Dr. Mitsos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Σίγουρα θα ξέρετε έναν από τους καλύτερους combat flight simulators, το Lock-On. Αν θέλετε να μιλήσετε, να διασκεδάσετε & πετάξετε μαζί με άλλους Έλληνες τότε μπείτε στο νο1 ελληνικό Πόρταλ για Lock-On: http://lockon-greece.forumotion.net/
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Καλή φάση. Ίσως το ξεσκονίsω λίγο μέχρι να βγει το DSC.
kirimis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Καλή φάση. Ίσως το ξεσκονίsω λίγο μέχρι να βγει το DSC. Το οποιο DSC ηταν να βγει αρχες 2008... και πλεον εχω την εντυπωση πως εχει φαει γενικο ακυρο, μιας και φαινεται νεκρο το project. update: ακυρο... διαβαζα στο φορουμ που δοθηκε πως το αναμενουμε Σεπτεμβριο.... αιντε γιατι ειμαι trigger happy και δεν ξερω με τι SIM να ξεδωσω...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Βγαίνουν ακόμα dev videos οπότε μην ανησυχείς. Απλά κρατάει χαμηλό προφίλ.
Dr. Mitsos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Το οποιο DSC ηταν να βγει αρχες 2008... και πλεον εχω την εντυπωση πως εχει φαει γενικο ακυρο, μιας και φαινεται νεκρο το project. update: ακυρο... διαβαζα στο φορουμ που δοθηκε πως το αναμενουμε Σεπτεμβριο.... αιντε γιατι ειμαι trigger happy και δεν ξερω με τι SIM να ξεδωσω... Το dsc ζει και βασιλευει!!! Χριστουγεννα μαλλον θα ερθει... Το community μας καλυπτει και DCS.. Καλώς ήρθατε στην ελληνική κοινότητα φίλων του εξομοιωτή μαχητικών αεροσκαφών Lock-On. Τα μέλη μας χρησιμοποιούν τον παραπάνω εξομοιωτή για τις εικονικές πτήσεις τους και ποιο συγκεκριμένα το addon Flaming Cliffs το οποίο είναι και η έκδοση που χρησιμοποιεί για την ώρα ολόκληρη η παγκόσμια κοινότητα στις online πτήσεις.Η κοινότητα μας βέβαια καλύπτει και όλους τους προηγούμενους τίτλους της σειράς (SU-27 Flanker και Flanker 2.5) αλλά και τους επερχόμενους τίτλους όπως το DCS Black Shark και τα μελλοντικά addons του. Στο φόρουμ μας θα βρείτε άρθρα, βοηθήματα, ειδήσεις και οτιδήποτε άλλο αφορά τους συγκεκριμένους τίτλους και θα γνωριστείτε με τα υπολοιπα μέλη μας με τα οποία και θα μπορείτε να κανονίσετε online πτήσεις στους εικονικούς αιθέρες του αγαπημένου μας εξομοιωτή. Αν θέλετε να συμμετάσχετε στις online πτήσεις μας, βεβαιωθείτε ότι έχετε προετοιμαστεί σωστά διαβάζοντας τις απαραίτητες οδηγίες. Καλές πτήσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.