Takoulic Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ... ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΣΤΟΝ Η/Υ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΗΧΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΤΑ ΕΧΩ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ... ΜΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ BIOS ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ TA SECTION ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΡΥΘΜΗΣΩ ... ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ REPLY ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ... EYXAΡΗΣΤΩ !
antonl Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Απ τη στιγμή που πας να αναπαράγεις κάποιο μουσικό κομμάτι (ή κάτι με ήχο τελοσπάντων) και δε σου πετάγεται κάποιο μήνυμα του στυλ "δε βρέθηκε κάρτα ήχου", δε νομίζω να χει να κάνει με BIOS. Το BIOS έχει επιλογή μόνο για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της κάρτας ήχου, που αν δεν το έχεις πειράξει λογικά θα είναι enabled. Σίγουρα δεν είναι muted ο ήχος από το control panel και τα καλώδια είναι συνδεδεμένα σωστά στην κάρτα ήχου;
11demian111 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 ρε παιδια,ειχα το ιδιο προβλημα και τελικα απο την κεντρικη ενταση ηχου η κυματομορφη ηταν στο μηδεν.για κοιτα την κυματομορφη να δεις αν ειναι αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.