tixero Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 ρε παιδια εγω περασα φοιτητης και σκεφτομαι να βαλω 2play forthnet αλλα με ολα αυτα που ακουω για προβληματα στην συνδεση μετα απο καποιο διαστημα, για μειωση της ταχυτητας και κατι τετοια κουλα μου φαινεται πως ειναι καλυτερα να πηγαινω στο internet cafe οποτε ειναι να κατεβασω κατι, δεν ξερω...
antreaslam Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 tixero, το παράκανες κ εσύ! Φυσικά υπάρχουν προβλήματα, αλλά δεν αξίζει τον κόπο να τραβολογιέσαι σε καφε, εκτός αν κατεβάζεις κάτι 1 φορά το δίμηνο! Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική άλλωστε!
furious99 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Άμα είναι να μιλάνε τόσο πολύ σε κινητά άστο στον ΟΤΕ καλύτερα που έχει καλύτερες χρεώσεις, γιατί οι άλλοι έχουν ανά λεπτό βήμα χρέωσης και πιο υψηλές τιμές (από τα κινητά κοιτάνε να βγάλουν τα σπασμένα - και τη μια ώρα τη δίνουν επίτηδες για να παίρνεις κινητά και να την υπερβείς, αφού δεν ξέρεις πότε την πέρασες)... Βάλε το ΟΤΕtalk 24/7 το απεριόριστο ή το αντίστοιχο απεριόριστο που είναι μαζί με το Connex...
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Τηλεφωνία και Internet μόνο με 22,90 ? / μήνα για 12 μήνες Το Vodafone Double Play Plus σας προσφέρει και σταθερό νούμερο και γρήγορο ADSL internet μόνο με 22,90 ? / μήνα για έναν ολόκληρο χρόνο, χωρίς πάγιο ΟΤΕ! Ακόμα, με κάθε σύνδεση στο Vodafone Double Play Plus αποκτάτε ασύρματο (Wi-Fi) modem/router δωρεάν (Fritz.box Fon WLAN) Λεπτομέρειες εδώ. (1000 λεπτά ομιλίας για εθνικές και διεθνείς* κλήσεις προς σταθερά, 200 λεπτά ομιλίας για εθνικές κλήσεις προς Vodafone κινητά!) Εγώ παίδες θα το χτυπήσω!
pp6210 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Τηλεφωνία και Internet μόνο με 22,90 ? / μήνα για 12 μήνες Το Vodafone Double Play Plus σας προσφέρει και σταθερό νούμερο και γρήγορο ADSL internet μόνο με 22,90 ? / μήνα για έναν ολόκληρο χρόνο, χωρίς πάγιο ΟΤΕ! Ακόμα, με κάθε σύνδεση στο Vodafone Double Play Plus αποκτάτε ασύρματο (Wi-Fi) modem/router δωρεάν (Fritz.box Fon WLAN) Λεπτομέρειες εδώ. (1000 λεπτά ομιλίας για εθνικές και διεθνείς* κλήσεις προς σταθερά, 200 λεπτά ομιλίας για εθνικές κλήσεις προς Vodafone κινητά!) Εγώ παίδες θα το χτυπήσω! μια χαρά είναι, εγώ το έχω από τον Οκτ. 2007, απλά έχε υπ'όψιν τα εξής: 1. η σταθερή είναι στην ουσία GSM (συνδέεις το σταθερό σου σε fixed cellular terminal και η γραμμή βγαίνει μέσω δικτύου κινητής), 2. το adsl είναι καλωδιακό (άρα χρειάζεσαι εγκατεστημένη γραμμή στο σπίτι) και δίνεται από την HOL, η ταχύτητα εξαρτάται πάντα από τη απόσταση σου από το dslam, 3. Το μειωμένο πάγιο της προσφοράς θα ισχύει από την ενεργοποίηση του adsl - αν αυτό πάρει π.χ. 2 μήνες, θα έχεις χρεωθεί το κανονικό πάγιο double play και μόλις ενεργοποιηθεί το adsl θα σου πιστώσουν τη διαφορά.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι τα γνωρίζω αυτά, είχα vodafone για το σπίτι εδώ κι ένα χρόνο, απλά από τα 2-play που κυκλοφορούν, είναι το καλύτερο, ειδικά αν έχει κανείς καλό σήμα vodafone στο σπίτι του. Εγώ έχω φουλ.
heatwave Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 επειδή μιλάμε για επαρχία, υπάρχει ιδιόκτητο δίκτυο της Hol h Forthnet στην περιοχή που μας ενδιαφέρει?
gogosst Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια σας παιδιά, θέλω να βάλω double play το πακετο των 39 ευρω.Είμαι ανάμεσα σε 2 εταίριες HOL k Forthnet. Δε με νοιάζει αν αργίσει να γίνει αλλα να είναι σταθέρο.Με τα τώρινά δεδομένα τι θά μου προτείνατε??Εχώ ήδη ΟΤΕ κ στη περιοχή μου(Καβαλα) υποστηρίζουν κ οι 2 εταιρίες full.
ppschrs Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά ο αδερφός μου έχει μείνει με τη hol 1,5 μηνα χωρίς τηλέφωνο.Το σπαστικό είναι πως δεν μπορεί να βρει κάποιον για να δηλώσει τη βλάβη.Είναι όλοι άφαντοι.Στέλνει και εμαιλ αλλά καμία απάντηση. -----Προστέθηκε 30/9/2008 στις 04 : 06 : 13----- Αξέχασα να σας πω ότι το ίντερνετ λειτουργεί τουλάχιστον.Κάτι είναι κι αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.