Προς το περιεχόμενο

Διαλέξτε προσφορά+ Windows

bachtis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτάξτε βασικά εγώ τον υπολογιστή τον θέλω για Internet, ξέρετε video, downloads, σερφάρισμα κλπ. Δίνω γύρω στα 400, αλλά δεν είμαι απόλυτος, γιατί αν είναι να πάρω μια βλακεία για να γλιτώσω 100..., καλύτερα να δώσω κάτι παραπάνω και να πάρω κάτι καλύτερο. Λοιπόν, πήγα στα μαγαζιά κι ακούστε προσφορές:

e-shop (350 ευρώ):

επεξεργαστής Intel Core 2 στα 2.40 GHZ, μητρική Gigabyte, RAM Transcend DDR2 στα 2GB 800 MHz, κάρτα γραφικών MSI NX8600GT, σκληρός Western Digital 500GB, ένα κουτί κι ένα NEC DVDREC.

ΜULT(?) (484 ευρώ):

επεξεργαστής Intel Pentium Dual Core E2160, μητρική Gigabyte, RAM DDR2 Kingston στα 1024ΜΒ[*2 έτσι;), σκληρός Western Digital 500GB, ένα κουτί, κάτι Windows Vista και κάτι άλλο που δεν ξέρω τι είναι και σας το παραθέτω: VGA POINT- OF- VIEW GF8600 GT 256 MB (μάλλον κάρτα γραφικών), PSU HIPER TYPE-M HPU-4M580/ 580W (μάλλον τροφοδοτικό).

COSMODATA (570 ευρώ):

επεξεργαστής Intel Core 2 στα 3 GHZ, μητρική Gigabyte, RAM DDR2 στα 2048GB, κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce 8500GT 512VRAM, σκληρός Western Digital 500GB, ένα κουτί, ηχεία, Windows Vista κι ένα DVDREC.

SMARTSHOP (540 ευρώ):

επεξεργαστής Intel Core 2 Ε4600 2,4GHz, μητρική ASUS P5K, RAM 1Gb*2, κάρτα γραφικών VGA NVIDIA 8600GT, σκληρός 500GB, τροφοδοτικό 500W, ένα κουτί, Windows Vista κι ένα NEC DVDREC.

HAC (490ευρώ):

επεξεργαστής Intel CoreΕ2200, μητρική , RAM Κingston 1gb*2 , κάρτα γραφικών VGA ASUS ATI 256MB, σκληρός Seagate 500 Gb 32 MB, ένα κουτί, Windows κι ένα DVDREC Liteon. Έχει και κάτι άλλα που δεν ξέρω ακριβώς τι είναι γι αυτό σας το παραθέτω κι ελπίζω να βγάλετε άκρη... MB Intel DG31PR και PSU LC POWER 550WATT (μάλλον τροφοδοτικό...)

Για λειτουργικό να βάλω Vista ή XP;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων παίδες...

Δημοσ.

Για μένα η πρώτη προσφορά που παραθέτεις είναι η πιο συμφέρουσα με μια μόνο συμβουλη,αντί για τον 500αρι δίσκο της WD πρόσθεσε τον 640αρι της ίδιας εταιρίας....για τα λεφτά του είναι ΠΑΡΑ πολύ καλός.

Δημοσ.

Eφοσων εχεις ξεκαθαρισει πως δεν το θελεις για παιχνιδια κανε μια συνθεση δικη σου με ενσωματωμενη καρτα γραφικων για να γλιτωσεις χρηματα,θερμοτητα και watt.

Αν δεν σε ενδιαφερει καθολου το o/c κοιτα προς amd μερια λογο καλυτερης ενσωματενης καρτα γραφικων(hd3200),τιμης και λογικα αναβαθμισημοτητας(AM2+).

Πιστευω πως θα σου βγει λογικα ~250-350 ευρω και θα ειναι καλυτερα προσαρμοσμενο στις αναγκες σου.

Π.χ καλυτερα περιφεριακα: ποντικι/πληκτρολογιο,ηχεια.(αυτα που δινουν με τις ετοιμες συνθεσεις ειναι συνηθως του κιλου...)

Τελος δεν υπαρχει λογος να μην πας σε vista μιας και οτι cpu και να βαλεις θα σαι καλυμμενος αρκει να χεις 2gb ram.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...