S2Katana Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα. Εχω το hardware της υπογραφής μου.Προχθές μετακίνησα όλο το hardware σε νέο κουτί και έκτοτε ξεκίνησαν τα προβλήματα.Εχω 2 WD 160άρηδες σε Raid0 και συνεχώς αντιμετωπίζω προβλήματα στο boot για εγκατάσταση νέου OS. Καταρχάς, όταν δουλεύω σε Raid0 από το Bios, κολλάει η εγκατάσταση των WinXP σε διάφορα σημεία.Μάλιστα, σε κάποια φάση μου έβγαλε μήνυμα και για hardware error(κατά το φορμάτ) αλλά δεν επαναλήφθηκε. Επίσης, όταν πατώ Ctrl+I για να δημιουργήσω RAID, συχνά μου βγάζει και εκεί error. Οταν δουλεύω χωρίς να είναι Raid οι δίσκοι, πάλι κολλάει στην εγκατάσταση. Μόνο όταν έβαλα τον έναν σκληρό στη θέση 1 του Sata και τον άλλο στη θέση 3, τα XP μπήκαν κανονικά στον 1, αλλά τον άλλον δεν τον έβλεπαν καθόλου(δεν ξέρω αν έπρεπε να τον δούνε ή όχι). Ολες αυτές οι κινήσεις έγιναν είτε με επιλογή RAID από το Bios για τον Sata Controller, είτε με επιλογή IDE. Δεν ξέρω αν φταίει κάποιος σκληρός ή αν πέθανε το Raid Controller της μητρικής. Τι προτείνετε να κάνω?
S2Katana Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Ακυρο παιδιά, θα πάω την M/B για RMA... Αν δε λυθεί ούτε έτσι, θα πάνε οι σκληροί για RMA.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.