Προς το περιεχόμενο

βοηθεια με forthnet economy!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας θελω να αναφερω ενα προβλημα που εχω με forthnet economy.μου ενεργοποιηθηκε πριν περιπου ενα μηνα στα χανια της κρητης και το modem μου κλειδωνει στα στα 18μπιτ.πολυ καλα για αρχη. sn εχω στα 6 περιπου και attenuation στα 24.πολυ καλα απο οσο ξερω.οταν βαζω να κατεβασω απο οπουδηποτε δεν ποιανει πανω απο 80 kbit. δεν ξερω γιατι .ειτε απο torrent ειτε απο emule ειτε ακομα και απο site της microsoft! μιλησα με ενα τεχνικο της forthnet και μου ειπε να δοκιμασω μεσα απο το ftp site tis forthnet που εχει κατι iso αρχεια κατι που εκανα . καθε αρχειο το κατεβαζε μεχρι 110 kbit.το θεμα ειναι οτι εβαλα 9 αρχεια και τα 9 τα κατεβαζε με 100 περιπου . ετσι ο τεχνικος μου ειπε οτι ειναι θεμα υπολογιστη και για αυτο δεν μπορει να κατεβασει ενα αρχειο πανω απο 80!δεν ενστερνιζομαι και πολυ την αποψη του αλλα τι να πω.παντος ειχα ενα λαπτοπ 1,6 πεντιουμ μ και 2 Χ 256 μνημη και εβαλα μια αλλη με 1gb μπας και φταιει αυτο αλλα παλι τα ιδια!μηπως ξερετε αν πρεπει να κανω τιποτα ρυθμισεις στο μοντεμ?λειτουργικο εχω τα xp me sp3 kai modem dlink που δινει h forthnet!καθε βοηθεια καλοδεχουμενη!

Δημοσ.

Περίεργο πρόβλημα. Έβαλες 9 αρχεία ταυτόχρονα; Οπότε 900 kbyte/s? Το dlink πάντως είναι ρυθμισμένο να πιάνεις full ταχύτητα και σε ένα αρχείο. Ίσως η forthnet στην περιοχή σου να έχει βάλει αυτό το περιοριστικό μέτρο για να τα βγάλει πέρα καλύτερα με πολλούς χρήστες.

Δημοσ.

@teopont Για να πιασεις μεγαλες ταχυτητες σε κατεβασμα πρεπει να χρησημοποιεις download manager.Ειναι must...

Δημοσ.

ναι κατεβαζα ασυρματα αλλα και ενσυρματα που το δοκιμασα μια φορα δεν ειδα διαφορα!παρατηρησα βεβαια και κατι αλλο οτι οταν εχω τον mozilla βλεπω βιντεακια απο youtube και μετα απο λιγο τα παιζει και ανα 5 δευτερολεπτα κολλαει.κλεινω mozilla βαζω explorer και τα δειχνει κανονικα!παντως οσο αφορα το download manager εβαλα το flashget kai flashgot για mozilla αλλα και παλι δεν ειδα ιδιαιτερη διαφορα!παντως ουτε με explorer κατεβαζω γρηγορα απλα δεν κολλαει τα βιντεακια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...