστο αρχειο) στο TMPEGnc να σου βγαλει vcdακι για το standalone σου.Και εκει μπορεις να παιξεις με φιλτρα διαφορα,αλλα δεν στο συμβουλευω για svcd,γιατι θες καμια 35αρια ωρες για καθε ωρα divx( με φιλτρα αυτο,αλλοιως σκετο παιζει-περιπου- ενα προς τεσσερα).

Thats all from me(πως το μασαω ο @ουστης το φραγκολεβαντινικο...),καμια αλλη γνωμη θα ηταν ευπροσδεκτη.

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Originally posted by marios1957:

<strong>

[QB]

Τωρα,για το θεμα που λες,νομιζω οτι το WinDVR Pro ειναι η καλυτερη περιπτωση(αν και δεν επιδεχεται αλλους codecs εκτος του-ενσωματωμενου- δικου του 3.11).Δωσε 384χ288/1550/24rgb στην εικονα,mp3 96 .</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Pios eipe oti den dexete alon codec ektos apo ton 3.11???Ego exo ton 5.02 kai pezei mia xara!me poli kaliterh piothta apo ton 3.11

To lathos pou kaneis einai oti engatesthses malon prota to winvdr kai meta ton 5.02 isos.. h exeis palia ekdosh,katevase kapia apo tis teleytees kai tha sou douleyei mia xara..Prosipografo kai ego oti o winvdr einai oti kalitero yparxei mias kai exo dokimasei ola osa sozoun on the fly se mpeg4...(den einai kai pola)

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Originally posted by sosimple:

<strong>

Originally posted by marios1957:

[qb]

[QB]

.</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Pios eipe oti den dexete alon codec ektos apo ton 3.11???Ego exo ton 5.02 kai pezei mia xara!

p.m. me(μη χαλασουμε και τα χρηστα ηθη του forum μας...),γιατι το 211......ειναι down(μαλλον)και δεν εχω αλλη διευθυνση για κατεβασμα.

Thnkz!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...