zedzedzed Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Το Caeleste είναι το πωλητήριο που στεγάζεται στο χώρο του Ιδρύματος Ευγενίδου (Πλανητάριο) και διαθέτει «έξυπνα» παιχνίδια και gadgets. Ως εδώ καλά. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί ζητάει το Α.Φ.Μ. μου για να κάνω εγγραφή. Προσπαθώντας να το διευκρινίσω, δεν πήρα απάντηση σε δύο mail που τους έστειλα. Πρόκειται για αξιόπιστο κατάστημα;
zedzedzed Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Κανείς δεν γνωρίζει το site; Είναι φυσιολογικό να ζητείται Α.Φ.Μ. ιδιώτη για αγορές (με αντικαταβολή) μέσω internet;
antonl Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δεν ξέρω αν έχουν κάνει κάποιο λάθος στην επιβεβαίωση της φόρμας αλλά βλέπω ότι λέει "Εάν είστε εταιρεία και επιθυμείτε τιμολόγιο, συμπληρώστε τα ακόλουθα πεδία:" (σε αυτά περιλαμβάνεται το ΑΦΜ) και δεν είναι υποχρεωτικό πεδίο. Άκυρο. Πρωινή στραβομάρα μου. Λέει ΑΦΜ Λιανικής πιο πάνω :/ Απ τη στιγμή που θα κοπεί απόδειξει, δεν καταλαβαίνω κι εγώ τι θέλουν ΑΦΜ. Εξάλλου αν βάλει κάποιος ό,τι να ναι, τι πρόβλημα μπορεί να έχει;
zedzedzed Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Πάντως οι τιμές είναι πολύ καλές - συγκρίσιμες και με ebay.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.