Προς το περιεχόμενο

ερωτησεις για Home Plugs

jtsc21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδιά,

σκεφτομαι να βαλω στο σπιτι μου homeplugs για να εχω προσβαση στο internet απο ολα τα σημεια που εχω πριζες ρευματος.Εχω τις εξης αποριες

1.θα εχω σημαντικες απωλειες ταχυτητας αν τα εγκαταστησω?

2.πρεπει να ειναι το ρευμα στην ιδια φαση?(πχ αν εχω τριφασικο στο σπιτι??κατι ειχα ακουσει οτι θα βγει καποιο μοντελο ανεξαρτητου φασης του ρευματος)

3.αξιζει να τα βαλω?(μου αρεσαν σαν ιδεα)

οτι αλλο γνωριζετε γυρω απο αυτα θα μου φαινοταν χρησιμο

thnx inadvance:-)

Δημοσ.
γεια σας παιδιά,

σκεφτομαι να βαλω στο σπιτι μου homeplugs για να εχω προσβαση στο internet απο ολα τα σημεια που εχω πριζες ρευματος.Εχω τις εξης αποριες

1.θα εχω σημαντικες απωλειες ταχυτητας αν τα εγκαταστησω?

2.πρεπει να ειναι το ρευμα στην ιδια φαση?(πχ αν εχω τριφασικο στο σπιτι??κατι ειχα ακουσει οτι θα βγει καποιο μοντελο ανεξαρτητου φασης του ρευματος)

3.αξιζει να τα βαλω?(μου αρεσαν σαν ιδεα)

οτι αλλο γνωριζετε γυρω απο αυτα θα μου φαινοταν χρησιμο

thnx inadvance:-)

1. Απώλειες σε σχέση με τι;

2. Άκουσα ότι παίζουν και σε διαφορετικές φάσεις, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει αφού έχω μονοφασικό.

3. Ανάλογα με την περίπτωση αξίζει. Εγώ π.χ. ήθελα ένα φορητό και ένα HTPC στο καθιστικό (περίπου 9μ και 12μ μακριά από το router αντίστοιχα + 2 τοίχους). Με το wifi έπιανα 8Mbps max με το ασύρματο τηλέφωνο σε λειτουργία και γύρω στα 24Mbps με το ασύρματο κλειστό όποιο κανάλι κι αν χρησιμοποιούσα. Στην πρώτη περίπτωση είχα αποσυνδέσεις κάθε 5' και δεν έκανε ούτε για internet. Στη δεύτερη είχα πολύ πιο σταθερό σήμα (ok για internet), αλλά για μεταφορές μεγάλων αρχείων ούτε συζήτηση.

Πήρα ένα τέτοιο και ένα τέτοιο και έχω 20 με 28 Mbps (ανάλογα με τι συσκευές λειτουργούν στις πριζες) εντελώς σταθερά. Έχω αντιγράψει αρχεία αρκετών GB χωρίς πρόβλημα και δεν έχω ούτε ακτινοβολία ούτε πρόβλημα με την ασφάλεια. Για μένα αξίζει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...