Προς το περιεχόμενο

Προβλήματα με RAID, άγνωστη αιτία.


S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

 

Εχω το hardware της υπογραφής μου.Προχθές μετακίνησα όλο το hardware σε νέο κουτί και έκτοτε ξεκίνησαν τα προβλήματα.Εχω 2 WD 160άρηδες σε Raid0 και συνεχώς αντιμετωπίζω προβλήματα στο boot για εγκατάσταση νέου OS.

 

Καταρχάς, όταν δουλεύω σε Raid0 από το Bios, κολλάει η εγκατάσταση των WinXP σε διάφορα σημεία.Μάλιστα, σε κάποια φάση μου έβγαλε μήνυμα και για hardware error(κατά το φορμάτ) αλλά δεν επαναλήφθηκε.

 

Επίσης, όταν πατώ Ctrl+I για να δημιουργήσω RAID, συχνά μου βγάζει και εκεί error.

 

Οταν δουλεύω χωρίς να είναι Raid οι δίσκοι, πάλι κολλάει στην εγκατάσταση.

 

Μόνο όταν έβαλα τον έναν σκληρό στη θέση 1 του Sata και τον άλλο στη θέση 3, τα XP μπήκαν κανονικά στον 1, αλλά τον άλλον δεν τον έβλεπαν καθόλου(δεν ξέρω αν έπρεπε να τον δούνε ή όχι).

 

Ολες αυτές οι κινήσεις έγιναν είτε με επιλογή RAID από το Bios για τον Sata Controller, είτε με επιλογή IDE.

 

Δεν ξέρω αν φταίει κάποιος σκληρός ή αν πέθανε το Raid Controller της μητρικής.

 

Τι προτείνετε να κάνω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...