lilio21 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΙΤΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ..ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ???ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ...
parsifal Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Ο τίτλος του θέματος άλλαξε από τον αρχικό «ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΙΣΩ...» στον τρέχοντα. Παρακαλώ να μη χρησιμοποιείτε κρυπτικούς τίτλους, αλλά περιγραφικούς και αντιπροσωπευτικούς του προβλήματός σας. Βοηθάτε τους υπολοίπους αλλά κυρίως τον εαυτό σας, αφού είναι μεγαλύτερη η πιθανότητα να ανοίξουν και να διαβάσουν το θέμα τα κατάλληλα να απαντήσουν άτομα. Ευχαριστώ. Υ.Γ: Και ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
stavros34 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΙΤΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ..ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ???ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ... βρηκες αν υπαρχει?ή κανενας αλλος γιατί καιγομαι και πρεπει να το βρω
onty Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Γιατι δεν εφαρμοζεται τον γνωστο παλιο τροπο?? Μανταλακι στη μυτουλα ...
kostas09 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 επι πληρωμης βεβαια υπαρχει και αυτο http://www.screamingbee.com/product/VoiceTwister.aspx googlare με voice changer κλπ και θα βρεις διαφορα αποτελεσματα
bablyk Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Αν έχεις SYMBIAN κινητό μάλλον θα βρείς αυτό που ζητάς εδω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.