kokoretsi Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Το δικό μου ψόφησε Δεν ξεκινάει καθόλου. Υπάρχει λύση ; Θα το πάρουνε γραμμή ότι είναι τροποποιημένο αν το πάω πίσω ; (λογικά όχι αλλά ...)
geovard Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Το δικό μου ψόφησε Δεν ξεκινάει καθόλου.Υπάρχει λύση ; Θα το πάρουνε γραμμή ότι είναι τροποποιημένο αν το πάω πίσω ; (λογικά όχι αλλά ...) Τι ψόφησε?Τελείως?Πάει γιά νεκρώσιμη? Αυτό έγινε πάνω στην αναβάθμιση?Πώς τα κατάφερες?Έγινε καμμιά διακοπή ρεύματος?Τί πήγε στραβά? Δεν θα στο πάρουν πίσω γιατί θα δούν ότι το πείραξες.Μόνο από το Πλαίσιο παίζει να μην το ελέγχξουν.Συμβαίνει κάπου-κάπου εκεί. Και καλώς ήρθες στο φόρουμ φίλε μου. Και με την ευκαιρία.Πείτε τι γίνεται άμα στη διάρκεια αναβάθμισης κοπεί το ρεύμα?Προφανώς η συσκευή νεκρώνει.Αλλά είναι οριστικά γιά πέταμα ή υπάρχει τρόπος να ζωντανέψει ξανά?Πηγαίνοντάς την στο επίσημο service της εταιρείας μάλλον θα φτειάχνει πάλι έτσι?
babisfire Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Τι ψόφησε?Τελείως?Πάει γιά νεκρώσιμη?Αυτό έγινε πάνω στην αναβάθμιση?Πώς τα κατάφερες?Έγινε καμμιά διακοπή ρεύματος?Τί πήγε στραβά? Δεν θα στο πάρουν πίσω γιατί θα δούν ότι το πείραξες.Μόνο από το Πλαίσιο παίζει να μην το ελέγχξουν.Συμβαίνει κάπου-κάπου εκεί. Και καλώς ήρθες στο φόρουμ φίλε μου. Και με την ευκαιρία.Πείτε τι γίνεται άμα στη διάρκεια αναβάθμισης κοπεί το ρεύμα?Προφανώς η συσκευή νεκρώνει.Αλλά είναι οριστικά γιά πέταμα ή υπάρχει τρόπος να ζωντανέψει ξανά?Πηγαίνοντάς την στο επίσημο service της εταιρείας μάλλον θα φτειάχνει πάλι έτσι? Δες ΕΔΩ ....ΕΔΩ και ΕΔΩ.
babisfire Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Τι ψόφησε?Τελείως?Πάει γιά νεκρώσιμη?Αυτό έγινε πάνω στην αναβάθμιση?Πώς τα κατάφερες?Έγινε καμμιά διακοπή ρεύματος?Τί πήγε στραβά? Δεν θα στο πάρουν πίσω γιατί θα δούν ότι το πείραξες.Μόνο από το Πλαίσιο παίζει να μην το ελέγχξουν.Συμβαίνει κάπου-κάπου εκεί. Και καλώς ήρθες στο φόρουμ φίλε μου. Και με την ευκαιρία.Πείτε τι γίνεται άμα στη διάρκεια αναβάθμισης κοπεί το ρεύμα?Προφανώς η συσκευή νεκρώνει.Αλλά είναι οριστικά γιά πέταμα ή υπάρχει τρόπος να ζωντανέψει ξανά?Πηγαίνοντάς την στο επίσημο service της εταιρείας μάλλον θα φτειάχνει πάλι έτσι? Δες ΕΔΩ ....ΕΔΩ και ΕΔΩ.
elephant Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Οπότε καβάντζωσες το 5990. Μια χαρά σου κατσε.
elephant Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Οπότε καβάντζωσες το 5990. Μια χαρά σου κατσε.
geovard Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Πάρτε ό,τι πιό τελευταίο τροποποιημένο έχει βγεί.Κυλίστε την μπάρα παρακάτω όπου θα βρείτε και γιά το 5990/12. http://vb6rocod.blogspot.com/ Κάπου πιό κάτω λέει ότι στα μελλοντικά σχέδια του vb6rocod είναι να κάνει unlocking στο DTS. Τι σημαίνει αυτό ρε παιδιά?Αφού ξέρω ότι το 5990 χρειάζεται εξωτερικό αποκωδικοποιητή dts γιά να παίξει τέτοιο ήχο αφού αυτό διαθέτει μόνο αποκωδικοποιητή dolby digital. Λέει επίσης ότι σχεδιάζει να προσθέσει δυνατότητες τυχαίου παιξίματος mp3 κ.λ.π.
geovard Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Πάρτε ό,τι πιό τελευταίο τροποποιημένο έχει βγεί.Κυλίστε την μπάρα παρακάτω όπου θα βρείτε και γιά το 5990/12. http://vb6rocod.blogspot.com/ Κάπου πιό κάτω λέει ότι στα μελλοντικά σχέδια του vb6rocod είναι να κάνει unlocking στο DTS. Τι σημαίνει αυτό ρε παιδιά?Αφού ξέρω ότι το 5990 χρειάζεται εξωτερικό αποκωδικοποιητή dts γιά να παίξει τέτοιο ήχο αφού αυτό διαθέτει μόνο αποκωδικοποιητή dolby digital. Λέει επίσης ότι σχεδιάζει να προσθέσει δυνατότητες τυχαίου παιξίματος mp3 κ.λ.π.
kostafe Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 κανουμε αναβαθμιση απο usb ανοιξε το πορτακι και εμεινε ανοιχτο....... τι πρεπει να κανω ρε παιδια?
geovard Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 κανουμε αναβαθμιση απο usb ανοιξε το πορτακι και εμεινε ανοιχτο.......τι πρεπει να κανω ρε παιδια? Δεν έχω κάνει ποτέ από usb μόνο από cd αλλά υποθέτω ότι κι έτσι πρέπει να περιμένεις να τραβηχτεί μόνο του μέσα το πορτάκι μετά από λίγα λεπτά.Δεν πιστεύω να έσπρωξες το πορτάκι μόνος σου γιατί το.. σχόλασες τότε το μηχάνημα!
Achilles Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 κανουμε αναβαθμιση απο usb ανοιξε το πορτακι και εμεινε ανοιχτο.......τι πρεπει να κανω ρε παιδια? Βγάλε πρώτα το stick και ανοιγόκλεισε το player. και μένα είχε μείνει ανοιχτό και με αυτόν τον τρόπο, όλα οκ.
geovard Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Εννοείται ότι θα πρέπει να βγάλει το στικάκι πρώτα, γιατί όταν θα κλείσει το πορτάκι θα αρχίσει η αναζήτηση μέσων, οπότε θα ξαναβρεί το αρχείο και θα αρχίσει πάλι τη διαδικασία φλασαρίσματος!
Achilles Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Ναι φίλε, έχεις δίκιο. Απλά το επισήμανα. Πάντως update από usb, μια χαρά κάνει.
manolaskakis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μπορει να με βοηθήσει κάποιος πως αλλάζω χρώμα στους υπότιτλους? Πέρασα το firmwire και στα divχ που βάζω από usb, μπορώ να αλλάξω το μέγεθος από το menu αλλά όχι το χρώμα.. Έχει ένα κίτρινο και θέλω άσπρο..
Achilles Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Πας στο general setup page και αν κατέβεις προς τα κάτω (το συγκεκριμένο menu δεν τελειώνει στην επιλογή "vertical"), θα βρεις διαθέσιμες τις επιλογές "text color" που σε ενδιαφέρει, όπως επίσης και τις "background color", "outline color" και "subtitles loading". Μάλλον δεν τις είδες τις επιλογές. Αν πάλι το δοκίμασες, κοίτα εδώ, μήπως έπαθες ότι και εγώ που το άλλαζα το χρώμα αλλά δεν έπιανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.