elephant Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Ερώτηση για όποιον έχει το 5990. Μπορεί να διαβάσει από εξωτερικό σκληρό δίσκο αρχεία mp4 ; Στο 3260 που έχω, δεν τα διαβάζει...
passenger57 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Να κάνω μία ερώτηση και εγώ....με ενδιαφέρει να βάλω σε ενα Philips 5990 ενα usb stick 32 gb ας πουμε και αφού έχω περάσει τις ταινιες (vob αρχεία) της οικογένειας να φτιάξω ένα playlist και να παίζει απο το στικάκι αενάως....είναι αυτό εφικτό; Το έχει δοκιμάσει κανείς? Γιατι έχω αρκετά dvd της οικογένειας και θέλω να τα βλέπουν οι δικοί μου χωρίς πολλά πολλά.
geovard Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Ερώτηση για όποιον έχει το 5990.Μπορεί να διαβάσει από εξωτερικό σκληρό δίσκο αρχεία mp4 ; Στο 3260 που έχω, δεν τα διαβάζει... Διαβάζει και της... Παναγιάς τα μάτια που λένε! Φυσικά και διαβάζει MP4 αρχεία, αρκεί να μπορεί βέβαια να δεί τον δίσκο και αυτο γίνεται μόνο αν είναι φορμαρισμένος σε μορφή fat, fat32 όπως είναι και τα στικάκια. NTFS σύστημα αρχείων δεν διαβάζει και τότε σού βγάζει μήνυμα ότι η ...κάρτα μνήμης είναι άδεια ή κάτι τέτοιο! Kαι γω το πήρα σήμερα. Αν και έχει το ίδιο firmware (34) αντί για ελληνικούς υπότιτλους μου δείχνει παπάκια...Καμιά ιδέα? ΥΓ. προφανώς έβαλα Greek στο Subtitles από την Preference Page.. Κάτω αριστερά στο τηλεχειριστήριο ξαναπάτα τους υποτιτλους μέχρι να σου δείξει Ελληνικούς.Παιδεύτηκα αρκετά μ' αυτό γιατί πάταγα το κουμπι με τους υποτιτλους μια μονο φορά και μου έβγαζε και μένα παπάκια! Αυτό που λες ότι έβαλες Greek είναι γιά προεπιλογή στο παίξιμο των DVDs.Φαντάζομαι ότι ξέρεις τι επέκταση πρέπει να έχουν τα αρχεία με τους υπότιτλους γιατί κάποτε ένας φίλος μου τους έβαλε σε ένα αρχείο του word και είχε απαίτηση ο άνθρωπος να δεί υπότιτλους! Εγώ έχω άλλο πρόβλημα.Δεν μπορώ να μεγαλώσω τούς υπότιτλους και μάλλον θα τολμήσω να του περάσω το τροποποιημένο firmware γιά να διορθωθεί αυτό. Να κάνω μία ερώτηση και εγώ....με ενδιαφέρει να βάλω σε ενα Philips 5990 ενα usb stick 32 gb ας πουμε και αφού έχω περάσει τις ταινιες (vob αρχεία) της οικογένειας να φτιάξω ένα playlist και να παίζει απο το στικάκι αενάως....είναι αυτό εφικτό; Το έχει δοκιμάσει κανείς? Γιατι έχω αρκετά dvd της οικογένειας και θέλω να τα βλέπουν οι δικοί μου χωρίς πολλά πολλά. Πιθανόν να γίνεται, αν και δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω τα πάντα με τη συσκευή γιατί την αγόρασα πρόσφατα και δεν μπορώ να ασχολούμαι μόνο μ' αυτήν.Σιγά-σιγά κανείς μαθαίνει. Αλλά δεν νομίζω πως είναι δύσκολο να εκπαιδεύσεις την οικογένεια να πατάει μερικά κουμπιά να μάθει να αλλάζει βίντεο. ===================================== Πάντως έχουν στη ξεφτίλα την τιμή του.Φαντάζεστε αυτές τις δυνατότητες που έχει πόσο θα τις πληρώναμε πριν μερικά χρόνια?Αλλά ευτυχώς η τεχνολογία τρέχει προς όφελος βασικά όσων μπορούν απλά να κάνουν λίγη υπομονή και δεν θέλουν να έχουν συνεχώς το χέρι στην τσέπη. Είναι τελικά οι μόνοι που δεν μετανοιώνουν γιά τις αγορές τους.Γιατί αν ήμουν "αγχώδης" και έτρεχα τότε να πάρω τη συσκευή νε τη usb 1.1 θύρα, τώρα θα έτρεχα να πάρω άλλο μηχάνημα αφού θα είχε και άλλα επιπλέον χαρακτηριστικά mp4, HDMI κ.λ.π.
passenger57 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Παράθεση: Αρχικά καταχωρημένο από passenger57 Εμφάνιση Μηνύματος Να κάνω μία ερώτηση και εγώ....με ενδιαφέρει να βάλω σε ενα Philips 5990 ενα usb stick 32 gb ας πουμε και αφού έχω περάσει τις ταινιες (vob αρχεία) της οικογένειας να φτιάξω ένα playlist και να παίζει απο το στικάκι αενάως....είναι αυτό εφικτό; Το έχει δοκιμάσει κανείς? Γιατι έχω αρκετά dvd της οικογένειας και θέλω να τα βλέπουν οι δικοί μου χωρίς πολλά πολλά. Πιθανόν να γίνεται, αν και δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω τα πάντα με τη συσκευή γιατί την αγόρασα πρόσφατα και δεν μπορώ να ασχολούμαι μόνο μ' αυτήν.Σιγά-σιγά κανείς μαθαίνει. Αλλά δεν νομίζω πως είναι δύσκολο να εκπαιδεύσεις την οικογένεια να πατάει μερικά κουμπιά να μάθει να αλλάζει βίντεο. Μπορείς σε παρακαλώ να το δοκιμάσεις και να μου πείς; γιατι με ενδιαφέρει...τα μάλα!
geovard Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Μπορείς σε παρακαλώ να το δοκιμάσεις και να μου πείς; γιατι με ενδιαφέρει...τα μάλα! Λοιπόν το δοκίμασα και είσαι...τυχερός. Η δουλειά γίνεται είτε από το κουμπί DISPLAY είτε από το κουμπί REPEAT. Δημουργείς ένα φάκελο μέσα στο στικάκι (π.χ εγώ τον ονόμασα MP4), βάζεις μέσα εκεί όλα τα αρχεία βίντεο, το κοτσάρεις στην usb θύρα, επιλέγεις τη λειτουργία FOLDER με ένα από τα κουμπιά που σού είπα, πατάς ΟΚ ή PLAY, σού ανοίγουν τα αρχεία τα βλέπεις πατάς το πρώτο να παίζει και φεύγεις αφήνοντας τούς...γέρους σου να απολαμβάνουν με τις ώρες όλες τις ωραίες στιγμές καί memories! Μάλιστα μπορείς να επιλέξεις και REPEAT FOLDER οπότε θα παίζεται και θα ξαναπαίζεται ο όλος φάκελος μέχρι να ...ξημερώσει. Φυσικά μπορείς να φτειάξεις playlists και να βάλεις αρχεία ήχου και εικόνας αλλά μόνο από ένα είδος κάθε φορά διαφορετικά θα σου παίζει το είδος των αρχείων που ξεκινάς πρώτο να παίζει, στη περίπτωση που έχεις ανακατεμμένα αρχεία στον ίδιο φάκελο.Αλλά εσύ βέβαια όπως λες θέλεις μόνο γιά αρχεία .vob οπότε είσαι ΟΚ. Άντε να με εξυπηρετήσετε κι εσείς τώρα.Επειδή βαριέμαι να ψάχνω ερωτώ.Τι παραπάνω έχει η έκδοση DVP5990/37? Αυτό που έχω εγώ και εσείς φαντάζομαι είναι το DVP5990/12.
takis345 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Παιδια βρηκα το νεο firmware vb6rocod DVP5990_12_vb6_v6 το οποιο ειναι μεχρι στιγμης τελειο σε ολα εκτος απο ενα προβλημα (το οποιο βεβαια υφισταται σε ολα τα firmware τροποποιημενα ή οχι) : Στις ταινιες DVD που ειναι σε εξωτερικο δισκο Fat 32 δε δειχνει καλα τους υποτιτλους (τους δειχνει πιο παχιους σε σημειο να μη μπορεις να τους διαβασεις). Ενω αν παιξεις την ιδια ταινια γραμμενη σε DVD απο το tray ολα ειναι οκ.. Στο μεταξυ ενω στα AVI μπορεις να κανεις οτι θες στους υποτιτλους -στα DVD απο δισκο εχεις μονο αυτους τους παχυλους που πολυ συχνα ειναι και ... ροζ.. Ξερει κανεις τιποτα γιατι οπου και αν ψαχνω δε βγαζω ακρη.
Achilles Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Παιδια βρηκα το νεο firmware vb6rocod DVP5990_12_vb6_v6 το οποιο ειναι μεχρι στιγμης τελειο σε ολα εκτος απο ενα προβλημα (το οποιο βεβαια υφισταται σε ολα τα firmware τροποποιημενα ή οχι) : Στις ταινιες DVD που ειναι σε εξωτερικο δισκο Fat 32 δε δειχνει καλα τους υποτιτλους (τους δειχνει πιο παχιους σε σημειο να μη μπορεις να τους διαβασεις). Ενω αν παιξεις την ιδια ταινια γραμμενη σε DVD απο το tray ολα ειναι οκ.. Στο μεταξυ ενω στα AVI μπορεις να κανεις οτι θες στους υποτιτλους -στα DVD απο δισκο εχεις μονο αυτους τους παχυλους που πολυ συχνα ειναι και ... ροζ.. Ξερει κανεις τιποτα γιατι οπου και αν ψαχνω δε βγαζω ακρη. Εμένα μου το έκανε σε όλες τις ταινίες από usb stick (ροζ περίγραμμα και ροζ υπότιτλοι, ενιαίο ροζ). Η λύση είναι να αλλάξεις τα default χρώματα στα outline, text and background, σε κάτι άλλο και μετά να τα ξαναβάλεις σε αυτά που ήταν (τα πιο βολικά) ή σε κάτι άλλο. Κατά τύχη το δοκίμασα και λειτούργησε.
takis345 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Εμένα μου το έκανε σε όλες τις ταινίες από usb stick (ροζ περίγραμμα και ροζ υπότιτλοι, ενιαίο ροζ). Η λύση είναι να αλλάξεις τα default χρώματα στα outline, text and background, σε κάτι άλλο και μετά να τα ξαναβάλεις σε αυτά που ήταν (τα πιο βολικά) ή σε κάτι άλλο. Κατά τύχη το δοκίμασα και λειτούργησε. Οχι! Δεν καταλαβες. Δε μιλαω για AVI αλλα για ταινιες DVD (4,35GB) που τις εχω σε εξωτερικο δισκο. Σε αυτες δε μπορεις να αλλαξεις τιποτα στους υποτιτλους τους -εκτος αν καποιος ξερει καποιο κολπο..
Achilles Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Το κατάλαβα, απλά είπα μήπως γίνεται με την δικιά μου λύση. Δεν ήξερα ότι δεν γίνεται για dvd από εξωτερικό. Αν και μου φαίνεται λίγο παράξενο. Θα το δοκιμάσω αύριο.
geovard Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Παιδια βρηκα το νεο firmware vb6rocod DVP5990_12_vb6_v6 το οποιο ειναι μεχρι στιγμης τελειο σε ολα εκτος απο ενα προβλημα (το οποιο βεβαια υφισταται σε ολα τα firmware τροποποιημενα ή οχι) : Στις ταινιες DVD που ειναι σε εξωτερικο δισκο Fat 32 δε δειχνει καλα τους υποτιτλους (τους δειχνει πιο παχιους σε σημειο να μη μπορεις να τους διαβασεις). Ενω αν παιξεις την ιδια ταινια γραμμενη σε DVD απο το tray ολα ειναι οκ.. Στο μεταξυ ενω στα AVI μπορεις να κανεις οτι θες στους υποτιτλους -στα DVD απο δισκο εχεις μονο αυτους τους παχυλους που πολυ συχνα ειναι και ... ροζ.. Ξερει κανεις τιποτα γιατι οπου και αν ψαχνω δε βγαζω ακρη. Εγώ έβαλα αυτό πού είναι μάλλον πιό πρόσφατο από το δικό σου. http://sites.google.com/site/vb6rocod/Home/DVP5990_12_vb6_v6_1.rar?attredirects=0 γιά το οποίο μπορείς να διαβάσεις σχετικά στο http://vb6rocod.blogspot.com/2008/12/philips-dvp5990.html
takis345 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Εγώ έβαλα αυτό πού είναι μάλλον πιό πρόσφατο από το δικό σου. http://sites.google.com/site/vb6rocod/Home/DVP5990_12_vb6_v6_1.rar?attredirects=0 γιά το οποίο μπορείς να διαβάσεις σχετικά στο http://vb6rocod.blogspot.com/2008/12/philips-dvp5990.html σε ευχαριστω φιλε. το εχω κατεβασει και αυτο αλλα οι ροζ παχιοι υποτιτλοι επιμενουν στα vobs στο δισκο..
geovard Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 σε ευχαριστω φιλε. το εχω κατεβασει και αυτο αλλα οι ροζ παχιοι υποτιτλοι επιμενουν στα vobs στο δισκο.. Λοιπόν ξεκαθάρισέ μας πού εμφανίζονται οι ροζ υπότιτλοι?Αν εμφανίζονται στα βίντεο divx αυτό διορθώνεται αρκεί να κάνεις τις σωστές επιλογές στο setup. Αν σου εμφανίζονται όπως λες σε ταινίες dvd που παίζεις από σκληρό δίσκο, τότε απλά να γράφεις τις ταινίες σε δισκάκι και να τις βλέπεις.Δεν βλέπω το λόγο να αγχώνεσαι.Λύσεις υπάρχουν.Γράφε τις σε επανεγγράψιμα δισκάκια αν το πρόβλημα είναι οικονομικό Άσε που σε μελλοντικό firmware ίσως και αυτό το πρόβλημα το διορθώσουν. Πάντως οι υπότιτλοι σε βίντεο divx σε μένα παίζουν τέλεια.Έχει εξ άλλου τέσσερις επιλογές μεγέθους γραματοσειράς.Καί γιά να μη σου βγάζει το ροζ φόντο που λες να τσεκάρεις την επιλογή transparent στο background color, και white στο χρώμα του κειμένου και εισαι ΟΚ. Άλλα είναι τα σοβαρά προβλήματα που πρέπει να μας στενοχωρούν!
takis345 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Λοιπόν ξεκαθάρισέ μας πού εμφανίζονται οι ροζ υπότιτλοι?Αν εμφανίζονται στα βίντεο divx αυτό διορθώνεται αρκεί να κάνεις τις σωστές επιλογές στο setup.Αν σου εμφανίζονται όπως λες σε ταινίες dvd που παίζεις από σκληρό δίσκο, τότε απλά να γράφεις τις ταινίες σε δισκάκι και να τις βλέπεις.Δεν βλέπω το λόγο να αγχώνεσαι.Λύσεις υπάρχουν.Γράφε τις σε επανεγγράψιμα δισκάκια αν το πρόβλημα είναι οικονομικό Άσε που σε μελλοντικό firmware ίσως και αυτό το πρόβλημα το διορθώσουν. Πάντως οι υπότιτλοι σε βίντεο divx σε μένα παίζουν τέλεια.Έχει εξ άλλου τέσσερις επιλογές μεγέθους γραματοσειράς.Καί γιά να μη σου βγάζει το ροζ φόντο που λες να τσεκάρεις την επιλογή transparent στο background color, και white στο χρώμα του κειμένου και εισαι ΟΚ. Άλλα είναι τα σοβαρά προβλήματα που πρέπει να μας στενοχωρούν! Σωστο σε βρισκω -ολα αυτα ειναι μλκιες μπροστα στα προβληματα πχ που εχουν τωρα οι κατοικοι της Γαζας... Απλα επειδη το dvd player με usb το πηρα για να γλυτωσω το γραψε -σβυσε σε dvd-rw , ελεγα μπας και ξερει κανεις για το θεμα. Για το φιλο ρουμανο που φτιαχνει τα firmware δε βλεπω να τον πολυαπασχολουν τα vobs..
talisman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Σωστο σε βρισκω -ολα αυτα ειναι μλκιες μπροστα στα προβληματα πχ που εχουν τωρα οι κατοικοι της Γαζας... Απλα επειδη το dvd player με usb το πηρα για να γλυτωσω το γραψε -σβυσε σε dvd-rw , ελεγα μπας και ξερει κανεις για το θεμα. Για το φιλο ρουμανο που φτιαχνει τα firmware δε βλεπω να τον πολυαπασχολουν τα vobs.. Φυσικα και δεν τον απασχολουν γιατι αυτες τις καις για να τις φυλαξεις.Πιανουν πολυ χωρο στον δισκο και αναπαραγονται ευκολα σε dvd player σε σχεση με τα mkv αρχεια.Εξαλλου ενα δισκακι κανει λιγοτερο απο 50 λεπτα
takis345 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Φυσικα και δεν τον απασχολουν γιατι αυτες τις καις για να τις φυλαξεις.Πιανουν πολυ χωρο στον δισκο και αναπαραγονται ευκολα σε dvd player σε σχεση με τα mkv αρχεια.Εξαλλου ενα δισκακι κανει λιγοτερο απο 50 λεπτα 50! 20 δε λες καλυτερα! Δεν ειναι οικονομικο το θεμα -απλα αν εχεις 200 νεες dvd ταινιες σε ενα δισκο δεν ειναι μλκια να τις γραψεις ολες σε dvd για να τις δεις? Απο τη στιγμη μαλιστα που ειναι ολοφανερο , οτι λιγο αν προσπαθησει καποιος που ξερει , μπορει να το διορθωσει πανευκολα το προβληματακι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.