Arioch79 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Ψάχνω τον τίτλο ενός house τραγουδιού που παίχτηκε πολύ στα beach bars και clubs φέτος το καλοκαίρι (τουλάχιστον σε αυτά που πήγα εγώ). Τα στοιχεία που μπορώ να σας δώσω είναι τα εξής. - Καθ' όλη τη διάρκεια του τραγουδιού, στα σημεία που δεν τραγουδάει ο τραγουδιστής, ακούγεται ένα αρκετά αστείο αλλά και πιασάρικο sample που μοιάζει με ακορντεόν ή κάποιο παρόμοιο όργανο. - Ο τραγουδιστής πρέπει να είναι μαύρος και έχει αρκετά "λεπτή" φωνή. - Απ' ό,τι θυμάμαι το τραγούδι δεν έχει ρεφρέν, αλλά σε ένα σημείο ακούγονται οι στίχοι "so we could get closer -παύση- get closer". Έψαξα να τους βρω στο google, αλλά εις μάτην. Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο το τραγουδάκι, απλά μου έχει σκαλώσει στο κεφάλι και αν δεν το βρω θα σκάσω! Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον κόπο σας.
alexzzz Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=160584
Arioch79 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 oops, missed that. Αν μπορεί κάποιος mod να το μεταφέρει εκεί, θα με υποχρεώσει.
nektarios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Ψάχνω τον τίτλο ενός house τραγουδιού που παίχτηκε πολύ στα beach bars και clubs φέτος το καλοκαίρι (τουλάχιστον σε αυτά που πήγα εγώ). Τα στοιχεία που μπορώ να σας δώσω είναι τα εξής.- Καθ' όλη τη διάρκεια του τραγουδιού, στα σημεία που δεν τραγουδάει ο τραγουδιστής, ακούγεται ένα αρκετά αστείο αλλά και πιασάρικο sample που μοιάζει με ακορντεόν ή κάποιο παρόμοιο όργανο. - Ο τραγουδιστής πρέπει να είναι μαύρος και έχει αρκετά "λεπτή" φωνή. - Απ' ό,τι θυμάμαι το τραγούδι δεν έχει ρεφρέν, αλλά σε ένα σημείο ακούγονται οι στίχοι "so we could get closer -παύση- get closer". Έψαξα να τους βρω στο google, αλλά εις μάτην. Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο το τραγουδάκι, απλά μου έχει σκαλώσει στο κεφάλι και αν δεν το βρω θα σκάσω! Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον κόπο σας. μήπως είναι το Hercules And Love Affair - Blind;
Arioch79 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ! ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! edit: συγκεκριμένα αυτό που παίζεται στα clubs είναι το frankie knuckles remix
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.