Ravager Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Εχω το εξης προβλημα σε ενα Laptop Toshiba. Πιστευω οτι καρτα γραφικων παραδωσε πνευμα. Ειχα εγκατεστησει Windows Vista Ultimate & Ubuntu. Στα windows οσο ειναι στην vga αναλυση ολα καλα. Μολις δουλεψουνε οι drivers η οθονη γεμιζει ασπρες γραμμες με pixels. Και εκει μενει δεν φαινεται να προχωραει πουθενα. Με Remote desktop δοκιμασα να μπω δεν κανει τιποτα. Στο Ubuntu τωρα καπου καπου το mouse φαινεται αλλα δεν εχεις παλι πολλες επιλογες. Ξανα εκανα format και περασα μονο Ubuntu χωρις να βαλω τους Drivers ολα δουλευουνε καλα οταν κανω εγκατασει του drivers απο το και κανω restart αυτο ητανε δεν ξανα βλεπω εικονα. Η καρτα γραφικων που εχει, ξεχασα να την αναφερω ειναι η Nvidia 7600 go. Το laptop το εχω 1 χρονο και 3 μηνες περιπου. Καμια ιδεα να μπορεσω να κανω κατι γιατι ειναι λιγο δυσκολο να το στειλω στην toshiba, γιατι δεν ειμαι αθηνα.
Venisk Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Αυτό που φταίει είναι οι οδηγοί..ψάξε στην κεντρική σελίδα του κατασκευαστή του λαπτοτ σου, αν έχει βγάλει καινούριους οδηγούς..
Ravager Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Το δοκιμασα και αυτο τιποτα Χωρις το drivers ολα καλα φυσικα σε αναλυση 640 χ 480 μολις μπει driver τελος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.